Nekem is produkál parajelenségeket az önindítóm az elmúlt fél évben..rendszeresen. Kettő van, így tudom cserélgetni ha akarom, de mindkettővel csinálja, és teljesen rendszertelenül.
Ma is kedves évfolyamtársaimnak köszönhetem a zökkenőmentes hazajutásomat, mivel be kellett, h toljanak.. na sebaj.
Tankolásnál sem állítottam le a motort.. hála az égnek a benzinkutas egy szót se szólt.
Itthon meg mondom, akkor nézzük beindulsz e ha leállítalak.
Leállítottam. Erőtvettem magamon. Nyomtam egy startot, beindult. Mondom ejj, biztos csak véletlen. Megcsináltam ezt mégegyszer; beindult. Na ezt 14 leállítás-beindításon keresztül ismételgettem és működik.
A ma délutáni nem indítás és a legutóbbi akkutöltés között sem indítottam be 9nél többször, úgyhogy fogom a fejem én is, a szerelőm is, meg az elektromotorokat javító ismerősöm is.A gép meg röhög magában.
Egy pasi bemegy a vadászboltba, egy távcsövet akar venni a puskájára.
Mondja neki az eladó:
- Uram! Nézze meg , ez a legjobb távcsövünk! Látja ott azt a kis pontot,
ott a hegyen? Na , az a mi kertünk! Nézze!
A koma nézi... nézi... elkezd röhögni.
- Mi van, mit röhög?
- Látok ott egy nőt meg egy férfit, meztelenül kergetőznek az udvaron!
- Adja ide! ... Úristen! Az a feleségem, meg a szomszéd! Tudja mit?
Ingyen magának adom a távcsövet, ha a feleségemet fejbe lövi, a
pasinak meg ellövi a
farkát.
Az ürge felteszi a távcsövet a puskára, céloz... és megint elkezd röhögni.
-Mit röhög már megint?
- AZT HISZEM, MEGLESZ EGY LÖVÉSBŐL IS!
Hali.
Nem drága a benzincső méterre lehet kapni, vegyél vagy 2 m-ert. A vákumcsőnek nem tudom az átmérőjét de abból elég 15-20cm. A Karbi oldalán van egy kis pöcs mindkét porlasztón. Az egyiken kupaknak kell lenni. De ha megméred tolómérővel a benzincsapot akkor megtudod, vagy vidd magaddal a boltba csapot és akkor biztos lesz a méret.
Ja és mégvalami. A vezetéket amit kerestem azt nem találtam meg.
Lehetséges hogy a hátsó helyzetjelzőhöz van köze (persze lehet hülyeséget beszélek)? Mert a helyzetjelző nem ég, a féklámpa viszont világít ha kell.
Halihó népek.
Van új akkumlátor, 2 új gyertya és Robee-tól megérkezett postán a benzincsap
Az biztos hogy nagybaj (valószínűleg) nincs. Az új akksi és gyertyáknak köszönhetően mindkét henger működik, és immár 6000 felett is van élet, és már nem is csorog a benzin a henger mellett.
A benzincsap felszereléséhez mi kell még? Robee, írta hogy kell még benzincső de pontosan hány db, milyen hosszú, és milyen?
Most hogy 1 hét után ismét be tudtam indítani és mehettem vele ismét lelkes vagyok, és bízok benne hogy jó lesz ez
Ha minden jól megy jövőhéten meglesz a benzincsap felszerelése és a karbitisztítás
Hát igen. Azt be kell látnom, hogy a rendszeres fórumozás az nem megy nekem. Nem szeretek semmit sem félgőzzel csinálni. És ha lemaradok a munka vagy bármi más ok miatt mondjuk 20 oldalról amit nem tudok bepótolni mondjuk a munka, vagy bármi más ok miatt, akkor az idegesít, és ha idegesít akkor nem akarom megnézni, nehogy ideges legyek, és akkor megint lemaradok egy csomó oldalról, ami megint csak idegesít, és a kör bezárult...
Mígnem eljutok odáig, hogy a bennem lévő, egyre csak duzzadó hiányérzet felül nem kerekedik az idegeskedéstől való félelmemen és belépek az oldalra és azt mondom, hogy: SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!
Nekem is produkál parajelenségeket az önindítóm az elmúlt fél évben..rendszeresen. Kettő van, így tudom cserélgetni ha akarom, de mindkettővel csinálja, és teljesen rendszertelenül.
Ma is kedves évfolyamtársaimnak köszönhetem a zökkenőmentes hazajutásomat, mivel be kellett, h toljanak.. na sebaj.
Tankolásnál sem állítottam le a motort.. hála az égnek a benzinkutas egy szót se szólt.
Itthon meg mondom, akkor nézzük beindulsz e ha leállítalak.
Leállítottam. Erőtvettem magamon. Nyomtam egy startot, beindult. Mondom ejj, biztos csak véletlen. Megcsináltam ezt mégegyszer; beindult. Na ezt 14 leállítás-beindításon keresztül ismételgettem és működik.
A ma délutáni nem indítás és a legutóbbi akkutöltés között sem indítottam be 9nél többször, úgyhogy fogom a fejem én is, a szerelőm is, meg az elektromotorokat javító ismerősöm is.A gép meg röhög magában.