Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Nekem is produkál parajelenségeket az önindítóm az elmúlt fél évben..rendszeresen. Kettő van, így tudom cserélgetni ha akarom, de mindkettővel csinálja, és teljesen rendszertelenül.
Ma is kedves évfolyamtársaimnak köszönhetem a zökkenőmentes hazajutásomat, mivel be kellett, h toljanak.. na sebaj.
Tankolásnál sem állítottam le a motort.. hála az égnek a benzinkutas egy szót se szólt.
Itthon meg mondom, akkor nézzük beindulsz e ha leállítalak.
Leállítottam. Erőtvettem magamon. Nyomtam egy startot, beindult. Mondom ejj, biztos csak véletlen. Megcsináltam ezt mégegyszer; beindult. Na ezt 14 leállítás-beindításon keresztül ismételgettem és működik.
A ma délutáni nem indítás és a legutóbbi akkutöltés között sem indítottam be 9nél többször, úgyhogy fogom a fejem én is, a szerelőm is, meg az elektromotorokat javító ismerősöm is.A gép meg röhög magában.
Egy pasi bemegy a vadászboltba, egy távcsövet akar venni a puskájára.
Mondja neki az eladó:
- Uram! Nézze meg , ez a legjobb távcsövünk! Látja ott azt a kis pontot,
ott a hegyen? Na , az a mi kertünk! Nézze!
A koma nézi... nézi... elkezd röhögni.
- Mi van, mit röhög?
- Látok ott egy nőt meg egy férfit, meztelenül kergetőznek az udvaron!
- Adja ide! ... Úristen! Az a feleségem, meg a szomszéd! Tudja mit?
Ingyen magának adom a távcsövet, ha a feleségemet fejbe lövi, a
pasinak meg ellövi a
farkát.
Az ürge felteszi a távcsövet a puskára, céloz... és megint elkezd röhögni.
-Mit röhög már megint?
- AZT HISZEM, MEGLESZ EGY LÖVÉSBŐL IS!
Na végre!
Talán most!
A típusa:

KD262S

http://www.euromotor.hu/shop/c...
Gyakorolj még!
http://www.euromotor.hu/shop/p...(2006)-new-szelterelo-p
lexi-kd262s.html
Na mégegyszer!
http://www.euromotor.hu/shop/p...(2006)-ne
w-szelterelo-plexi-kd262s.html
Koko és Bigmen!
http://www.euromotor.hu/shop/p...(2006)-new-sze
lterelo-plexi-kd262s.html
Seggbe is kéne rúgni, amennyiben motorzás közben!
A papucs lábtartón?!
Akkor kit érdekel! Ez motoros topic!
Bejöttél a csőbe!
nem, belerugtam az ágy sarkába.
Motorzás közben?
Jobbkezes lévén, a bal lábad kisujja irrreveláns!
A linkek, ha le akarod tölteni:
flv forma
ha csak mp3 kell
és aviban
Hali.
Nem drága a benzincső méterre lehet kapni, vegyél vagy 2 m-ert. A vákumcsőnek nem tudom az átmérőjét de abból elég 15-20cm. A Karbi oldalán van egy kis pöcs mindkét porlasztón. Az egyiken kupaknak kell lenni. De ha megméred tolómérővel a benzincsapot akkor megtudod, vagy vidd magaddal a boltba csapot és akkor biztos lesz a méret.
Ja és mégvalami. A vezetéket amit kerestem azt nem találtam meg.
Lehetséges hogy a hátsó helyzetjelzőhöz van köze (persze lehet hülyeséget beszélek)? Mert a helyzetjelző nem ég, a féklámpa viszont világít ha kell.
Halihó népek.
Van új akkumlátor, 2 új gyertya és Robee-tól megérkezett postán a benzincsap
Az biztos hogy nagybaj (valószínűleg) nincs. Az új akksi és gyertyáknak köszönhetően mindkét henger működik, és immár 6000 felett is van élet, és már nem is csorog a benzin a henger mellett.
A benzincsap felszereléséhez mi kell még? Robee, írta hogy kell még benzincső de pontosan hány db, milyen hosszú, és milyen?

Most hogy 1 hét után ismét be tudtam indítani és mehettem vele ismét lelkes vagyok, és bízok benne hogy jó lesz ez

Ha minden jól megy jövőhéten meglesz a benzincsap felszerelése és a karbitisztítás
jó már a géped?
Jó napot. Szerencsésen eltörtem a kisujjamat a lábamon. További szép napot.
Henna henna héj
Ki az az idióóóóta, aki ilyeneket kitalál?
Hát igen. Azt be kell látnom, hogy a rendszeres fórumozás az nem megy nekem. Nem szeretek semmit sem félgőzzel csinálni. És ha lemaradok a munka vagy bármi más ok miatt mondjuk 20 oldalról amit nem tudok bepótolni mondjuk a munka, vagy bármi más ok miatt, akkor az idegesít, és ha idegesít akkor nem akarom megnézni, nehogy ideges legyek, és akkor megint lemaradok egy csomó oldalról, ami megint csak idegesít, és a kör bezárult...
Mígnem eljutok odáig, hogy a bennem lévő, egyre csak duzzadó hiányérzet felül nem kerekedik az idegeskedéstől való félelmemen és belépek az oldalra és azt mondom, hogy: SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

ennyi