Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Akkuügyben, mivel nekem is nemrég volt ilyen kaland: az A2 és a B2 végződés jelzi, hogy a pólusok felől nézve merre van a szellőző/sav-túlfolyó! GS500-a válogatja, nekem pl. balra van, itt többeknek jobbra. (A2=bal,B2=jobb) Nézd meg mi volt benne, és válassz ugyanolyat! EsSO persze majd úgyis azt mondja, hogy át lehet húzni a csövet másik oldalra...
JMT YB10L-B2, High Power 11 Ah akkumulátor. Méret:136x91x146mm. Akkusav feltöltési mennyiség:0,8 liter. Töltőáram 1,1 Amp.Súlya savval együtt: 4 kg.
A www.nagyvas.hu oldalon nézz körül. Ott lehet típusra, évjáratra is keresni... eddig még nem csalt a táblázatuk.
Hslihó.
Az akkumlátoros csávó katalógusa szerint yb10La2-es akkumlátor kell bele.
Az méret szerint 134mmhosszú, 80mm széles és 160mm magas. Az jó lesz bele?
És a muff milyen ronda! Viszont mindkettő jól véd. A plexi meg megvan 17 éve. Már úgy a szívemhez nőtt. És még véd is 130-ig. Bár ezen még csak 116-tal mehettem
Van win95, de még DOS telepítőlemez is... Múlt héten kellett...
Nem is tudtam, hogy van Bandit... Nagyon szép masina!
Nagyon királyul nézett ki a Banditád amíg fel nem raktad rá a plexit. Szerintem egy louis-ossal jobb lenne. Ez csak az én véleményem, amúgy nagyon szép a bringa.
Inkább olyan, mintha Windows95 telepítőlemezed nem lenne. A vascső már kiment a divatból!
AKMT--tagok--Faty
A neoluxot pédának mondtam a Moccic'nak, hogy árban annyi mintha lekrómoztatná! És a egy krómozó-nak a linkjét küldtem. Az viszont menő, ha az bekékül. Nekem kifejezetten tetszik!
Köszönöm! Csőhajlító mindenképp kellene. e-mail? szám? Legalább 5 fűtésszerelőt, és két lakatost telefonáltam végig az ismeretségi körömben, és egyiknek sincs. Ez olyan, mintha nekem nem lenne XP telepítő CD-m. Iváncsa itt van a szomszédban, megköszönöm nagyon!
Mielőtt félreértés esne, természetesen tökéletesen tisztában van vele, hogy mit enged meg a költségvetésünk, és mindketten vidáman beszéltük meg, hogy "persze hogy a legdrágább cucc tetszene a legjobban".
Már éppen hazafelé indultunk volna, mikor megjelent egy párocska, mindketten egyforma fehér, kicsit fekete és arany mintás bőrben, hozzá passzoló speedcsizmában és sisakban. Na ettől ájult el, hogy az milyen cool. Erre közöltem vele, hogy a komplett motorom talán érhet annyit, mint ezeknek a divatmajmoknak a látható felszerelése.

A bogártémát majd felvetem. Egyébként a Shoxnál láttunk a végén egy fekete-szürke kabátot, amit ugyan még nem forgalmaznak, de valszeg az lesz, ha addig nem jutunk ki Bécsbe körülnézni.
Szia Tomika650!
Én már elkezdtem ezt a műveletet, folyamatban van.(dl 650-re) Nem olyan sokára tájékoztathatlak a részletekről. A csőhajlítót meg tudom szervezni neked is, ha nem találsz más megoldást.

Üdv: Faty
Szép az a fehér... dögös is... nekem is tetszene, ha nőből lennék!

Üzenem Endzsinek, hogy baromi sz@rul néz ki azon a rucin már 20 kilométer bogártermése is!
Azért a BKingnek sem keskeny a tankja!
Szerintem ne tömör anyagból csináltasd! Ha nem megy a csőhajlítás, keress egy lakatost, vagy fűtés-víz szerelőt. Ők meg tudják csinálni a cső hajlítást!
A neolux csak kerítésfestésre való. Ha tartósat akarsz mást válassz!
Kékestető
Ez elég egyszerű volt :-), de hova tettétek a síléceket?

Jut eszembe megjártuk szombat délután mi is a kiállítást... Egyre szegényesebb évről évre. Endzsi lelkesen keresett magának bőrkabátot, de össz-vissz 2-3 helyen árultak egyáltalán női kiviteleket, azok meg nem tetszettek neki. Persze igazi nőből van, mert messziről kiszúrt az egyik standon egy cuccot, ami szerinte tök jó: egyrészes fehér ruha, és ettől drágább nem volt sehol a kiállításon. Kövezzetek meg, de nem vettük meg .
Jó reggelt!

Nos, kicsit utána néztem. A GS 500-ba minden vásárlós oldalon, és minden évjárathoz az YB10-LB2 akku van feltüntetve. Az, hogy nem ilyen volt benne, már meg is magyarázza a "több" vezetéket (persze lehet, hogy nem csak ez a megoldása...), hiszen az eddig benne lévő akkuja fordított polaritású lehetett. Így meg kellett toldani a saruhoz vezetőkábeleket. Szóval, rendelésnél nézd át jól a típust és az évjáratot... de gyanítom, hogy az általam emített akku kell oda.

Az akku pedig ilyen játékos. Akár egy pillanat alatt meg tud dögleni.
Aksit vehetsz méretre is, nem muszáj tipusazonost. A lényeg a saruk és a savgőz kivezetés oldalhelyessége.
Igen, van az aksiknál is hirtelen halál, mint a fociban.
Igen, azért is volt kiállítva, mert fullra van pakolva mindenféle extra kütyüvel. Ezért is volt a Túratech standján. Amúgy egy Krisz fedőnevű illetőé, aki rendesen használja, tehát nem a kiáééítás miatt lett feltuningolva.
öcsém:-)

Minden megoldható otthon is!
Ha a Dl ülésre gondolsz, akkor azt nem tudom, mert ez egy tökig pakolt túrás gép volt.....vagyis nem "felülhető"....

Összhatásban rögtön az jött le, hogy ezzel a géppel egy 1 hónapos Spanyol túrára is elmennék:-)
cb14La2 (vége lemaradt)
Üdv.
Gondoltam még beköszönök a héten. (ez már nem sikerült mert múlt hét volt mikor elkezdtem írni)
A néhai akkumlátorom kódja cb14L volt nemtudom miféle darab de tuti hogy halott.
Próbáltam tölteni de semmi eredmény. Ez gyakori az ilyen hirelen halál? Mert amikor vettem simán beindult, viszont ahogy csordogáltam hazafelé úgy lassacskán feladta a küzdelmet. A generátorral nem hiszem hogy gond lehet mert alapjáraton mikor gázfröccsöt adtam akkor erősebben világított a lámpa. Ezt még akkor próbáltam ki mikor jöttem haza.
Jövő héten ha minden igaz sikerül óccsó pézért 6-7000-ért akksihoz jutnom.
Veszek gyertyákat.
Kifuratom a beszakadt csavart.
Karbitisztítás, Robbeenak köszönhetően benzincsapom is lesz.
Aztán akkor kiderül van e még valami.
Naggyából ezek a tervek.
Robee akkor várom a hívásod.
Aztán csütörtökön majd benézek