Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt már nem bírná a hátsó teló!
Majd jönnek olyanok, akik ezeket meg tudják válaszolni.
A gázmarkolatot nem hiszem, hogy külön is árulják, sztem csak egyben az egészet. Esetleg bontóban is lehet nézelődni, hátha.
Mivel?
Bocsi, nem figyeltem amikor mutattad. A gázkar és a tükör felfogatását tartalmazó főfékmunkahenger ellendarab két teljesen különálló alkatrész. Szóval: van a gázkar, van a tükrös ellendarab, és a fékolajtartályos rész. Illetve még a kapcsoló.
mint itt
ha lejön nyomj egy next, vagy egy back gombot
Szia Erik!

Hol kapható az a plexi amit írsz?Én találtam a Full-gas oldalán és azt írja,hogy 11 cm-el hosszabb mint a gyári és az ára 19.152 ft.
IttCsak azért mert érdekelne engem is.
Hol vagy macÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
Mennyünkmááávalahova Szejetembandásan
Ebből csak a km óra és a gázkarnak az a dobozos része (mi a neve?) a konkrét, a többi csak előzetes tájékoztatás. Olyan dolgok, amit valószínűleg előbb-utóbb meg kell csinálnom (már ha nem Dawntezét veszem) vagy inkább úgy mondom, hogy saját megnyugtatásomra meg szeretnék csinálni...
Ő lesz a Tűz?
Szerintem, ha előveszem a diplomámat, kenjük az egészet TEDDY-re! (Mert ez így logikus)
És a nyáron a Sugo partján a Tűztánc alkalmával más szerepet osszunk neki!
Ezt hány motorról írtad össze?
Végülis beindult, nem? No problem...
Még valami. Meg tudja valaki mondani, hogy mennyibe kerülnek a következő alkatrészek?
- a gázkarnak az a "doboz" része, amiből kiindul a bovden
- km óra
- ford. szám mérő
- olajcseréhez olaj
- lánc (meg ami még ilyenkor kell)

Illetve a következő műveletek:
- karbiszinkron
- szelephézag állítás

Csak úgy nagyjából érdekel. Kezdem számolgatni, hogy mennyibe kerülnek a hibák, amiket az eddig megnézett GS-eken találtam.

Jelenleg 3 jelöltem van, ebből egy Dawntezé, de az ő motorja, még el kell, hogy higyje, hogy én rendes ember vagyok
Bocsi! Mégegyszer! (harakiris szmájli!)
Sziasztok!
Hazaértem. Dawntez motorja nem szeret engem vagy pedig nagyon szereti Dawntezt . A többi részletet már ismeritek.
Én arra tippeltem, hogy az indítómotor két kábele olvadt össze, ilyet már én is megjártam. Ez szép lassan történik, mindig olvad egy kicsit és eljön a pillanat, amikor összeér és onnantól nincs indítózás... De ez csak egy tipp. Amúgy valahol az akksi környékéről jött a fehér füst és melegek voltak a saruk.
Amúgy a gép kellemes. Pont olyan, mint amilyennek elképzeltem, leszámítva a tologatást az utcán.
Megbeszéltem Dawntezzel, hogyha megcsinálta, visszanézek hozzá...
Sztem kezd annál a relénél a vizsgálódást, aztán haladj tovább.
Az izzót meg cseréld ki.
Szóval itt kezdődött!
Maci jössz egy sörrel! MOST!
Hááát....őőőő... Majd veszek-viszek
Hátméha te ültél volna hátul!
Köszi!
Aztán majd ha bevisznek a rácsoságyasszobákattartalmazó intézetbe, hozz egy kis kocsonyát!
Tegnap nosztalgiáztam!
Elvittem a Bandit a szervízbe, hazafelé meg a gs-el jöttem a fiammal a hátam mögött!
Hát mit ne mondjak egy kicsit fáradztó volt!
Ezt tessék neki szépen elmagyarázni Leülni mellé, elsuttogni a kis fülébe (mert olyan is van neki) és simogatni közben
Szegény Dawn!
Azért ne rugdosd meg!