Majd jönnek olyanok, akik ezeket meg tudják válaszolni.
A gázmarkolatot nem hiszem, hogy külön is árulják, sztem csak egyben az egészet. Esetleg bontóban is lehet nézelődni, hátha.
Bocsi, nem figyeltem amikor mutattad. A gázkar és a tükör felfogatását tartalmazó főfékmunkahenger ellendarab két teljesen különálló alkatrész. Szóval: van a gázkar, van a tükrös ellendarab, és a fékolajtartályos rész. Illetve még a kapcsoló. mint itt
ha lejön nyomj egy next, vagy egy back gombot
Hol kapható az a plexi amit írsz?Én találtam a Full-gas oldalán és azt írja,hogy 11 cm-el hosszabb mint a gyári és az ára 19.152 ft. IttCsak azért mert érdekelne engem is.
Ebből csak a km óra és a gázkarnak az a dobozos része (mi a neve?) a konkrét, a többi csak előzetes tájékoztatás. Olyan dolgok, amit valószínűleg előbb-utóbb meg kell csinálnom (már ha nem Dawntezét veszem) vagy inkább úgy mondom, hogy saját megnyugtatásomra meg szeretnék csinálni...
Szerintem, ha előveszem a diplomámat, kenjük az egészet TEDDY-re! (Mert ez így logikus)
És a nyáron a Sugo partján a Tűztánc alkalmával más szerepet osszunk neki!
Még valami. Meg tudja valaki mondani, hogy mennyibe kerülnek a következő alkatrészek?
- a gázkarnak az a "doboz" része, amiből kiindul a bovden
- km óra
- ford. szám mérő
- olajcseréhez olaj
- lánc (meg ami még ilyenkor kell)
Illetve a következő műveletek:
- karbiszinkron
- szelephézag állítás
Csak úgy nagyjából érdekel. Kezdem számolgatni, hogy mennyibe kerülnek a hibák, amiket az eddig megnézett GS-eken találtam.
Jelenleg 3 jelöltem van, ebből egy Dawntezé, de az ő motorja, még el kell, hogy higyje, hogy én rendes ember vagyok
Sziasztok!
Hazaértem. Dawntez motorja nem szeret engem vagy pedig nagyon szereti Dawntezt . A többi részletet már ismeritek.
Én arra tippeltem, hogy az indítómotor két kábele olvadt össze, ilyet már én is megjártam. Ez szép lassan történik, mindig olvad egy kicsit és eljön a pillanat, amikor összeér és onnantól nincs indítózás... De ez csak egy tipp. Amúgy valahol az akksi környékéről jött a fehér füst és melegek voltak a saruk.
Amúgy a gép kellemes. Pont olyan, mint amilyennek elképzeltem, leszámítva a tologatást az utcán.
Megbeszéltem Dawntezzel, hogyha megcsinálta, visszanézek hozzá...
Tegnap nosztalgiáztam!
Elvittem a Bandit a szervízbe, hazafelé meg a gs-el jöttem a fiammal a hátam mögött!
Hát mit ne mondjak egy kicsit fáradztó volt!
A gázmarkolatot nem hiszem, hogy külön is árulják, sztem csak egyben az egészet. Esetleg bontóban is lehet nézelődni, hátha.
mint itt
ha lejön nyomj egy next, vagy egy back gombot
Hol kapható az a plexi amit írsz?Én találtam a Full-gas oldalán és azt írja,hogy 11 cm-el hosszabb mint a gyári és az ára 19.152 ft.
IttCsak azért mert érdekelne engem is.
És a nyáron a Sugo partján a Tűztánc alkalmával más szerepet osszunk neki!
- a gázkarnak az a "doboz" része, amiből kiindul a bovden
- km óra
- ford. szám mérő
- olajcseréhez olaj
- lánc (meg ami még ilyenkor kell)
Illetve a következő műveletek:
- karbiszinkron
- szelephézag állítás
Csak úgy nagyjából érdekel. Kezdem számolgatni, hogy mennyibe kerülnek a hibák, amiket az eddig megnézett GS-eken találtam.
Jelenleg 3 jelöltem van, ebből egy Dawntezé, de az ő motorja, még el kell, hogy higyje, hogy én rendes ember vagyok
Hazaértem. Dawntez motorja nem szeret engem vagy pedig nagyon szereti Dawntezt . A többi részletet már ismeritek.
Én arra tippeltem, hogy az indítómotor két kábele olvadt össze, ilyet már én is megjártam. Ez szép lassan történik, mindig olvad egy kicsit és eljön a pillanat, amikor összeér és onnantól nincs indítózás... De ez csak egy tipp. Amúgy valahol az akksi környékéről jött a fehér füst és melegek voltak a saruk.
Amúgy a gép kellemes. Pont olyan, mint amilyennek elképzeltem, leszámítva a tologatást az utcán.
Megbeszéltem Dawntezzel, hogyha megcsinálta, visszanézek hozzá...
Az izzót meg cseréld ki.
Maci jössz egy sörrel! MOST!
Aztán majd ha bevisznek a rácsoságyasszobákattartalmazó intézetbe, hozz egy kis kocsonyát!
Elvittem a Bandit a szervízbe, hazafelé meg a gs-el jöttem a fiammal a hátam mögött!
Hát mit ne mondjak egy kicsit fáradztó volt!
Azért ne rugdosd meg!