Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na! Ez hiányzott egész télen, meg a : Szijjasztok 500asok!
szÉpjÓreggeltmindenkinek!

Csak össze ne vesszél !
Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot.

A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: „kandesz rakló”.

Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal.

Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre.

Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket.

Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló.

Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai... Magyarország, én benépesítelek!"
http://www.youtube.com/watch?v...
ÉS
http://www.youtu
be.com/watch?v...

De ne számíts semmi "durvára"... Kábé az alap dolgokat mondja el, nyilván annak ez jó, aki semmit nem konyít az egészhez.
Persze! Gyere!
Hamár megtaláltad, belinkelhetnéd
DAWNTEZ! Szombat? Jó neked? 11-13 körül? Nem ígérem biztosra (előtte még 2 motort nézek), de lehet, hogy "egyszercsak" becsöngetnék hozzád... Vagy ha ez nem jó, akkor mikor jó?

Önindító: találtam egy videót teljesen véletlenül arról, hogy a GS500-nak hogyan érdemes átnézni az önindítóját, mert ezek szerint ez nem egyedi jelenség. De igazából semmi érdekeset nem mondott, csak a kritikus helyeket nekiállt szétbontani (kapcsoló, kábel, relé, biztosíték, oldaltámasz, kuplungkapcsoló, stb...) Pedig azt hittem, majd jól megmondja a tutit, de nem mondta
Nem, mert ezek hasznavehetetlen cuccok, amikre semmi szükség nincsen, és csak plusz költséget jelentenek.
Ajjajj!
Legyen otthon sok-sok tojás, meg velő.
Ki vagyok árusítva!
Jó reggelt!
A tapasztalat alapján azt kell mondjam semmi baja sem volt. Kivéve autó akksival is egyből forgott, aztán visszatéve is. Valszeg vmi kontakthiba volt a relé környékén.
Szép napot
Az akciófüggőséget kéretik nem félreérteni! Ez azt jelenti, hogy esSO szerint én minden bolti akcióban veszek valamit. (Lehet, hogy van is benne valami?" ,DE! Mivel az akciók nálunk mindig kedvezőbbek, szívesen bevállalom, hogy "levadásszam" azt, amire szükségetek van, ha itt kapható.Egyébként lehet azért néha az akciófüggőséget is félreérteni,csak az a kérdés, hogy honnan nézzük. Még mindig "csak" Melinda voltam. Bocs
Nincs ebben semmi furcsa:-)
Több kess marad benyára:-)
Nyugi!

Itt is lesz ilyen ha Firstlady itt garázdálkodik:-)
És egész hétvégén ez fog történi:-)
Akciós esSo
Bocsi! Ide még nem regisztráltam, és esSO nevében írtam ismét. De majd igyekszem ezen hiánysságaimat pótolózzzni!
Nincs szükség semmiféle "köszönömre", mert én esSO szerint egyébként is "AKCIÓFÜGGŐ" vagyok. Lehet, hogy van benne valami
Szííyasztok 500 as ok.
De azért egy 8-10éves motor ne essen már szét, főleg ha az Suzuki.
Jaja, csak mindig esSO lesz a beírás, és úgy fog kinézni, mint ha magammal beszélnék.
a lényeg hogy valaki van mindig a gép előtt:-))

Köszi Melinda!
Némá, nem is írok, oszt mégis írok.
Majd én résen leszek! Melinda voltam, bocsi!
Okés, megbeszéltük, csak majd figyelni kell, mert én nem soxor járok a lidlibe.