Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi már visszaértem ! A beírás után belapátoltam a kaját, oszt goo volt!
Lehet róla szó ha rendbe hoztam az új kedvencemet.
Eddig nem nagyon volt motoros társam akivel mehettem volna, most viszont hogy van nagyobb, már a kaposvári és a pécsi topikban is találtam olyanokat akivel lépést tudok tartani, meg ha esetleg néha veletek tarthatok annak is örülnék.
Jól látod a helyzetet! Ez egy igazi Szeretembanda! Ha jössz velünk megtudod úgyis....
Ahogy nézem elég vidám és összetartó társaság verődött össze ebben a topikban.
Után nézek majd a dolognak.
Még 1 utolsó technikai kérdés a mai napra.
El-BlueDiablo adatlapján megnéztem a linket és találtam egy halom hasznos robbantott ábrát a Gs-ről, de ott az akkumlátorhoz csak a 2 saru csatlakozik, semmi több. (ha jól sejtem)
van beszakadt csavar kiszedő szerkezet. Egy hegyes csavar fordított menettel. Megfúrod a csavart elkezded betekerni a kiszedőt ( balra, mert ugye balmenetes) egy ídő után megszorul és elkezd a betört csavar kifelé tekerődni! Szerintem nagyobb barkácsboltokba kapsz ilyet 1-2 ezerért. És ugye ez mindíg jól jön.
Majd utánanézek mert ott kell lennie valahol, csak ki kell majd szedni a beszakadt csavart ami az ülés alatti idomot tartja.
Egy másik topikban azt ajánlották hogy fúrjam ki. szerintetek?
Nem lehet, hogy leszkadt a saru és a vezeték visszacsúszott valahova?
Keddre megbeszéltem egy randevút Dawntezzel ... Arra hivatkoztam, hogy a fórumban is ajánlották a motorját.
Ott nem találtam.
Majd még körülnézek, ez most nagy rejtély számomra.
Amúgy mire valók azok?
Tibi dolgozik!
A sapka alatt ott van
Már csak kb.: 29815 perc és újra együtt a banda MOTORON! ! ! ! ! !
Szia patopalko 1-kicsit meg könnyebültem,mert igy a biztos attol érdeklődni aki benne van és már tapasztalt
Halihó. Azt kell mondjam elég igénytelen megoldásokkal találkoztam. Eddig majdnem az összes csavar különböző.
Az ülés alatti idomot nem tudtam levenni mert az egyik csavar bele van szakadva. Valakinek valami ötlet?

És mégvalami. Az akkumlátort is kiszedtem, ne foglalja a helyet (meg amúgy is kuka) és ha jó emlékszem akkor 2-2 vezeték futott a + és a (-) os végpontba. Viszont most csak egyet találok
merre mész?
A tank alján találsz egy csapot, amicsavarhúzóval elzárható, és akkor nem folyik ki a benya!
De addig is valakinek be kell fognia a benzincső végét, amit lehúzol a karbiról, ha csaknem enged annyit, amennyit fel kell emelned a tankot!
Így van!
És Én ma már mentem 150 km-t!
Ebédelek,és megyek tovább!
Üdv mindenkinek, úgydöntöttem nekiállok a a légszűrő és a karburátorok kipucolásához.
Volna azonban 1 kérdésem:
Ugyebár benzincsap híjján pri állásban van a motor (illetve a csap, de az nincs). Amikor leveszem a tankot ez nem fog gondot okozni?
ma lecseréltem az enyhén kopott pirelli gumim continentalra... egy kis különbség érződik :)
thx
Motorrad-nál 9eFt-ért lenne "gyári"...
Okés!
Köcce szépen!
Hétfőn megyek arra, megkérdezem neked.