Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem.Valami elérhetőséget nem tudsz adni,mert én Gyulai vagyok,és hátha le tudnák postázni.Neten csak ezt találtam :
Főnix Autóalkatrész és Szűrőbolt
de sztem nem ők azok,v nemtom.
A Bécsi út- Nagyszombat utca sarkán van egy "Szűrőbolt" nevű üzlet, mindenük van. Ezerpárszáz ft. volt, pontossan nem emlékszem.
Halihó mindenkinek!
Segítséget szertnék kérni tőletek,mert hiányzik a gyujtásdeknimről a Suzuki matricás lap.Nemtudom honna szerezhetnék be 1-et,vagy mivel tudnám hellyetesíteni.
A másik amivel hozzátok fordulok,hogy eladósorba került a kis ZZR-em,és hátha tudtok valakit akit érdekelne.
A hirdetést megtekinthetitek:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
El
őre is kössz,HY ALL!
De még tavaly
annyira szeretni való, hogy még te se adtad el... Majd a "gyerek" eljátszadozik vele...
Csak nem eladtad a gs-t?
A leg univerzálisabb motor Ez mindenre jó, nagyróbogó helyett, turázásra, sőt akár kanyarvadászatra is és mindezt a leggazdaságosabban.
Nekem 2 is volt. Másodszorra az ezredes mellett, csak aztán az egyiktől meg kellett válni és a GS-t árában elvitték
Szerintem csak viccelt,hisz neki is az van és elégedett!
Én is gratula, ellenben adatlap kitölt, fénykép feltesz!
Pisti! Csak vicceltem. Sokféle motort próbáltam már, de a GS az egyik "leg-jobb-indulatú". Neked is biztos bejön majd.
Szia patopalko ezt tapasztalatbol mondod,neked nem vált be az 500-as?vagy nem lett volna szabad ilyet kérdeznem?
Szia Pisti! Gratulálok az szerzeményhez! Ha egy GS500 fórumon teszed fel ezt a kérdés, a válasz egyértelmű: nem jól választottál.
Szevasztok Pisti vagyok üdvözlök mindenkit,én most regisztráltam hozzátok ,mert most vettem 1-suzuki gs 500-ast.kérdezném a véleményeteket,hogy szerintetek hogy választotam?második motorom az első 1-ETZ volt 10-évig.hát továbra is szép napot néktek,és száraz utat.
Helló Hápi,

légszűrőt hol & mennyiért szerezted be?

Sanyi
bocs! Nem a munkahenger, hanem fennt a főfékhenger
Jóreggelt!
Első fékmunkahenger felújító készletet keresek! SOS!
Segítsetek
Hm, hogyan lépcsőzik a Gs?
Arra gondolsz hogy került a lépcsőházba?
Kérlek szépen ez egy olyan lépcsőház amit akadálymentesítettek a mozgáskorlátozottak számára
Ahol egy tolókocsis fel tud menni, és ahol befér az ajtón a tolókocsi ott a GS is kacagva fel tud menni, bár az ajtónál kell egy keveset bűvészkedni hogy beférjen
Viszont a kis yamaha után nem nagy öröm tologatni. Egy nagy nehéz bálna ahoz képest, nade a motorokat nem is tologatásra találták ki.
Többet nem is vagyok hajlandó belökni a GS-t. Amíg nem indul saját erejéből a motorja addig nem megyek vele.
Az előzőt is mindig tologatni kellett ezt már nem akarom.
Bálint!
Engem is érdekelne, hogy hogyan lépcsőzik a GS?! Videóóóót !

Itten csak szivárványos záporátvonulások voltak...
De azé az a hav az már túlzás
Na, azóta iszol, mióta kijöttél reggel a sátorból!
Pubikáim itt nem is ittam semmitsem! Sőt egy darab kompromittáló felvétel sincs rólam!
Mondom én, hogy sosenem iszok!

Na jó itt a Koxival aludtam egy sátorban! :))
Nemaszontam, hogy nem a Dunaparton! Csak azt, hogy nem a dunántúlon!
Azon az oldalon, ahol Te Csak 130km-el lejjebb
Bizony bizony! A magasföld nem alföld!
Egyébként már elolvadt
Ugye Blue, hogy az a túlpart!?
esSO!
Ez biztos Magyarország még...?
Faty