Ha majd lemegy az ára és nálatok megint lesz ilyen 5000 a csimma akkor vennél nekem megint 1 et?
A tavalyi még mindig pattent, de jobb félni mint megijedni és évente nekem megér 5000 forintocskát:-) 9900-at nem:-)
Nem is szalonállapotút keres, szerintem...
Mellesleg jó hobbi, a keresgélés is. Hogy vegyek egy példát... néha az előjáték órákig eltart... oszt milyen jó!
Pont ezért akarom jól átgondolni a választást és a legjobb ár-érték arányút kiválasztani. Egy szalonból kitolt motornál nem nagyon lenne mit rágódni ezen.
Mondjuk nem értem mit vársz egy 8-10 éves motortól? Hogy olyan mintha most tolták volna ki a szalonból?
Valami bibije mindegyiknek van, ha nem találsz rajta, majd lesz
Hétvégén (szombaton) lesz a döntés. 3 motor maradt, Dawntez gépe is köztük van. Tehát a dobogós helyezés biztos .
A 3 gépből 2-t már kipróbáltam, azokkal szeretnék menni mégegyszer és alaposan átnézni a szerkezetüket (jön velem egy motorszerelésben jártas ismerős is), a harmadik még ismeretlen, de azt is alapos szemlének vetjük alá. Meglátjuk.
Dawntez? Végülis az önindítónak mi a baja? Vagy szétszedted-összeraktad és jó, semmi egyéb? Visszaszállt bele a fehér füst?
Köszi szépen!
Még mielőtt megkérditek, nem vettem még motort, csak szeretném felmérni, hogy pár alkatrész cseréje egy-két kiszemelt vason mennyibe kerül(ne) majd.
Ha majd lemegy az ára és nálatok megint lesz ilyen 5000 a csimma akkor vennél nekem megint 1 et?
A tavalyi még mindig pattent, de jobb félni mint megijedni és évente nekem megér 5000 forintocskát:-) 9900-at nem:-)