Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esSO papi!

Ha majd lemegy az ára és nálatok megint lesz ilyen 5000 a csimma akkor vennél nekem megint 1 et?
A tavalyi még mindig pattent, de jobb félni mint megijedni és évente nekem megér 5000 forintocskát:-) 9900-at nem:-)
Imádom!
Csak ma nem sikerült hallani, de majd holnap..
Isten éltessen JJ bandita:-)
Jó kis Zzzzzzene!
Kipuf érdeklödök! Az adatlapomon van video(hanggal) a Handó féle dobról, csak kicsit koszos.
De ez a hangon nem változtat!
Tudom Teddy mit keres
Jó a példa
Sok boldog névnapot JJ!
Nem is szalonállapotút keres, szerintem...
Mellesleg jó hobbi, a keresgélés is. Hogy vegyek egy példát... néha az előjáték órákig eltart... oszt milyen jó!
Pont ezért akarom jól átgondolni a választást és a legjobb ár-érték arányút kiválasztani. Egy szalonból kitolt motornál nem nagyon lenne mit rágódni ezen.
Mondjuk nem értem mit vársz egy 8-10 éves motortól? Hogy olyan mintha most tolták volna ki a szalonból?
Valami bibije mindegyiknek van, ha nem találsz rajta, majd lesz
Én is! Én nemrég ébredtem. Fúúú, spontán görbülés volt az icaka, reggel meg forgó világegyetem.... De most már jóóóó... talán elkezdek melózni is.
Hétvégén (szombaton) lesz a döntés. 3 motor maradt, Dawntez gépe is köztük van. Tehát a dobogós helyezés biztos .
A 3 gépből 2-t már kipróbáltam, azokkal szeretnék menni mégegyszer és alaposan átnézni a szerkezetüket (jön velem egy motorszerelésben jártas ismerős is), a harmadik még ismeretlen, de azt is alapos szemlének vetjük alá. Meglátjuk.

Dawntez? Végülis az önindítónak mi a baja? Vagy szétszedted-összeraktad és jó, semmi egyéb? Visszaszállt bele a fehér füst?
Már tudjuk!
Alapos vagy! Nem is baj ez... hiszen a pénzt sajnos nem sz@rja senki nekünk.

De, ha nem Dawntez gépét veszed meg....!

Köszi szépen!
Még mielőtt megkérditek, nem vettem még motort, csak szeretném felmérni, hogy pár alkatrész cseréje egy-két kiszemelt vason mennyibe kerül(ne) majd.
És mindenki másnak is,
Köszönöm szépen Nyusszzz
Minden Józsefnek, ezzel együtt a Teddyfaternek is, boldog névnapot kívánok!
Puszillak Bébinyusz!

Mááá' százezer éve nem hívtalak... No, majd hétvégén, ha kialudtam magam!
Nem nagyon járok bontóba, és nem is nagyon ismerek, DE:

MOTORBONTÓK

itt van néhány. A lakihegyiről hallottam már, viszonylag sok mindenük van.

Kellemes böngészést!
JJ!

Istem éltessen névnapod alkalmából!
Hol van jó bontó Budapesten vagy annak környékén, ahol vannak GS alkatrészek? (Elsősorban XI. kerületből elérhetőek)
Basszus, hááá hun lakol Te? Itt madárcsicsergés, napfényözön és dögmeleg van
szÉpjÓnapotmindenkinek!
Halihó. Szép jó reggelt.
Robee, akkor küldöd holnapra a benzincsapot?
Nekem a dzseki alatt csak egy póló van! :)