Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze 1-2 holmiért nem érdemes kimenni......
Bár mint láttod a különbözeten megvan az utazási költséged....
Ha pedig tényleg ruha, bukó van tervben akkor ott már 10.000-reket spórolhatsz meg:-)

Nekem specc van itthon még 2 olajszürőm - mert ha kimegyek mindig veszek 3-4db-ot......
A poén?
A LOUIS bevezette a környezetvédelmet.....
Igy pedig 2 szürőt kell kifizetned.......de mikor visszaviszed a régit kapsz egy újat ingyen....
Ez miért van?
Mert ott áll a pénzed.....és tutira leadod a régi szürőt....Persze számla fejében:-)
Most, hogy kirajzanak a rovarok, aktuális lesz a motor és a ruházat állatmaradvány-mentesítése (szép szó!)
Kérdésem, hogy ki milyen technikákat, eszközöket löttyöket használ?

üdv
T
Tehát alapban

Légszürő: -237ft
Olajszürő: +383ft
fék: +3100
+4300 (igaz ezek Lucas fékek Én meg Saitot használok.....de itthon nincs saito ezekben a boltokban)
Gyertya: +340

Vagyis valóban csak 7886ft a különbség.... no meg az utánajárás, postaköltség...........
4 ember esetében meg ugye kb 3000ft az út...
- igaz rá megy 1 napod, de csurgathatod a nyálad - no meg ugye ha kint vagy akkor veszel mást is....hisz 1-2 eurós holmik is vannak....

Ha pedig kint vagyok Én beszoktam menni a kinti LIDL-be (a bolttól kb 500m-re van)
És kint fillérekért hozok kaját is......
Pl egy itthoni 25000ft-os tanktáska multkor 6000-ért volt:-)))) (hülye voltam hogy nem vettem meg )
Azé nem ugy van ám:-))))

De épp ezért kértem hogy mindenki! mondja meg hol és mennyiért veszi ezeket.......
Ezekből csinálok egy listát így lehet látni - mit -hol érdemes megvenni....

Amit Én tudok....és most a jelnlegi katalógus, net, könyv árat írom)
A legolcsóbbat kiemelem

Légszűrő
1., szervíz: 9900ft
2., Louis: 14,95 euró (3737ft)
3., nagyvas: 3500ft
4., Motorrad: 3990ft

Olajszűrő:
1., Louis: 3,95 euró (987,5ft)
2., Nagyvas: 1370ft
3., motorrad: 1790ft

fékek (elől-hátul):
SAITO 1., Louis: 13,95 - 13,95 euró (3487,5ft)

Lucas 1., Louis: 28,95 - 27,95 (7237,5 - 6987,5ft)
2., Nagyvas: 7850ft - 6520ft

Gyertya: DPR8EA-9
1., Louis: 2,6 euró (650ft)
2., nagyvas: 1060ft
3., Motorrad: 990ft

Lánc és lánckerék
DID 520V (előírt!) 40KW-ig
1., louis: 108,95 euró (SZETT) = 27237,5ft
2., Motorrad: 19390(lánc) + 3290(első) + 5990(hátsó) = 28670ft

DID 520VM 75Le-ig
1., Louis: 133,95 euró (SZETT) = 33487,5ft....../Én akciósan vettem 103 euróért vagyis 25750ft/
2., Motorrad: 25390(lánc) + 3290(első) + 5990(hátsó) = 34670ft

http://www.louis.de
http://www.motorrad.c
o.hu

http://www.nagyvas.hu
Hát, nem dobtam magam hanyat a készlettől, de az áraiktól igen!
Valamit nem értek. Légszűrő Louis:3250 - nagyvas:3500 Hát 250 Ft nekem nem tűnik nagy különbségnek, pedig én csoro vagyok. Ennyit összeszedhettek az olajszűrőn, meg a gyertyán is. Már ha vesztek. Fékbetéten kinn buktok 2500-at. Még el sem indultatok, de már 2000 mínusz, meg az út.
CSAK ruháért és bukóért szabad kimenni, ha akciós! És akkor, ha már ott vagy, hozz ilyen apróságokat is.

Szerintem!
Az ufónak van tudtommal kulcscsontvédője is....szóval rossz nem lehet.....
A Róna Kft-nél.....

Beviszed a régi betéteket és kapsz helyetük egy másikat........
Cserealapon müködik......
Amint összejön 4 olyan ember akik közül 1nek van autója:-))) Mivel nekem nincsen:-)))))
Köszi a tippet!
Nagy hirtelen össze is válogattam két készletet. Az ára miatt sajnos várnom kell még a köv havi fizetésre, de egész jónak tűnik.
Nem tudja valaki, hogy ezek az UFO protektormellények, és térdvédők mennyire jók?
Sziasztok!
nézzétek meg ezt:
http://www.nagyvas.hu/index.ht...
itt aztán van minden (csak beledobod ami kell a kosárba) aki nem ismerné, ha szerda estig leadod a rendelést a posta kihozza neked péntek de. bárhol az országban 48h időgarantált csomiban van a postaktg.1500Ft körül. Nagyon korrektek! Lehet csemegézni!
Amúgy nekem is kell hátsó fékbetét + levegőszűrő is. Asszem" a betét 5400- a szűrő Hilfo 3500- körül van itt.
A 700 Ft-os betétet hol lehet kapni ?
ÉS mikor is lenne ez a bécsi út?
No ezért érdemes kimeni a LOUISBA:-)))))
Megnéztem:-) a 14,95 eurós légszürőt (3250ft) 4410-ért árulják.....

Akkor hol tartunk?
Ha 4 ember kimegy 1 kocsival kb 3000ft a költség (4*3000)

NO!
A légszürőn kapsából nyertem 800ft-ot......az olajszürőn egy 1000-rest, a gyertyákon szintén......
a fékeken kb 1500/db...és nem is vettem semmit.......

De ha igy van akkor azt hiszem leszervezek egy LOUIS járatot, mert a bukóst ugyis meg akarom nézni....és ha olyan akkor meg is venni.....
No azon pl iszonyat nagyot akasztanak!
A 129 eurós bukót (32250) 44000-ért árulják.....
Szóval már csak ezért megéri kimenni.....

NO?
Itt érdekel valakit egy LOUIS járat? Bécs....
Aki nem volt annak már csak brahiból is érdemes eljönnie mert ilyen boltot idehaza nem fog még egy jó ideig láttni.....
Én mikor elsőre voltam kint Dodoval és JuditHal - mint a gyerek a játékboltban:-))))
Csurgott a nyálam mint a fene:-)))))
A szűrőket én a BIKER-WORLD-nál rendeltem szerintem jó az ár nézd meg,a tipus HIFLOFILTRO.
A videó már belinkelve......
Itt vannak a tegnapi nap képei is

http://blue---speed2.fw.hu/200...
Dodo!

Vágom:-) És azt hiszem ez is lesz....
Hátul megvan oldva mivel az előzőt eltettem, a mostani meg ugye kinyúvadt tegnap (legalábbis telibe kellett taposnom hogy fékezen is......

Szóval ez meglesz (már csak fel kell jutnom a nagy citybe)

Elől viszont gondba leszek:-))))
Bár ha abbol is va csere akkor max a bolt előtt veszem ki:-))))

És ja!
Ha Old wing vigan meri használni....akkor nekem se lesz gondom, csupán infógyüjtés miatt tettem fel a kérdést.......
Ugyan ez vonatkozik a légszürőre is.......
Ki hol veszi a légszürőt és mennyiért?

Én utoljára a Motorradban vettem 3990 ft-ért (amugy az is Louisos:-))) csak kint éppen egy picit olcsóbb:-)
Erre gondolok - csak nem ennyiért:-)
Ők is a LOUISBÓL hozzák....ahol meg 14 euró (Saito)vagyis jelenleg 3500ft.......
A lucas (trw) meg 28,95 ez meg ugye majd 7500ft....
Szóval tutira a Saitót árulják ők is....hiszen erre tudnak HASZNOT tenni

Mellesleg az a tárcsa érdekes lehet mivel az a legtöbb helyen 40-50.000ft felett van......
Még a Louisban is 214,95 = ~54000ft (előre - hátulra meg ~85 euró ami ugye 21-22000ft.....
Blue cimbora a legolcsobb, RONA fékbetét 700 forint és úgy hallottam most már cseredarab is van,a hayabusán bevált nyugodtan használhatod,de ezt már Oldwinggel kitárgyaltad ha jól emlékszem.Sokan használják már régóta és nincs vele probléma. A ferodo meg csak állandoan nyikorog.
Hello!
A hátsó fékbetét (ferrodo márkájú) 5490ft a biker-world-nél,ha erre gondolsz.A tárcsa 14190ft.
http://www.biker-world.hu/kate...(BK)&hivo_cat_id=1
2&h_hivoszint_id=4&h_cat_id=12
JA!

A hátsó fékem kezdi megadni magát.....
KI hol tudja a legolcsóbbat? Mert akkor már megyek is érte....

Tippeket várnék...................
Hát nem mert az AKMT szülinapi túráját nyomtuk - vagyis pont a kellős közepében jártunk:-)))))))
Manó!

Ez részedről - mármint a mai nap NEM papirkutyaság lett volna hanem öngyilkosság!
És ezt a lehető legkomolyabban mondom!
1 ember csúszott meg - és az az ember akit láttam már rosszabb körülmények közt úgy menni, mintha nyár 40 fok, szárasság lett volna........
Szóval a rutin nagyon fontos - DE nem minden........

Én ÓVATOS VAGYOK!
A többi "kemény biker" meg hadd röhögjön amiért ma is keményen 30-50 közt mentem........
Sajna Én nem verek ki farsebből egy új index árát se....nemhogy egy oldaldeknit, fejidomot...stb....

2x borultam már meg életemben - és egyiknél se az volt bennem hogy "ez biza fájni fog" - hanem hogy " a jó büdös.......mennyibe fog ez kerülni?".....

És ma nyugodtan mondhatom hogy katasztrófális volt!
Egyszer buli volt - de ilyen túrára ÉN se megyek mégegyszer.......

Ruha?
Az hogy milyen rihád van engem specc totál hidegen hagy!
Részemről az első "ruha" amit a fejedbe vernék azt úgy hivják hogy PROTEKTOR!
Térd, vese, gerinc, melkas, kulcscsont......
Utána?
Én is farmerban motorozok.......
Esőruhának meg a munkaruházatit tudom ajánlani...... 1500-2000ft közt megkapod azt az esőruhát amit a motoros boltokba 4000-ért vehetsz meg...
Hogy ne látszódjon!
Így mindenki azt hiszi, hogy milyen kemény ez a csávó, farmerba nyomja!
A ruha alatt? Akkor meg minek fölé a ruha?
Én már motoroztam 110 l-es kukazsákban!
Egy a fontos, hogy a ruha alatt legyen!