Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tartsd be a KRESZT és akkor nem szálnak rád....
Meg esetleg hallgas rádiót.....igy hallhatod hol lesnek rád:-)))))

TISZTELT HATÓSÁG:-)
Akkor kérném békénhagyni a TED-DY1 rendszámú bikert:-))))
Jó estét!

Egy darab Teddy is bejelentkezik a holnapi forgatásra!

Tipródtam, de nem bírok megülni a picsámon... remélem elkerülöm "Cövek közeget" út közben...
Végül is nem jogsival megy a GS!
Semmi gond!

Kritikát mindig elfogadok:-)
Sziasztok

Bocs Blue az okoskodásért, csak eszmét futattam.

Ma nyomtam egy laza 200 kilométert, fogyasztás 4,2l/100 km. Vegyesen 130km/h + 100 km át a Bükkön.

Meg vagyok elégedve.
JA!

Aki a túlpartról jönne.....
N.Tibi a 12:00-ás kompal jön át........lehet hozzá is csattani....

Én vagy a kompnál várom majd, vagy a Mol kúton......(bár 2 perc se a különbség:-)
Szóval olyan 12:30-12:40-re tutra a Cápánál vagyunk:-) - mivel most nem esik:-))))
No a létszám jelenleg (tudtommal)

GS500-al

Hbali
EsSO
Ratesz
Csikó
Csiga

Erik64
P.Gábor
Én
N. Tibi
Nyuszika?
Tibkin

Vagyis eddig kb 11db GS500

Csak úgy:
Bex -M800
Csikó chopperes haverja
Rainbow
És mégegy.......
Itt is az autós a balfasz......
Na ez ráadásul itt volt.......a komp környékén

"Súlyos baleset a 6-os úton

Közel másfél órán keresztül teljes útzár volt a 6-os főúton kora este Adonynál, miután egy személyautó motorosnak ütközött. A kétkerekű irányítóját súlyos sérülésekkel szállították kórházba, tudta meg a DO.

Három autós és egy motoros "résztvevője" volt annak a balesetnek, amely délután hat órakor történt a 6-os út 52-es kilométerszelvényében Adonynál, tájékoztatta honlapunkat R. Szabó Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A részletekről szólva a rendőrségi referens a DO-nak elmondta: Adony felé tartott egy három autóból álló sor, amikor az első személykocsi balra kívánt kanyarodni, de egy szemből jövő motoros miatt visszahúzódott. A mögötte haladó autós viszont utolérte, s nekitolta a motorosnak. A motorost súlyos sérüléssel szállították kórházba, a főutat teljes szélességében lezárták, mondta honlapunknak a rendőrségi referens.
A személyautókban senki sem sérült meg a rendőrségtől kapott információk szerint, a forgalmat az M6-os autópályára terelték - az útzárat csak este fél nyolc előtt oldották fel a rendőrök. "
Ismét a "köcsög autósok"

"Három fiatalember vesztette életét abban az autóbalesetben, amely szombaton délután történt Balatonalmádinál; egy személyt életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Egy személykocsi Alsóörs felől haladt Balatonalmádi irányba, s amikor előzni kezdett egy másik személyautót, frontálisan összeütközött két motorkerékpárral - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Dániel-Tóth Zoltán közlése szerint a motorokat vezető fiatalemberek - egy 23 éves alsóörsi és egy 24 éves balatonalmádi lakos - a helyszínen meghaltak. A helyszínen életét vesztette az egyik motor utasa is, egy 22 éve budapesti lány - tette hozzá a szóvivő."

Tegnap előtt a busz elé vágott ki egy balfék......épp kamiont előzőtt.....
A mákja az volt hogy a buszos fékezet.....

Én átmentem volna rajta.......
És a poén?
ILYENKOR HOL A RENDŐRSÉG?
Ismét 3 motoros halt meg egy autós miatt - de persze minket baszogatnak mindenhol!
csak reggel vegyetek be pár nyugtatót:-)))

Mint írva vagyon EZ NEM TÚRA....vagyis majd 1-2-3x kell véigmenni az utakon:-) Már aki akar......
Tényleg, +30 nap van, ez kiesett... viszek mindent, az a biztos! :) Ja, ebből kiszűrhető, hogy megyek! A Media Markt nekem is jó, ott leszek! De ez a videózás érdekes lesz... 3 nap tapasztalatai...
Nem áprilisig szólnak a biztositások hanem plusz 30 napig (ráhagyás)...vagyis ha nálad a csekk az április 30. 24:00-ig jó......

A lényeg hogy legyen ez nálad (vagy minden kinyomtatott papir) meg az adásvételi és 15 napon belül ezzel tudod magad igazolni.

Ellenben a 15 napot ne lépd túl, mert akkor már bünti jár:-)
Üdv mindenkinek!

Én már nem kerülök net elé holnapig, ezért most jelzem, hogy holnap megyek!
Mivel eddig még csak a médiamárkt elé jelentkeztek ezért nem álunk meg a második pontnál. Csak ha már ott van valaki mire odaérünk! Akinek nem világos az kattintson IDE.

Üdvözletem mindenkinek!
Az adásvételi nálam van, és az előző tulaj kötelezője még érvényes, de pont ápr.1-ig. Amúgy én a biztositas.hu-n kötöttem meg csütörtökön, mindent gyorsan megcsináltam, amit kértek, és elvileg már márc.30 péntek 00:00-tól érvényes, csak még nem érkezett meg az igazolás. Persze jobb híján kinyomtattam az összes oda-vissza doksit és jóváhagyást meg faxot, így ki lehet dumálni szerintem rendőrnél... meg csak nem állít meg senki egy motoroskonvolyt! :) Szóval elvileg nem lehet gond.
Amugy a fő része a biztositás......
Azt meg mindenhol találsz......
Keres egy ügynököt aki otthon dolgozik (Adonyban 2-3 is van) így akár ma délután is ellehet menni hozájuk.....és náluk ugyis be kel fizetni az első negyedévet.

A biztositás az első...anélkül az okmányirodába se menj!
Mivel 15 napod van az átiratásra így elég ha csak az adásvételi van nálad!
Szóval ha jönnél akkor GYERE.......
Ha a Yard ellenőrizne, akkor megmutatod az adásvételit és kész.....Se ők se te nem tudsz mi csinálni.....
ez lesz holnap!
De sajna ugy az állványnak nem tudom mondani hogy "gyere ide"...."zoomolj".....

Meg ugye minek?
Holnap lesz egy csomó más és más féle cucc.....
Sziasztok!

Szerda este óta én is a boldog GS500 tulajok táborába léptem, de régóta vártam már ezt... :)
Amióta megcsináltam az A-t, és volt szerencsém ilyen motoron tanulni (szerencse... majdnem mindenhol ezen tanítanak), azóta szeretnék én is egyet. Mivel még nagyon friss, nincs még átíratva és a biztosításomról sem kaptam hivatalos igazolást, kicsit tartok egy közúti ellenőrzéstől, de szívesen Veletek tartanék erre a vasárnapi túrára. Persze inkább holnap (ma) mondok biztosat, de a szándék megvan! :)

Üdv mindenkinek: Tibkin
Szia Blue

Végignéztem az alapvideót. Jó.
De ahogy a végén mondod, tényleg "sok" ember véleményével kell szinesíteni, mert ugy sokkal hitelesebb.

Amikor pedig magyarázol dolgokról, (teleszkóp, gumik, plusz extrák), akkor azokat közeliben kellene megmutatni.

Üdv
No az alapvideó már fent is van..........
Ez lesz az eleje.....

Ha végignézed (19 perc) akkor a röhögésen kivül megérted a "koncepciót:-)"

http://gsfanklub.extra.hu/inde...
OK!

Vasárnap 11:30-kor ott leszek.
Mivel megint jó sok beírás volt azóta, megint IDE rakom a linket.
Nem hagytam le - mivel az előbb neki válaszoltam a listában.....a "TE?" őt jelzi.....mivel nem mondta hogy jön - és azt se hogy nem.....
NO, itt vagyok! Balázs, akkor találkozunk a Media parkolójában, ugyanis én XVII-nől jövök az új 0-áson! Onnan nyesünk tovább, ha lesz más lesz, ha nem, akkor meg nem.

Dobok egy emailt is telszámmal, ha esetleg valami eksön lenne.

Az M0-ás miatt meg ne izguljatok, ha dugó lesz, visszafordulunk és lemegyünk az előző leágazásnál. Csináltam már...
Nézem az adatlapodat esSo, és látom Balassagyarmati vagy, én ott voltam határőr 92 - 93-ban.A képeket nézve meg látom volt 251-ed, nekem is volt.