Aki a túlpartról jönne.....
N.Tibi a 12:00-ás kompal jön át........lehet hozzá is csattani....
Én vagy a kompnál várom majd, vagy a Mol kúton......(bár 2 perc se a különbség:-)
Szóval olyan 12:30-12:40-re tutra a Cápánál vagyunk:-) - mivel most nem esik:-))))
És mégegy.......
Itt is az autós a balfasz......
Na ez ráadásul itt volt.......a komp környékén
"Súlyos baleset a 6-os úton
Közel másfél órán keresztül teljes útzár volt a 6-os főúton kora este Adonynál, miután egy személyautó motorosnak ütközött. A kétkerekű irányítóját súlyos sérülésekkel szállították kórházba, tudta meg a DO.
Három autós és egy motoros "résztvevője" volt annak a balesetnek, amely délután hat órakor történt a 6-os út 52-es kilométerszelvényében Adonynál, tájékoztatta honlapunkat R. Szabó Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A részletekről szólva a rendőrségi referens a DO-nak elmondta: Adony felé tartott egy három autóból álló sor, amikor az első személykocsi balra kívánt kanyarodni, de egy szemből jövő motoros miatt visszahúzódott. A mögötte haladó autós viszont utolérte, s nekitolta a motorosnak. A motorost súlyos sérüléssel szállították kórházba, a főutat teljes szélességében lezárták, mondta honlapunknak a rendőrségi referens.
A személyautókban senki sem sérült meg a rendőrségtől kapott információk szerint, a forgalmat az M6-os autópályára terelték - az útzárat csak este fél nyolc előtt oldották fel a rendőrök. "
"Három fiatalember vesztette életét abban az autóbalesetben, amely szombaton délután történt Balatonalmádinál; egy személyt életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Egy személykocsi Alsóörs felől haladt Balatonalmádi irányba, s amikor előzni kezdett egy másik személyautót, frontálisan összeütközött két motorkerékpárral - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Dániel-Tóth Zoltán közlése szerint a motorokat vezető fiatalemberek - egy 23 éves alsóörsi és egy 24 éves balatonalmádi lakos - a helyszínen meghaltak. A helyszínen életét vesztette az egyik motor utasa is, egy 22 éve budapesti lány - tette hozzá a szóvivő."
Tegnap előtt a busz elé vágott ki egy balfék......épp kamiont előzőtt.....
A mákja az volt hogy a buszos fékezet.....
Én átmentem volna rajta.......
És a poén?
ILYENKOR HOL A RENDŐRSÉG?
Ismét 3 motoros halt meg egy autós miatt - de persze minket baszogatnak mindenhol!
Tényleg, +30 nap van, ez kiesett... viszek mindent, az a biztos! :) Ja, ebből kiszűrhető, hogy megyek! A Media Markt nekem is jó, ott leszek! De ez a videózás érdekes lesz... 3 nap tapasztalatai...
Én már nem kerülök net elé holnapig, ezért most jelzem, hogy holnap megyek!
Mivel eddig még csak a médiamárkt elé jelentkeztek ezért nem álunk meg a második pontnál. Csak ha már ott van valaki mire odaérünk! Akinek nem világos az kattintson IDE.
Az adásvételi nálam van, és az előző tulaj kötelezője még érvényes, de pont ápr.1-ig. Amúgy én a biztositas.hu-n kötöttem meg csütörtökön, mindent gyorsan megcsináltam, amit kértek, és elvileg már márc.30 péntek 00:00-tól érvényes, csak még nem érkezett meg az igazolás. Persze jobb híján kinyomtattam az összes oda-vissza doksit és jóváhagyást meg faxot, így ki lehet dumálni szerintem rendőrnél... meg csak nem állít meg senki egy motoroskonvolyt! :) Szóval elvileg nem lehet gond.
Amugy a fő része a biztositás......
Azt meg mindenhol találsz......
Keres egy ügynököt aki otthon dolgozik (Adonyban 2-3 is van) így akár ma délután is ellehet menni hozájuk.....és náluk ugyis be kel fizetni az első negyedévet.
A biztositás az első...anélkül az okmányirodába se menj!
Mivel 15 napod van az átiratásra így elég ha csak az adásvételi van nálad!
Szóval ha jönnél akkor GYERE.......
Ha a Yard ellenőrizne, akkor megmutatod az adásvételit és kész.....Se ők se te nem tudsz mi csinálni.....
Szerda este óta én is a boldog GS500 tulajok táborába léptem, de régóta vártam már ezt... :)
Amióta megcsináltam az A-t, és volt szerencsém ilyen motoron tanulni (szerencse... majdnem mindenhol ezen tanítanak), azóta szeretnék én is egyet. Mivel még nagyon friss, nincs még átíratva és a biztosításomról sem kaptam hivatalos igazolást, kicsit tartok egy közúti ellenőrzéstől, de szívesen Veletek tartanék erre a vasárnapi túrára. Persze inkább holnap (ma) mondok biztosat, de a szándék megvan! :)
NO, itt vagyok! Balázs, akkor találkozunk a Media parkolójában, ugyanis én XVII-nől jövök az új 0-áson! Onnan nyesünk tovább, ha lesz más lesz, ha nem, akkor meg nem.
Dobok egy emailt is telszámmal, ha esetleg valami eksön lenne.
Az M0-ás miatt meg ne izguljatok, ha dugó lesz, visszafordulunk és lemegyünk az előző leágazásnál. Csináltam már...
Meg esetleg hallgas rádiót.....igy hallhatod hol lesnek rád:-)))))
TISZTELT HATÓSÁG:-)
Akkor kérném békénhagyni a TED-DY1 rendszámú bikert:-))))