Új motoros vagyok, eddig egy Atlantic 250-es robogóval mentem, (9 hónap 5000 km) de mivel holnap elhozom a gs500-at úgy gondoltam bejelentkezem ide is.
Amúgy battai vagyok, és ha minden igaz, Blue-val egy cégnek dolgozom.
Csak nem paraffint, hanem kenet és kokszot gyártok.
Már elvittem egy szervízbe, azt mondták hogy hétfőre megcsinálják! Alu heggesztővel nem lehet heggeszteni mert ez valami speciális alu, mondta a nevét de már nem emlékszem.....
Szerintem kérdezd meg előbb hogy mennyi egy új aztán a használt, és csak ezután kezd el a hegesztőt keresni, mert lehet hogy olcsóbban jösz ki egy használtal ( manapság az Al hegesztést arany árban mérik egyes helyeken )
Nahát, köszi mindenkinek a hozzászólást.
Ezekre gondoltam én is, hogy ellenőrizni kell... Minden PÖPEC a gépen, semmibe sem tudnak belekötni, szóval akár már most vihetném is. .
Köszi az ötletet, megkérdezem, hogy itt a "közelben" van-e, meg a szerelőmet is, hátha van vmi jó kis kontaktja.
Ratesz: ha esetleg nem jön össze "semmi", akkor lehet, hogy igénybe venném a "csók"-os helyet... .
Én Gödöllőm csináltattam. Megkerestem az "ismerősömet" és kb 15 perc alatt levizsgáztatta. Ha neked is kell "csók", akkor szólj, tudok segíteni. Persze azért van némi papírmunka is, de az is kb. 15 perc. És 6000ft körül van a vizsga.
Amikor a Mozaiban voltam, ott volt 1 óra is. Amit mindig néznek: fékek, világítás, a Mozaikban volt hangerő mérés is.
Nyuszikusz! Blue írta le legjobban ráülsz féppad, világitás, nézegetés ennyi, lehet hogy be se kell inditanod, nekem nem kellett!
Kpm-nél kérdezd meg hol van motoros vizsga ,lehet hogy Szigetszentmiklóson is van. Én Pomázra "járok" ott reggel odamegy az ember max 1-2 óra és kész. Az egész 3750 Ft-ba került 1000-es motorra!
Ha tudod hogy jók a fenti dolgok, ami ugyebár a jogsi vizsgán is kötelező tudni ellenőrizni, akkor felesleges pénzkidobás szerelőre bizni.
Persze más ha ugy is szerelni kell, de akkor is saját magadnak olcsobb és nem gond levizsgáztatni.
nem áll ott, mert romlékony. de ugyis van rá garancia!
A lányaiddal kapcsolatban: milyen módszerről hablatyolsz itt nekem? Én már gyártottam őket, mikor Te először belenyúlva a zsebedbe, találtál ott valamit!
A gáz üzletág maradt a molnál?
Amúgy Blue, nemrég hirdettél egy pár térdvédőt.
Megvannak még?
A taglistában megtalálod:-)
A legjobb csóka a világon!
Kenet és kokszot?
Akkor most hol vagy? Kokszoló? Claus?
Amugy gratula! JÓ választás:-)))))
Üdv a fórumon! Sok balesetementes km-t kívánok a kis ménessel! .
Amúgy battai vagyok, és ha minden igaz, Blue-val egy cégnek dolgozom.
Csak nem paraffint, hanem kenet és kokszot gyártok.
OLD WING az egyik vizsgáztató:-)))) (tudtommal)
amugy erre mondják: egy szerszámmal csak egy dolog gyártható
Ezekre gondoltam én is, hogy ellenőrizni kell... Minden PÖPEC a gépen, semmibe sem tudnak belekötni, szóval akár már most vihetném is. .
Köszi az ötletet, megkérdezem, hogy itt a "közelben" van-e, meg a szerelőmet is, hátha van vmi jó kis kontaktja.
Ratesz: ha esetleg nem jön össze "semmi", akkor lehet, hogy igénybe venném a "csók"-os helyet... .
Amikor a Mozaiban voltam, ott volt 1 óra is. Amit mindig néznek: fékek, világítás, a Mozaikban volt hangerő mérés is.
Kpm-nél kérdezd meg hol van motoros vizsga ,lehet hogy Szigetszentmiklóson is van. Én Pomázra "járok" ott reggel odamegy az ember max 1-2 óra és kész. Az egész 3750 Ft-ba került 1000-es motorra!
Ha tudod hogy jók a fenti dolgok, ami ugyebár a jogsi vizsgán is kötelező tudni ellenőrizni, akkor felesleges pénzkidobás szerelőre bizni.
Persze más ha ugy is szerelni kell, de akkor is saját magadnak olcsobb és nem gond levizsgáztatni.
A lányaiddal kapcsolatban: milyen módszerről hablatyolsz itt nekem? Én már gyártottam őket, mikor Te először belenyúlva a zsebedbe, találtál ott valamit!
Ot lehet láttni milyen állatok voltunk 3 éve:-))) Szakadó esőben a 8-ason:-))))