Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Széles utat.

Holnap én is papírvarjú leszek
Valamennyi beszámoló lesz, hiszen reggel jönnek Kompal páran, majd csurgás lesz Velencére ahol eldöntjük merre menjünk.....

Jelenleg Adonyban csillagos az égbolt pár felhővel...
A szél fúj, de nem viharos......
Battán (26km-rel északra) még most is esett az eső (30 perce legalábbis még eset)

Szóval Éljen a mazohizmus:-))))
Már csak egy Domina kellene:-)))
Micheline M39-el van tapasztalatom.....
AZ JÓÓÓÓÓÓ
szakad az eső..és szél is fú..túra kilőve nagyonugynézki...Pécsett legalábbis
aki megy holnap túrázni, annak jó utat kívánok! várjuk a beszámolót!
én maradok " napelemes"
majd jövő héten... már mondja a 15+ fokokat meg a napsütést.
ha van a FF-hoz NoScripted, akkor kapcsold ki.
kézenfekvő volna IE-t használni, de gondolom az meg linuxon nem fut. oder?
Sziasztok!

Ha valakinek MICHELIN 130/70-17 62H PILOT ACTIV TL/TT gumija van fenn,illetve ezzel kapcsolatban van valami jó,illetve rossz hire az kérem jelezze! Előre is köszönöm!
Tűzfal?
Vagy mint nálam..... néha kell egy CTRL lenyom és ugy kattint rész....
ÁÁÁÁ

Platni nem jár pont a márkás cucchoz.... külön kell tudtommal megvenni a Ggivi, Kappa, meg a frász tudja melyikekhez,.......

Én az occó bikerka vagyok - szóval mindenem occó......
Eddig minden dobozhoz járt platni is!
Az előző szetthez pl FÉM paltni volt! AZ A LEGKIRÁLLYABB, hisz az nem fog CSAK ÚGY eltörni...
Ne idegelj mert összekarmolom magam:-))))

És akkor mi van ha "Hátsó doboz"?
Más anyagból van? Nem müanyag az összes?

Szerinted nekem "OLDALDOBOZOM" van? Frászt...........

Ez tipikusan azé van hogy vedd meg az oldaldobozt pl KAPPÁBAN amiből a gatyád is lecsúszik

Kicsi kreativitást és akkor nem tudnak átqurni a palánkon......
Már vagy tízszer átnéztem
Lehet, hogy nem szereti a linuxot, meg a firefoxot? Ez lehet hiba?
hbali!

Bázismotor,Alföldautó...... Louis-os termékeket forgalmaznak
Én most vok a közepében. Úgy gondoltam, nem kell nekem 60 000-ért doboz, úgysem minden nap használom. Ezért hátra vettem a bázismotornál Moto-Detail 42 l-est, oldalra meg alföldautónál Louis 37l-est.Szerintem megfelelőek. Méretben és minőségben is ennyi pezetáért.
Természetesen mind3 dobozhoz jár a platni. A konzolgyártást meg látom már tanulmányoztad
Nézd át alaposan! valszeg valami adat nem jó, ezért dobja vissza a gép.
Miért nem lehet regisztrálni a hejjamotor áruházába? Mindet kitöltök, erre a tovább gombra ugyanoda visszarak, még a rublikákat is kitöltve hagyja.
Elvileg jár a platni. Csak általában bele van csomagolva a dobozba...lehet, hogy az emberünk eltévedt a cikkszámok birodalmában, és nem nyitotta ki a dobozt!
Most beszéltem a KELOmotorral, és ők azt mondták, hogy nincsen csak hátsó doboz. És nem is volt nekik.

A BIKERWORLD-ben meg hasznavehetetlen az eladó(VÁci úton). Bár kétségkívül nagyon segítőkész.
Ott lenne 18000 ropiért / doboz. De 3 darabos szetben. Mondjuk azt mondta, hogy tudják eggyesével is, de nem tudtam kiszedni belőle azt az egyszerű dolgot, hogy a dobozhoz jár e a talp is vagy nem e jár.

Egyébként ez, hogy működik. Én logikusnak tartanám, hogy ha vaszek egy dobozt, akkor ahoz jár a talp. Mert akkor a konzolt már megtudom csinálni én is hála nektek.

BBT1 = A túraleírásoknál így lett kifejezve: BLUE BLEDI TÚRÁJA

Na most

BBT2 = BLUE BOHINJI Túrája......

De mivel mindkettő szlovénia és a környék hasonló (Bled és Bohinj közt 20km van) igy kapta a 2-es jelzőt
Szlovéniai nyári túra
A loghikának mi értelme? Főleg ilyenkor:-))))
Mármint olcsón vagy kölcsön?

Ha venni akarsz akkor 9990ft -ért kapsz 45L-est......
Itt megtalálsz minden cimet árat......a lap alján!
http://gsfanklub.extra.hu/manu...
HELP!

Ha valaki tud két felesleges oldaldobozt akkor jelezzen! Kb 30-40 l.
Ő a lányom(mal majdnem egyidős)
Sőt! Megvédjük!

Ha kell, még saját maga ellen is!
Ki bántotta?