Valamennyi beszámoló lesz, hiszen reggel jönnek Kompal páran, majd csurgás lesz Velencére ahol eldöntjük merre menjünk.....
Jelenleg Adonyban csillagos az égbolt pár felhővel...
A szél fúj, de nem viharos......
Battán (26km-rel északra) még most is esett az eső (30 perce legalábbis még eset)
Szóval Éljen a mazohizmus:-))))
Már csak egy Domina kellene:-)))
aki megy holnap túrázni, annak jó utat kívánok! várjuk a beszámolót!
én maradok " napelemes"
majd jövő héten... már mondja a 15+ fokokat meg a napsütést.
Ha valakinek MICHELIN 130/70-17 62H PILOT ACTIV TL/TT gumija van fenn,illetve ezzel kapcsolatban van valami jó,illetve rossz hire az kérem jelezze! Előre is köszönöm!
Platni nem jár pont a márkás cucchoz.... külön kell tudtommal megvenni a Ggivi, Kappa, meg a frász tudja melyikekhez,.......
Én az occó bikerka vagyok - szóval mindenem occó......
Eddig minden dobozhoz járt platni is!
Az előző szetthez pl FÉM paltni volt! AZ A LEGKIRÁLLYABB, hisz az nem fog CSAK ÚGY eltörni...
Bázismotor,Alföldautó...... Louis-os termékeket forgalmaznak
Én most vok a közepében. Úgy gondoltam, nem kell nekem 60 000-ért doboz, úgysem minden nap használom. Ezért hátra vettem a bázismotornál Moto-Detail 42 l-est, oldalra meg alföldautónál Louis 37l-est.Szerintem megfelelőek. Méretben és minőségben is ennyi pezetáért.
Természetesen mind3 dobozhoz jár a platni. A konzolgyártást meg látom már tanulmányoztad
Elvileg jár a platni. Csak általában bele van csomagolva a dobozba...lehet, hogy az emberünk eltévedt a cikkszámok birodalmában, és nem nyitotta ki a dobozt!
Most beszéltem a KELOmotorral, és ők azt mondták, hogy nincsen csak hátsó doboz. És nem is volt nekik.
A BIKERWORLD-ben meg hasznavehetetlen az eladó(VÁci úton). Bár kétségkívül nagyon segítőkész.
Ott lenne 18000 ropiért / doboz. De 3 darabos szetben. Mondjuk azt mondta, hogy tudják eggyesével is, de nem tudtam kiszedni belőle azt az egyszerű dolgot, hogy a dobozhoz jár e a talp is vagy nem e jár.
Egyébként ez, hogy működik. Én logikusnak tartanám, hogy ha vaszek egy dobozt, akkor ahoz jár a talp. Mert akkor a konzolt már megtudom csinálni én is hála nektek.
Holnap én is papírvarjú leszek