Sajna akinek pacik kellenek az 2007-től nyúljon jobban a zsebébe......
Én specc ezzel - és most utálj vazzze - de totálisan egyetértek!
Én 7500ft-ot fizetek a 120-as utazóért......
Akinek több kell az sajnos készüljön erre is....
Ez ugyan az a szitu mint a gumi.....
Egy GS-re elég a Heidenau 12500ft-ért.....
Egy Busára már ott kezdődik a guma hogy 50.000......
Szóval Én amondó vagyok hogy a motorozáshoz nem egy busa kell........
Akinek meg az kell? Az gondolom nem fog hanyatvágodni ennyitől.....
A gond ezzel egyedül az hogy nem az autósokkal kellene összehasonlitani az árakat.......
Hétvégén eszetlenül jókat mentem, megint a Balaton - Győr szakaszon. ráálltam én is a kamera tartó projektre mert ilyen utakat egszerűen muszáj megörökíteni. Én valami egyszerűbbre gondoltam csak a kormányhoz rögzíteni, mivel csak a digitális fényképezőt kell megtartani, az meg nem olyan nehéz.
Szóval megvan a moci 2004 tele óta, igaz csak 2 szezon volt azóta, de nem merem leírni, mennyi km.-t raktam bele.
Az úgy van, hogy az ember megtanul motorozni, szereti meg minden, megveszi a gépet a fizetéséből.
Aztán meg pont azért, amiből megvehette, nem nagyon ér rá.
Ha van szabadidő, akkor meg bnő otthon egyedül az nem jó, kéne neki is cucc, de annyi pénz meg nincs. Nincs jó idő, csomó más program van, ha véletlen ráérek egy kicsit.
Nincs hol tárolni a motort, illetve ha van, bonyolult elővenni. Bizony sok motorozás maradt már el mert nem úgy van, hogy csak sisak/ruha fel és kitolom a motort otthon. :(
Természetesen minden akadály leküzdhető, ha eléggé akarja az ember. Csak hát minél nagyobbak az akadályok, annál ritkábban sikerül motorra ülni.
Szóval sok oka lehet annak, hogy kevés km. van egy motorban.
Nekem úgy adták el a gépet - hogy niytott....csak papiron 25KW.....
a 12.000-resnél rá is kérdeztem hogy akkor mi a szitu mert páran otthagnyak mint a vöcsök.....és 6-ban nem igazán megy 8000fölé.......
A válasz.... rosszul váltok....... EZ TUTI Nyitott GS - mivel nem is hozatnak fojotottat........
Szóval a bolt nem fogja beválalni az Okirathamisitást........igy ha balek vagy akkor Téged (engem) paliznak be.......és amig nem szeded szét a vasat addig azt hiszed tényleg csak Te nem tudsz váltani rendesen......
Csak ugye ha szétszeded? Akkor ott egy kifurt gáztalattyú........és máris kész a stroy......
Klikkesedünk, klikkesedünk? Meztelenek az F-esek ellen? :)
Egyébként használtan már nincs akkora árkülönbség. Én az enyémet 2 évesen 12e km-mel 1M-ért vettem. A csupaszok, meg ha jól emlékszem 900e körül voltak
Más
A múltkori láncspray-s bejegyzések után megnéztem az enyémet. Az is teflonos :( Nyilván nem tisztítottam minden fújás előtt. Ez mennyire gáz?
Mi a frász lehet abban TÖK HIVATALOS - ha van egy nyitott mocid , csak papiron nem igaz az adat?
Ez sajna OKIRATHAMISITÁS......a törvény bünteti - és nem pénzbirsággal!
Az "ADÓ" ha nem fizeted be határidőig és jól akkor akár a 3-4x-ést is befizettethetik veled BIRSÁG cimszóval......persze kamatokkal együtt.....
Szóval nem paráztatunk - de
1., Vagy tényleg egy fojtott SV-t veszel ugyan annyiért - mint egy simát kaphatnál......
2., Ha meg is kapod - akkor utána téged fognak elővenni és nem a boltot.......
3., Sz@rsz az egészre! Megveszed a nyitottat és 30 pénzért megcsinálod a Nagy A-t......mint ahogy azt most Teddy, Bex is teszi......És várhatóan Én is a nyáron....vagy mikor lesz szabad 30 pénzem
Franciaországban egy tag ezzel nyert pert! Ugye a sebesség SI mértékegysége a m/s és ha az van kiírva csak, hogy 50, akkor az az SI mértékegységre vonatkozik! Na mindegy megnyerte a pert! Mert ugye az a helyes,hogy 50 km/h a táblán is a gyengébbek kedvéért is! Na ezt a Kw témát meg még átrágom a szalonban a fiúkkal,de fix,h én is rendes kisgyerek leszek!
Ezesetben nincs "JÓHISZEMŰSÉG" hiszen 130-nál se mehetnél többel......
Vagy ha megállitanak akkor "JAJ elenezeset kerem yard sir, de EN mostan jönni USA....a 130 nem MPH? AJAJAJAJJJ En johiszemel aztat hittem hogy it is MPHval mérik a tempómatomat....
Lúzerekenek:-)))
130MPH = 230,45km/ó
Ez ugyan olyan mint a szlogen...... A törvény nem ismerése, nem mentesít a felelősségre vonás alól! 282. §
Az ÉN motorom is CSAK papiron 25Kw-s meg az ismerőseim közt van még vagy 10 ilyen.....
A gond hogy hamar kiderül hogy NEM CSAK papiron......
Szerinted a Cég bevállalja a buktát? Lófaszt!
Inkább téged jól átver és kész......
Szóval ha az lesz irva hogy 25kw akkor 99,9% esélyt adok neki hogy az tényleg anyi!
Mellesleg Én ilyennel nem játszanék - mert a rozsdást kést csiszoljam egész nap - ha a következő lépés nem az lesz hogy a müszaki vizsgához egy teljesitménymérést is bevezetnek........és akkor visszamenőleg a gagyát is leszedik rólad - az okirathamisitástól kezdve a XY birságon át.....a HŰŰŰ de sokmindent....
Ne felejtsük el - ÁLLAMBÁCSI a mi pénzükből él......nem fogja hagyni hogy holnap csak 2 gombóc fagyit egyet a 4 helyet, mert 1-2 sok ember lopkodja a pénzt a zsebéből......
Persze a teljesítménymérést meg kötelezővé teszik! amit meg NEKED kell fizetni.....
És ugye ha nem fizeteted - nincs müszakit - nem motorozhatsz.......
NYUGI!
Ki van ez már találva!
A megoldás a chippelés lehet mint a hayánál vagy a gigxereknél..... beteszed, 25kw......kiveszed......100.....de ugye ott is van egy blomba és kalap.....
A relé nem sok vizet szavar.....nekem sincs bent relé....
A relé amugy azt szolgálná ugye hogy 12V-nál szakadjon meg az áramkör....igy az akkut nem tudod kinyirni......
De cseszheted, mert az akkut megmented - csak épp ott ragattál X helyen, mert a gép nem indul...
Relé nekem csak a ködényszórónnál van - mert ott viszont akkora az áramfelvétel hogy már 2 kapcsolóm leolvadt:-)))
hbali!
Gratulálok a mocidhoz, mellyel a GS tulajok táborát növeled.
Nem akarlak megijeszteni, de biztos az a 7500 km? Az évi 2000-2500 km. Elvileg lehet, de minek vesz az ilyen ember motort? Dobj fel a gumikról közelit! Mert annak elvileg még gyárinak kell lennie.
Doboz ügyben tanulmányozd át Blue honlapján a KARBANTARTÁS rovatot. Ott találsz leírást, és még rengeteg egyéb hasznos dolgot.
De ha visszaolvasol pár oldalt, ott is volt téma.
Doboz van 10 000-től, nézz szét a neten. Nem biztos, hogy a 60 000-res 6-szor olyan jó, mint a 10 000-es.
Egyébként is javaslom ezt a fórumot is az első oldaltól áttanulmányozni.
Én a fényszóró kábelére kötöttem rá - igy csak akkor kap feszkót mikor a motor is jár (mivel a lámpa is csak akkor világit).......
Nekem már 1 akkum bánta a dolgot (tavaly tavasszal)....mert rajtahagytam........
Elsőre még sikerült visszatöltenem az akkut, de a második 2 napos szivást már nem birta az akku és kinyúvadt.....
No para! Szerintem a bejelentkezett 40 emberből ha megyünk akkor kapásból a felére se számítok:-)
De mivel most értem haza.....hát nem egy örömmotorozás....
Regel 2,5 fok volt....most 7.....
Hát nem az igazi......
Ahoz hogy ne fázzak, meg a fél szekrényt magamra kell vennem.............
Szóval Még magam sem tudom hogy mi lesz szombaton.....
Úg ykészülök hogy megyünk - de ugye addig még van 3 nap............
Lúzerekenek:-)))
130MPH = 230,45km/ó