Tartalékon járni tényleg SZOPÁS!
Gyerekek! és ez nem csak neked szól!
A TANK azért van hogy abban benzin legyen!
Nem akarok senkit megbántani de ez az idegrémem!
Most nem mindegy hogy a 3L-re tankolsz 17-et vagy a 17-re 3-at? Persze ilyenkor jól jönne - hisz a benzinben nem rozsdásodik semmi:-)))))
Aki szereti a motorját annak bizza mindig teli a tank (kivéve mikor uton vagy)
okezsoke!
Azért ne rettegj, nincs itt olyan nagy balhé! Blue és haverjaihoz képest én is papírkutya vagyok, aki fejben motorozik. Mit tegyünk, sajnos számomra is vannak anyagi megfontolások!
De valahogy úgy érzem, Te túl hamar feladod! Nem?
Nekem is van bnő, meg lányom, meg mani alig, de amennyit bírok, megyek.
Üdv! Van egy kis gondom.....a bal oldali karbimból, valahonnan belülről elkezdett szivárogni a benya! Nincs a mocin benzinszűrő, a tankban meg van egy kis rozsda, ráadásul tartalékon jártam vele...(tiszta szopás)! Szerintem az úszóházba került a rozsda. A kérdésem hogy hogyan takarítsam ki, úgy hogy ne keljen az egész gépet szétbontanom.......tipp/ötlet!? Holnap veszek is egy szűrőt......
Szerintem ilyen mindenhol van - és mindenki ismer ilyet.....
Nekem egyszer azt mondták hogy az igazi TÚRAMOTOROS KIRÖHÖGI AZ ÉN TÚRÁIMAT......
Ja.... csak épp az az igazi TÚRAMOTOROS elmegy 1 éveben 1-2x.....és kalap kabát......
ez köbö sok.....de még akkor se annyi mint nekem 1 évben.....
Én inkább a sok kicsi sokra megy alapon játszok.......
Kivétel mikor messze van a téma - mert akkor inkább 2-3 napos túra van tervezve - és a környék is kivégezve ilyenkor......hiszen nincs pénzem 2 hét múlva megint elmenni arra....
És mivel most van időm a webhez is - igy majd oda is beirom .......mivel Én se tudtam hogy hol lehet venni (bár 2 napja bent a konténerben találtam fél nm-es darabokat:-)))))
No persze azonal kukáztam egyet:-))))) igy most van itthon jópár darab:-))))
Még Szeneset is találtam......az meg hőálló.......(pl kipuffhoz)
Nyugi, nekem is van akkora hangú haverom, aki simán csak "reteknek" szólítja a Gs-t. És mennyit ment 3 év alatt a CBR600RR-jével? Igen, most csinálta a 6ezres szervízt... Méghogy "retek", azt hittem pofánbaszom egy péklapáttal...
Látom nem ugrott rá senki a témára. Én a kelomotornal (kelomotor) vettem klingerit lapot. Nekem az olaj teknőhöz kellett, ahhoz többen is 0,5mm-eset ajánlottak és azt is használtam. Kalapáccsal szépen "körbe lett veregetve", és kész. 1000ft volt egy kb. A3-as méretű. Valaki viszont ezt a helyet ajánlotta, ahol minta után csinálnak, ha nem érzed magad elég ügyesnek hozzá: tömítések. Elvileg még van 0,3-as is, de azt nem tudom hol alkalmazzák. És olvass vissza, 10-20 oldallal ezelőtt volt téma.
No para:-)
Te most ugyan ott vagy ahol Én......
Az egész közt annyi különbség van - amennyi köztünk az évjárat vagyis 2-3 év.....
No ha eből indulsz ki akkor 2 év múlva MINDEN összejön:-))))))
a 3. évben meg szopón vagy:-))))
Miért?
Mert Én tavaly mentem a LEGTÖBBET! 25.000km.............
Amivel nem értek egyet.......Ez a rossz párkapcsolatom miatt van!
1., BNŐ miatt nem motorozni? Na ne má....
2., Nincs pénze? Nehogymá Én vegyek neki ruhát.......talán egy mennyaszonyak .....feleségnek, de egy Bnőnek biztos nem veszek semmit.......
3., a Bnő eldöntheti...... Elmegyek motorozni.....vagy elmegyek kocsmázni - egyik esetben sem vele:-))))
Én legalábbis a SZABAD időmet amit a munka és a 2 gyerek mellett sikerült kiböknöm a naptárban nem arra pazarolom, hogy akkor is itthon dekoljak:-)
Néha csak akaraterőből megy :) Én is könnyebb szível mondtam volna le a motorozásról zuhogó esőben, vharos szélben stb. Csak ilyenkor mindig eszembe jut az a Harley-s miller aki tréleren vitte le a gépét Alsóőrse, aztán 1-esbe bepöfögött a találkozóra. Hiába iszonyatosan látszatember vagyok... Bár az is igaz, hogy egszer majd jól emiatt fogok felkenődni egykamionra szar időben....
a barátnő kérdés meg egyszerű, egy-két hete alaposan kitárgyaltuk :)
Amugy most már érted miért mondtuk hogy "gyanusan olcsó"....
sajnos ez csak a kezdett egy régi motornál......