Igen, ezt láttam én is, csak mivel ez lenne az első motoros többnapos, így rutintalanság-ügyileg próbáltam némi infót kiszedni belőled!
Ezekszerint akkor nem árt egy százassal megfejelni tartalékilag. A maradék nem oly nehéz, hogy ne bírjam haza hozni.
No ezt nem tudom - hisz nem a te pénztárcádat kezelem:-))))
Az euró valóban jó - ezért már az asszonynál van a fusipénzem hogy hamar váltsa be.......
Én 300 eurót viszek magammal vagyis az van megcélozva.......
A weboldalon (ITTEN) ugye utassal 103.000ft (jelenleg kb. 400 euró) van megcélozva de ugye ebbe sok minden nincs benne......vagyis az ÉN egyéni költségvetésem........
Pl kajára-piára 3000/főt vettem......IGEN! De ez konzerves életmód!
Ha beülsz valahova akkor ez 1 étkezésben ki is merül.......
Szóval Én tele leszek pakolva konzervel, meg ücsikkel, kv porral......vagyis csak kenyér, meg viz kell......
Miért az M5 felé menő kúton van Miklósnál a tali? hisz a banda majd a 7es út felé megy, tehát nem az OMV-n, hanem a Shell-en kéne töfögtetni a gépeket... Nem jól észrevételezem az ügyet?
Mi az a csillagvár? Mit lehet még arrafelé megnézni. Zalakaros az nagyon szép (csak gondolom nem lubickolni akartok ) Zalakomáron- na ott nem szeretnék lerobbani
Jó áron?
Bárhol......
Ott nincs akkora árkülönbözet.
De ha megnézed a louis weboldalát (www.louis.de) akkor kibököd a CIKKSZÁMOT és megkeresel egy itthoni boltot.....pl HéjjaMotor, Bázismotor......
A Héjja olyan 300ft-ért számolja az eurót.....a Bázismotornál meg szintén akciós sokszor....
Ha meg azonal kell akkor megrendeled a louistól és 19 eurós postával nálad lesz köbö 1-2 héten belül.
Annyi hogy nem árt egy kis német nyelvtudás, mert ugye németül fogják elküldeni a bfizetés teendőit.
Holnap az évadnyitó MEG LESZ TARTVA!
Mazohisták előnyben:-)
Szóval a menetrend:
Akinek nem tiszta valami az feltétlenül csörögjön rám: 0670/373-4670 (céges a kollegák ingyen hivhatnak:-) 11-ig hivható - mivel addigra érek haza a melóból...... de éjfélig fent vagyok tutira.
Ezt követően 6-ra tervezem az ébredést....Teát 6-tól megint elérhető vagyok.
M0-ás csapat vagy emberkék.....
Mindegy ki jön-ki megy 7:00-kor induljatok el, hogy leérjetek normál sebességgel Velencére....
M0....M7.....Siófok felé a 45-ös Km tábla
Komposok!
7:00-kor indul a komp Lórévtől....
Én 7:00-ra kint vagyok a MOL kúton, 7:15-kor indulok......
Tehát aki kompozik, vagy lejön Adonyba az 7:15-re érjen le......
Velencei pihenő!
Mindegy hogy értek le - aki ide jön - de a lényeg hogy ezt egybe tegyétek!
Inkább induljatok el 30 percel hamarabb, de ne törjétek össze magatokat!
A fő indulás a VELENCEI PIHENŐTŐL!
Időpont: 8:15-8:30 közt.
Pályázunk! igy 4 napos matrica, sms legyen mindenkinél!
Az itiner szerint lecsurgunk - eső esetében nem 120-al! - a pályán, majd Balatonföldvárnál állunk meg elsőre. innen a tervek szerint 10:00-kor indulunk tovább.... (80km....tehát ha 70-el megyünk akkor is lent vagyunk 9:30-környékén)
Ezután vissza a pályára és irány Balatonszentgyörgy.....a parkoló, majd a csillagvár.....
Ezután Kápolnapuszta, bivalyrezervátum......
-------------------------------------------
Innentől az itiner SEMMIS!
Ha szakad az eső akkor helyben inprovizálunk.....vagy jövünk vissza a pályán....
Ha nem esik, akkor van még a környéken pár hely:-))))
Szóval VIVA AKMT, viva Gs Fanok:-)
Mazohisták előnyben:-))))
SZÁRAZ ruha tartalékban nem árt:-)))
Nem jártál ovodába?
Tudod: aki tetszik, annak a haját húzzuk!
Amúgy elárulom a titkom! Olyan picike orrom van, h nem tudom semmibe sem beleütni! .
Nem fáj még a kis orrocskád?
Egyébként ez a BBT2 fedőnevű 5 napos túra. Bővebben az AKMT.hu-n olvashatsz róla.
Ajánlom figyelmedbe!
Ezekszerint akkor nem árt egy százassal megfejelni tartalékilag. A maradék nem oly nehéz, hogy ne bírjam haza hozni.
De ott is van:
No ennyi így hirtelenjében....
1fő és egy motor esetében ez egy nagyon szűk számítás szerint 65.000ft
2fő és egy motor esetében pedig 103.000ft
5 nap, kb. 1800km, 4 ország érintése
Aranyos vagy nyuszi:-) De ugye az AKMT éhenkórász banda:-))) Igy pedig ugye ott a meki:-))) Bár tudotmmal az 7-kor nyit:-))))
Szóval ezért........
amugy csak a felüljárón kell átmenni és már irányba is vagy.....
Az euró valóban jó - ezért már az asszonynál van a fusipénzem hogy hamar váltsa be.......
Én 300 eurót viszek magammal vagyis az van megcélozva.......
A weboldalon (ITTEN) ugye utassal 103.000ft (jelenleg kb. 400 euró) van megcélozva de ugye ebbe sok minden nincs benne......vagyis az ÉN egyéni költségvetésem........
Pl kajára-piára 3000/főt vettem......IGEN! De ez konzerves életmód!
Ha beülsz valahova akkor ez 1 étkezésben ki is merül.......
Szóval Én tele leszek pakolva konzervel, meg ücsikkel, kv porral......vagyis csak kenyér, meg viz kell......
A júliusi 5 naposra 1 motor + 1 utasra számítva 500 európai pénz elég?
Vagy inkább úgy kérdezem: Neked elég lenne?
Most intézkedem, mert naon jó az ára per pillanat.
http://mars.elte.hu/varak/bala...
Érden is van 1-2 bolt, de ott nem láttam.......
vagy a Camponában.......Hollós pl.
Bárhol......
Ott nincs akkora árkülönbözet.
De ha megnézed a louis weboldalát (www.louis.de) akkor kibököd a CIKKSZÁMOT és megkeresel egy itthoni boltot.....pl HéjjaMotor, Bázismotor......
A Héjja olyan 300ft-ért számolja az eurót.....a Bázismotornál meg szintén akciós sokszor....
Ha meg azonal kell akkor megrendeled a louistól és 19 eurós postával nálad lesz köbö 1-2 héten belül.
Annyi hogy nem árt egy kis német nyelvtudás, mert ugye németül fogják elküldeni a bfizetés teendőit.
Holnap az évadnyitó MEG LESZ TARTVA!
Mazohisták előnyben:-)
Szóval a menetrend:
Akinek nem tiszta valami az feltétlenül csörögjön rám: 0670/373-4670 (céges a kollegák ingyen hivhatnak:-) 11-ig hivható - mivel addigra érek haza a melóból...... de éjfélig fent vagyok tutira.
Ezt követően 6-ra tervezem az ébredést....Teát 6-tól megint elérhető vagyok.
M0-ás csapat vagy emberkék.....
Mindegy ki jön-ki megy 7:00-kor induljatok el, hogy leérjetek normál sebességgel Velencére....
M0....M7.....Siófok felé a 45-ös Km tábla
Komposok!
7:00-kor indul a komp Lórévtől....
Én 7:00-ra kint vagyok a MOL kúton, 7:15-kor indulok......
Tehát aki kompozik, vagy lejön Adonyba az 7:15-re érjen le......
Velencei pihenő!
Mindegy hogy értek le - aki ide jön - de a lényeg hogy ezt egybe tegyétek!
Inkább induljatok el 30 percel hamarabb, de ne törjétek össze magatokat!
A fő indulás a VELENCEI PIHENŐTŐL!
Időpont: 8:15-8:30 közt.
Pályázunk! igy 4 napos matrica, sms legyen mindenkinél!
Az itiner szerint lecsurgunk - eső esetében nem 120-al! - a pályán, majd Balatonföldvárnál állunk meg elsőre. innen a tervek szerint 10:00-kor indulunk tovább.... (80km....tehát ha 70-el megyünk akkor is lent vagyunk 9:30-környékén)
Ezután vissza a pályára és irány Balatonszentgyörgy.....a parkoló, majd a csillagvár.....
Ezután Kápolnapuszta, bivalyrezervátum......
-------------------------------------------
Innentől az itiner SEMMIS!
Ha szakad az eső akkor helyben inprovizálunk.....vagy jövünk vissza a pályán....
Ha nem esik, akkor van még a környéken pár hely:-))))
Szóval VIVA AKMT, viva Gs Fanok:-)
Mazohisták előnyben:-))))
SZÁRAZ ruha tartalékban nem árt:-)))
Szerinted az kőolajban milyen láncok vannak?
Ne D.I.D 520-ra gondolj, Sunstar lánckrekekkel
no ha abból kiveszed a H, mint hidrogént mi marad?
Naugye