Ha találtam volna kalapemelős emotiont akkor bizony ide tettem volna jónéhányat, mert tényleg megérdemelnétek!
Bennem is felmerült, hogy esetleg bekéretőzek az évadnyitótokra, de mivel még nagyon új motoros vagyok és nem hogy vizálló ruhám sincs de még egy valamirevaló motoros dzsekim sem. Ezért az időjárást hallgatva nagyon hamar letettem a gondolatról (szemetes zsákot csak nem húzhatok magamra). Talán majd a következőre beneveznék, ha nem kizáró ok a "papírkutyaság" vagy hogyan is mondjátok ti?
Mégegyszer elismerésem a résztvevőknek.
Mivel délután 15 óráig ráérek - így ezt találtam ki:-))))
Találkozó: Ugyan az mint most.....
Vagyis vagy nálam (Adony MOL kút) vagy a Velencei pihenő.......
Tervezet:
Találkozunk......
Én mindig előre megyek és veszem az anyagot......
Aztán Onboard felvétel - megyek mögöttetek.....
Onboard.....A doboztartóra rakom a kamerát - és megyek előttetek......
A Velencei kilátónál a bátrabbak tökig dönthetik a gépet - hiszen a kilátóig kanyar vezet fel.......az út JÓ!
Ezután egy kigyózás Pákozdra.....Ott vannak helyek ahol az egész út belátható (kb 1-1,5km)
Pákozdon pedig megejtjük a "TESZTET"! és a technikai "leírást"
Sajna itt nálunk kisebb megszakításokkal egész nap esett.
du 5 óra körül viszont egy pillanat alatt kiderült.
Most mondja a Híradó: holnap eső nem valszínű, 15 fok lesz!
TEHÁT: az eredeti dátum szerint lehetett volna vagy 50 motor.
Blue a hibás! Vagy a neje!
250km......8 óra = 31,25km/ó volt........
Csúszkűlt elég sok helyen a bikercsapat.
Szegény Janó az egyik csúsznásnál még meg is dobta a Hornetett egy első fékezéssel........hát nem kellett volna.......Ő megcsúszott........Tank, dekni, ülésidom.......
Sokan csodálkoztak hogy miért megyek 30-40-50-el...és miért fékezek annyit......
Azt mikor odaértek a sodermentes bitumenhez - hát megtudták....
Megpróbáltam neked lefényképezni a tartót meg a platnit meg a műa. platnit, remélem látszik majd.
A vasplatni 4 imbuszcsavarral van felfogatva a tartóra, most a képek miatt nem szereltem le. A tartó csak egy keret, méretei dobozonként változóak. Blue-é asszem 20×20. az enyém 15×21 cm. A műanyag platni meg 3 csavarral megy fel a vasplatnira.
Akkor mehet mindenki a levesbe legyen varjú, ló, vagy pincsi ha Nyuszikusz ott lesz:-)))
No akkor....no akkor..............hát Én biza ellllllllduranok:-))))))
Ha találtam volna kalapemelős emotiont akkor bizony ide tettem volna jónéhányat, mert tényleg megérdemelnétek!
Bennem is felmerült, hogy esetleg bekéretőzek az évadnyitótokra, de mivel még nagyon új motoros vagyok és nem hogy vizálló ruhám sincs de még egy valamirevaló motoros dzsekim sem. Ezért az időjárást hallgatva nagyon hamar letettem a gondolatról (szemetes zsákot csak nem húzhatok magamra). Talán majd a következőre beneveznék, ha nem kizáró ok a "papírkutyaság" vagy hogyan is mondjátok ti?
Mégegyszer elismerésem a résztvevőknek.
Mano
Sikerült a dolgozós hétvégémet kilőnöd. Ti csak szórakozzatok, én majd építem az országot!
ÉN soha nem vagyok hibás:-))))
NO!
Ellenben akkor vegyük úgy hogy GS500 TESZTVIDEÓZÁS........
Aki tud - JÖJJÖN! MErt ugye TI nyilatkoztok!
Dátum:
2007-március 31. szombat
Helyszín: Velence és Pákozd......
Időpont: 10:00 - 15:00
Mivel délután 15 óráig ráérek - így ezt találtam ki:-))))
Találkozó: Ugyan az mint most.....
Vagyis vagy nálam (Adony MOL kút) vagy a Velencei pihenő.......
Tervezet:
Találkozunk......
Én mindig előre megyek és veszem az anyagot......
Aztán Onboard felvétel - megyek mögöttetek.....
Onboard.....A doboztartóra rakom a kamerát - és megyek előttetek......
A Velencei kilátónál a bátrabbak tökig dönthetik a gépet - hiszen a kilátóig kanyar vezet fel.......az út JÓ!
Ezután egy kigyózás Pákozdra.....Ott vannak helyek ahol az egész út belátható (kb 1-1,5km)
Pákozdon pedig megejtjük a "TESZTET"! és a technikai "leírást"
Ezután irány egy fagyi....hambi....giross.....
NO! Lehet jelentkezni.......
http://akmtmedia.extra.hu/mult...
du 5 óra körül viszont egy pillanat alatt kiderült.
Most mondja a Híradó: holnap eső nem valszínű, 15 fok lesz!
TEHÁT: az eredeti dátum szerint lehetett volna vagy 50 motor.
Blue a hibás! Vagy a neje!
http://akmtkepek.uw.hu/nano.mp...
a napi átlag tempónk kb.....
250km......8 óra = 31,25km/ó volt........
Csúszkűlt elég sok helyen a bikercsapat.
Szegény Janó az egyik csúsznásnál még meg is dobta a Hornetett egy első fékezéssel........hát nem kellett volna.......Ő megcsúszott........Tank, dekni, ülésidom.......
Sokan csodálkoztak hogy miért megyek 30-40-50-el...és miért fékezek annyit......
Azt mikor odaértek a sodermentes bitumenhez - hát megtudták....
Puha fiúk! Megnyugodhatunk! Nyuszi nem volt!
De már indulok is el innen, elég volt.
Holnap beröffentem a gépet.
A sok őrült biker:-)
Azért GS500 se volt 1-2db:-)
Megpróbáltam neked lefényképezni a tartót meg a platnit meg a műa. platnit, remélem látszik majd.
A vasplatni 4 imbuszcsavarral van felfogatva a tartóra, most a képek miatt nem szereltem le. A tartó csak egy keret, méretei dobozonként változóak. Blue-é asszem 20×20. az enyém 15×21 cm. A műanyag platni meg 3 csavarral megy fel a vasplatnira.
Nos, remélem jó útjuk lesz az ELSZÁNTAKNAK a mai napon. Én is az itthonmaradók táborát erősítem, és ma autóval utazom Békés megyébe.
Nekem Nyuszi is elszántnak tűnik... Aztán majd kiderül a fotoriportból, részt vett-e a túrán. Akkor viszont emelem kalapom előtte!
Remélem, nem a gyereknek vetted?
Az én dobozaimhoz is fémplatni van, +egy műanyag platni, amit a fémre kell csavarozni, és erre megy a doboz egy zárszerkentyűvel.
Akkor mehet mindenki a levesbe legyen varjú, ló, vagy pincsi ha Nyuszikusz ott lesz:-)))
No akkor....no akkor..............hát Én biza ellllllllduranok:-))))))