Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

- Egy 70 éves öregasszony elhatározza, hogy férjhez megy. A helyi újságba
- felad egy hírdetést:
- "Férj kerestetik: Korombeli legyen, ne verjen, ne szaladgáljon
körülöttem,
- és jó legyen az ágyban ."
- Másnap csengetnek nála. Kimegy ajtót nyitni és az ajtóban egy öreg faszi
- van tolószékben, karok és lábak nélkül.
- -Ugye nem gondolja, hogy komolyan veszem, hát magának nincs is lába!
- - Így nem tudok maga körül szaladgálni.
- - De magának kezei sincsennek!
- - Így nem tudom megverni sem.
- -.....és jó az ágyban?
- A férfi hátradől a tolószékében és mosolyogva mondja:
- - Megnyomtam a csengőt, nem?
Sok sikert:-)))))
Én ezt csinálom már 4 éve:-)))))

Pár monológ:-)
1., Egy egri barátunk mindig azt mondja mikor találkozunk és persze a blázz ott füstöl a szájacskámba: "Vazze egy évnyi cigiből 1 hétig nyaralok a tengerparton......."

Ez igaz is, hiszen 365*400ft (aki beéri napi 1 dobozzal) = 146000ft
Nekem a PULA-i 6 napos túrám kb 100.000be volt.......

2., 1 mozin az aktuális "gácsival" (cóla, meg ropi dukkál) kb. 3000ft
ez biza 12L benzin:-)))))vagyis 240km túra pl a Bakonyba - js és ez egy frankó fél vagy egész napos túra!

3., sörözés a haverokkal.........
1-2-3-4 kör:-)))))
Szintén ennyi...........

És még megannyi fincsi praktika hogy pénzmag maradjon a benzinre is:-)))

No és a MEGAÁSZ?
Amit tudok megcsinálom magamnak......nem adok ki pénzt csicsás dolgora......
Lásd "doboztartó".......
Én amikor átvettem a mocimat (CBR600FS), akkor KEREK 0 volt benne. Én ÉN indítottam be elsőként! Törtem volna el a gerincét annak a szervízesnek, aki nem engedi meg. EZ A MINIMUM, új moci vásárlásánál! De szép is volt...

Megértetted nem? akkor meg ne kötekedj vazzzze
JA!
És nem 0 km-rel hoztam el!

1,3 km volt benne.........
de tessék ime a bizonyiték!

A bolt előtt nulláztam le!
ÉN? Miért rágnék be?

Gazdag vagyok mint az állat-))))
vettem fel 750-ret a Citibankból ezzel pótoltam ki a szutyok aprilia árát - amiből befizettem 250-et a mociba - a többiből megcsináltam a lakást.....
Azt most fizetek 22000-ret 5 évig a Citinek, meg 20.000ret a mocira 6 évig (már csak 3,2) :-)))) És ez csak egy szelet a kölcsöntortámból:-))))
A motor kiállításon minden évben ott vagyunk. Pl. mikor lesz lehetőségem megtapizni, ráülni, stb egy 27millás MV Augustára vagy egy 1098as Dukira? - hát soha! Azért meg nem utaznék egy métert sem hogy boltban megnézzem...így meg minden egy helyen, mindent megnézhetsz stb.

Brno meg az egyik álmom. Már tavaj is akartunk menni csak nem jött össze! Remélem idén sikerül. Én kész vagyok a GP mociktól. Már a tv előtt is extázisban vagyok egy-egy versenyen. Főleg hogy most Talma is top csapatba került.
Hát lehet hogy most keverem a dolgokat - de nem ez volt az a gép amiből kapásból engedtek?
De az sajnos tény hogy a tanknak tele kell lennie.......főleg télen!
K&H?

Mi is mondtam ÉN?
Ha a "másik fórumra" gondolsz ott 99,9%ban mondhatom hogy egymást cukkoljuk......
Elsőre Én felkaptam a vizet.....azt mikor kiderült jót röhögtünk.....

Én specc az 1000-res sportmotorokat, vegyesgépeket (pl Fazer) cukkolom:-) hogy vízfestésesek.....mert ahogy eső jön - Ők az elsők akik lemondják a túrát.......
Én cukkolom őket, Ők ezt értik.....és jót röhögünk.-)))
Persze Én is tudom hogy egy lóteleppel nem játék a vízes út.......Én sem indulnék el......

De akkor is VAZZE!
Akivel -2 fokban leküzdöttem a RÁM-szakadékot - fel galyatető és a halálhágón vissza.....Az nem papirkutya:-)
Én meg nem vagyok még mindig hulla:-)
Naláttod:-)))

Nekem eszem ágában sem lenne kimeni egy ilyenre.......
A motorkiállítás is ilyen nekem...... nyálcsurgatás 2000-3000-ért? az már 150km motorozás:-))))
A motorokat meg ugyis bármelyik oldalon megtudom nézni....

De Bruno?
A táv még jó.....de a többi?
Ez benne lesz köbö egy 2 napos frankó túra árában.....olyan helyen amit nem tudsz megnézni videón:-))))

De ugye ezért vagyunk különbözők......és ez így van jól!
Á nem rettegek én, fogok én gurulni sok km.-t, csak jobban kell figyelnem.
Meg leszarnom pár dolgot, ami eddig érdekelt.
Nem adom fel!
Wow!
Hát igen, egy kis barkács sok pénzt spórolhat meg.

(elírtad a "réz" szót, "rész"-nek)
ahhoz képest hogy egyik ismerősöm múlt héten vett egy 83as gs550et 400ért, ahhoz képest tényleg olcsó volt! Nézegettem az előbb a motor.hu-n a GSeket és voltak olyanok amikért nem adnám oda az enyémet, pedig vagy 5-6 évvel fiatalabb mint az enyém! Blokkon, hengeren festék leverve kipuffról nem is beszélve! A legális motoros pályafutásom is úgy kezdődőtt hogy lement a gané a karbiba és megát a gépezet, az egy dt 80as volt! Azóta sem volt vele semmi komoly baj..... Jövőre vége sulinak, kezdődik a meló...meg jön az új gép....
Nem lehet mindenki olyan gazdag, mint a Blue, hogy egy zsír új 0 km-es vasat kitoljon a szalonból...

Nehogy berágj, TE!
"Gyanúsan olcsó" egy 92-es moci - 430e volt, ha jól emléxem? Szerintem nem volt az. Sajnos a kor az bizony gonddal jár, már én is észre vettem az enyémen, pedig az 97-es. Nincsenek kardinális dolgok, csak apróságok, amik olyan embert, aki nem szeret szerelni, foglalkozni a motorjával, az annak nagyon nyűgös lehet. Foglalkozz a géppel, tanulsz is belőle - nekem bejön ez a dolog. Én teljesen analfabétán kezdtem a GS-el való viszonyomat, pedig láttátok volt már pár gépem, de nem akartam foglalkozni velük. Más is a kapcsolatom a "vörös villámmal" - olyan belsőségesebb! Egyszerűen az öreg vasak több törődést igényelnek!
Hát ja! De amikor közösen tekertünk csak a városban, össze kellett kapnia magát - mert azért valljuk be, értő kezek alatt lehet ám tekerni ezzel a géppel is! Próbálta is kicsit simíta a helyzetet: "Azért retek is lehet finom és jól tud esni..."

Jó cimbi egyébként, csak nem tudja aggyal felfogni, hogy most nem tudok 600RR-t venni - sajna még SV-t se! És nagyon jól motorozik - sokat ringeztünk is közösen -, csak neki még az első gurulása volt, én meg már letoltam 2800kilcsit idén... a Mátrában gyerekek beszarás volt... de ezt már meséltem!
Ja ja! Szemem a pályán! Már kifigyeltem, hogy csak ez az egy dátum van!
Pénzügyileg meg rád hallgattam:K&H Mit gondolsz, miért csinálom a doboztartókat?
Blue!
Moment! Eszemben sem volt Téged megvádolni ilyesmivel!
És senki mást sem, de azért a másik fórumot olvasgatva bizony-bizony találkozhatunk ezekkel a kifejezésekkel! Hadd ne írjak neveket! Valszeg ők nem is így gondolják, inkább csak saját keménységüket hangoztatják így. Félreértés ne essék: engem nem sértenek ezek a kifejezések, én bátran felvállalom, hogy évi 8-10 ezer km-re fussssa! Ez van!
Bizony sok az a 150 km távolság kettőnk között! Pénzben is, de főleg időben! Számoljunk: 7 órás induláshoz - Adonyból - nekem kell előtte 2-2,5 óra. Tehát fél 5-kor kéne elindulnom. Nem mondom, egyszer-egyszer belefér, de vegyük pl a múlt hetet: nappal egész jó volt az idő, 15-25 °, de fél 5-kor itt még -3 volt. Asszem abbahagyom, érthető ennyiből is.
először vigyorgok nekik a pólóban, aztán meg ők ..........! Eddig 2100km körül mentem vele, 2 szezon alatt csak nem esik szét, aztán meg jön az új! Jók ezek a többnapos túrák, mi sztem Brnoba megyünk aug 20án a GPre!
"baszki"

Nem 17L-er járkálok hanem 1x TELETANKOLOM és csak arra kell rátölteni........2-3-4L-ert.....
Vagy nem ezt írtam? DE SZERINTEM EZT ÍRTAM:-)))))))
Ellenben nekem egy motorom nem volt rozsdás:-)))

Ezt pedig tényleg ne vedd magadra, de szerintem aki motorozni akar, de nincs pénze a fentartásra az miért nem éri be egy kisebbel? (kisebb fogyasztás, kisebb ár, kisebb költség...stb....minden kisebb......)
Én a 125-öseimmel is kimentem a világból......csak épp fele annyiba került mint ez a "szörny":-) (bizti, súlyadó, fogyi)

Szerintem Te idén többet motoroztál már mint ÉN:-))))
Itt a kulcsszó a sporolás:-(

Mehetnék Én is, de mint már emlitettem ez az év nekem nagyon nem ok - és mivel
Évadnyitó - kb 7000ft (1 nap)
Szlovákia - 20.000ft (2 nap)
Szlovénia - 60.000ft (5 nap)
terveim vannak igy minden fillért rakok el.........és lemondok a "menjünk guruljunk egyet"-ről.......
A srácok csábítanak minden hétvégén....Most is voltak lent a Balcsiparton, 3 hete Szlovákiában....stb, de ugye egy ilyen nap legalább 7-10.000ft lenne....így kihagytam (bár szerencsémre nem kellett sokat szenvednem, mert melóznom kelett:-)

De KÉRLEK! anyagiakba ne menjünk bele mert ebből mindig csak balhé van.......és semmi kedvem senkivel összeveszni azon hogy ki mennyit keres (hogyan, milyen módszerrel, és kinek milyen kiadásai vannak......) Ez nem az a topic:-)))) De szerintem meglepődnél hogy ami neked természetes - arra Én azt mondom hogy NEM FÉR BELE A KÖLTSÉGVETÉSBE.......pl: mozi, discó, márkás holmik....stb....

Pár hete volt ez is téma:-)
Én felveszek inkább egy csingcsüng pólót 1000ft-ért.....és motorozok 600km-ert, mint hogy egy 10.000-res pólóba vigyorogjak a kis hülye libáknak:-)
valószínű felakadt a tű, ezért holnap a leeresztő csavart kitekerem, remélem így kitakarodik a trutyi, meg veszek bele szűrőt! Ha így nem sikerül akkor hogy takarítsam ki! 185öt mentem vele, 65 kiló vagyok! Neked könnyű 17 literrel járnod, de én baszki reggeltől estig a suliban ülök, és nem tudom teli tankolni minden egyes alkalommal. Néha még örülök annak is ha tudok menni pár kört!
Na kész is van

Innen tudsz szemezgetni:

http://gsfanklub.extra.hu/manu...
PL gyüjtöd már a pénzt remélem:-)))))

JÚLIUS 9-13 SZLOVÉNIA!

ÉN a sajátom tekintve 300 euróban szeretnék megállni (ebben benne van jópár suvenir....mert az mániám:-)......
Jelenleg már megvan 170 euró:-)......igaz megdolgoztam érte pár éjjel.......
EsSO

Te nem vagy se papir, se kutya.......És nekem nem is szójárásom ez iyen esetben.....

Sajnos kettönk közt van vagy 150-200km távolság......ami ugye nem épp egy 30 perces ugrás.
Szóval 40 fokban sem várnám el senkitől hogy egy 400km-es túrát megtoldjon plusz 400km-rel - hiszen ez már anyagilag is sok (ez nekem 20L benzin, vagyis 5000ft)

De easy! Gurulunk mi még együtt idén......nem is 1x:-)