A magam részéről a szombatot tesztelem mndjárt:-)))
Adonyban most köbö 2 fok van....
Igy felvettem a téli rucit (Piya Cordura szerkó......no meglátszik rajta hogy 4 éve vettem:-))))
Azt 30 perc múlva megyek reggeles műszakba dolgozni....
Ha nem fázok - akkor szombaton Én megyek.....
Válasz délután jön:-) Ha csak nem fagytam meg valahol a 6-oson:-)
Ne hagyd magad! Jó gép az SV, legalábbis a motorja! Csak rossz kaszniba rakták! Úgy értem a DL-ben jobb! (nekem ő az álom, csak még várok vele.Egyelőre izgatjuk egymást, mondhatni pettingelünk! Nem ám egymásnak esünk, mint tót az anyjának. Hosszú előjáték után élvezetesebb lesz a kielégülés! Persze, ha Gyurcsány & his Band is úgy gondolja!
Ma du.5-től nyomtam egy Pestimre-Etyek-P.imre 98km-t. 5fok volt, csak az ujjaim vége fázott egy kicsit, de ez is csak a szél miatt volt sztem. Azért azt hiszem kell egy markolatfűtés!
Van valami tippetek GS-re, és mennyit kóstál?
Ja, elfelejtettem! Nemcsak az a baj, hogy az anya zárt, hanem a menet is túl rövid. Pont ezért kell a hézagolás! Úgy tudod jól hézagolni, ha közben jól belenyomod a műszert a gumiágyba. Így láthatóvá válik az is, hogy milyen vastag hézagolást kíván.
Igen, sajnos egy idő után laza lesz és utánhúzni nem lehet,mert zárt az anya!
Megoldás: anya le, hézagolás, addíg, míg éppen rá tudod kapatni az anyát, meghúz és fasza!
Nálam bevált és nem zörög tovább!
Ja, én is paráztam, de nekem inkább cask a fordulatszámmérő. De felvilágosítottak, hogy ez normális. Inkább az agaszt, hogy nincs a műszerekben világítás... A tietekben van? Mert ha igen, akkor fabrikálnom kell bele ledekkel...
Erre gondoltam én is, de megerősítés kellett, hogy valóban ennyire mocorognak a cuccok. Azt hiszem nem lesz álmatlan az éjszakám. Köszönöm, hogy gyors voltál...képes lettem volna fejlámpával lemenni a garázsba.
Szerintem e nélkül nem is igazi a motorunk.
Adonyban most köbö 2 fok van....
Igy felvettem a téli rucit (Piya Cordura szerkó......no meglátszik rajta hogy 4 éve vettem:-))))
Azt 30 perc múlva megyek reggeles műszakba dolgozni....
Ha nem fázok - akkor szombaton Én megyek.....
Válasz délután jön:-) Ha csak nem fagytam meg valahol a 6-oson:-)
Ne hagyd magad! Jó gép az SV, legalábbis a motorja! Csak rossz kaszniba rakták! Úgy értem a DL-ben jobb! (nekem ő az álom, csak még várok vele.Egyelőre izgatjuk egymást, mondhatni pettingelünk! Nem ám egymásnak esünk, mint tót az anyjának. Hosszú előjáték után élvezetesebb lesz a kielégülés! Persze, ha Gyurcsány & his Band is úgy gondolja!
Nem jártál volna jobban az S verzióval?
Köszke!
Vazze! Hogy lesz szombaton? Kibabrál velünk az idő?
Egyébként mégegyszer gratulálok a tökéletes kivitelezéshez!
Van valami tippetek GS-re, és mennyit kóstál?
Megoldás: anya le, hézagolás, addíg, míg éppen rá tudod kapatni az anyát, meghúz és fasza!
Nálam bevált és nem zörög tovább!
...mint a szemem fényére...
Ha egyszer eladnád,tőled biztos érdemes lenne megvenni.