Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brutális

Kár hoy kicsit sötét a kép.

de azé
ez is nyúl, és ez is szemfényes gépecske. Hát még a vigyor a kőccsőnbukó alatt
Nyuszi!
Tudj!
A kis szemed fényét meghesszelnénk mi is nagyon szívesen!
Na akkor neked is gratula! Csak hadd nőjön a csapat!
Fejben nekem is szimpibb a Rakpart -.....stb. Majd még megálmodom.
Tkp nem az 5 km-en van a hangsúly, hanem a gyorsabb haladáson.

Gratulálok hozzá - meg az olajról stb-ről írtakhoz is -, tartsatok ki egymás mellett sokáig!
Várlak...
No kérlek. A kérdés jó. De nem tudom . Szerintem vasárnap reggel a hungária kopp üres lesz, ezért ha isten is úgy akarja könnye eljutsz az M5 bevezetőig. A hungáriának az M5-re vezető kanyarodó sávjától Az első csat ponthoz Kb. 7-8 perc. (persze ha beválalod a sztárfotót)

De hogy mekönyítsem a dolgokat és növeljem a lehetőségeket,

ITT

van még egy gyűlés. Remélem még mindig meg lehet ott állni. elméletileg van ott egy kis öböl a második lámpa elött ahova félre lehet húzódni. Amikor beragadt az MZ-men a hátsófék akkor ott pihiztettem
A 2-es csat.pont-hoz kb. 12:05-re érünk ki, DE 12:15-kor tova gurulunk. És csak akkor állunk itt meg, ha valaki konkrétan jelzi, hogy itt akar találkozni!

Innen már 3/4 óra alatt nagyon kényelmesen le kéne érnünk.
Esetleg aki jön - és nem GS - és még DV kamerája is van....

Az hozza el a kameráját....
Adnék 1 kazit....igy akár 2 helyszinről is lehet felvételt késziteni 1 időben....

És ugye a jó felvétel összállításához ANYAG kell......tehát legyen inkább 2x 70perc videó....amiből kivágok 30 percet...

Mint hogy 30 percből legyen 29.....
Amennyiben tudok menni, akkor én Szigetszentmiklósnál csatlakoznék a bandához. Úgyis észrevehető az én kis szemem fénye... (de addig még úgyis jövök fórumra...
Neked is, meg inkvisitornak is Gratula a pacihoz! Sok-sok balesetmentes kilométert kívánok!
Attól még jöhetsz te is vasárnap!

Ott se fogunk száguldozni.....csak aki bevállalja (de addig mi állunk és kamerázunk:-)
No ja...amig a rendőrők le nem zárják:-)))
Mert akkor max a rendőrik tudsz előremenni....
Kék K4-es, kezelési útmutatóval, mindennel együtt, pestet már meg is jártuk együtt.
Annak ellenére, hogy jóval erősebb, nem bátorít annyira eszetlen száguldozásra, mint a robogóm.
Alássan jelentem, megvan a kicsike!
GYönyörű, jól megy, Bár még csak barátkozom vele :-D
Blue!
Nem tudom te hogy vagy vele, de egy Gs sel nem lehet cumira futni, mert ennyi hely mindig van!
Ráadásul 11.40-13.00-ig még a határ is elérhető. ( persze a közelebbi )
hbali!
Én ott leszek!
kb 5-10km a különbség.....
A többit neked kell eldönteni......

De ha beáll az M0-ás akkor cumira futtok!
Pl 1-2 órája beállt mert baleset volt (rádióban hallotam)
Sziasztok GS fanok

Új vagyok tegnap vettem a gs 500-es gépemet.
Sikerült 3 nap alatt végigolvasni az összes hozzászolást, és igérem nem fogok a gumikról, az olajról, és a doboztartókról kérdezni.
Tervezek én is majd a közös turákon részt venni, de egyenlőre egy hónapig lenulláztam magam.
A gépem 2001 decemberi, sötétkék, 21333km - el hoztam el, szalon állapotú.
Egyébként Miskolcon lakom.

Üdv Mindenkinek
Na, hbali!

Én Vác felől (2 v 2/a), aVáci úton érkezem be Pestre. Vagy a 3-ason. Mondd meg nekem, hogy jövök ki jobban: ha lemegyek hozzád a Média Markthoz, vagy a rakparton-Petőfi hídon-Budafoki úton?
Igérem töbször nem hozom szóba...

csak ezt még nézzétek meg :)
Szeva Blue !

Megvan a kezelési K5 és K6 mehet Ftp-re vagy küldjem emailbe 2 és2.1 mb ?
Esso

A fene se tudja:-)

Ahogy olvasom TE, Hbali, ÉN......
Meg jönnek ugye az ÁRULÓK:-)
Kesuti, Bud

No meg Ratesz is emlitett valamit.....

A többi fan meg rejtözködik mint mindig......hisz a majd 60 Fanból egyrészt ugye páran messze vanak - a többiek meg csak reklámozák magukat (na ezektől az emberektől tudok vigyorgörcsöt kapni ---
mese:
- SZIA felteszel?
- Persze...van mocid?
- ÁÁ még nincs.....
- Akkor mit akarsz?

Ezért van az hogy 10-15Gs.-nél több még nem jött össze egy helyen.....

Szóval vannak ilyenek is......
Pl az AKMT-nél ezért nem szerepel olyan aki még nem volt túrázni...
Azu IWIWen csináltam egy regit....
Boldog-boldogtalan megjelöül......tegnap még egy 8 éves kislány is........a kormányt nem éri fel, de legyen már az AKMT a 4786. ismerőse......
Üdv mindenkinek!

Szeretettel várom a sok Bp. környéki GSFan-t!

Ha bárki aki Bp-ről, a környékéről vagy ebből az irányból társasággal szeretne lemenni a Cápához, akkor találkozhatunk az M5 bevezetőjénél (a Hungáriáról rá lehet fordulni). Ha ez valakinek nem jó, mert Budán vagy más ettől félreeső helyen lakik de mégis velünk jönne, akkor szóljon és beiktatunk egy másik csatpontot (pl.: Campona vagy Érdi Tescó)

Én Vasárnap mindenféleképpen itt (a MEDIAMARKT elötti parkolóban) leszek 11:30-tól, de 11:40-kor indulok Velencefűrdőre és a Cápáig meg sem állok.

Ez max akkor változik ha valaki jelez, hogy máshol de csatlakozna hozzánk.

Remélem sokan ott leszünk vasárnap...
huhhh! le is izzadtam rögtön!

Azt mondják rossz az aki rosszra gondol