Smucigságomnál erősebb a parám, és vettem egy bőrruhát, hogy a lehető legnagyobb biztonságban motorozhassak.
Csehországban csináltattam méretre, így 50 ezerrel olcsóbban jött ki, mintha itthon csináltatok.
Mivel ropi vagyok, a konfekció méretek nem passzoltak.
Na ha valaki Budapestről jön és nem ismeri az utat, akkor jöhetne velem.
Nekem ott van a nyaraló és így ismerem a terepet. egy feltételem van, csak mivel én Lőrinci vagyok. nekem az Mhullás a jó. A igény van rá akkor gyűlhetünk a soroksári tescónál. Ha a városból jöttök, akkor az M5 bevezető szakaszán kell odamenni.
Kössz, de nincs nyomtatóm.
Meg amúgy is úgy vagyok vele, mint Te az adatlapodon:hehehe, -néha tudom, hogy melyik az egér. De mit keres ott az a bőrcuccos fénykép? Kezdő motoros ?
Esetleg mailez a csajnak, hogy ha már megvette a gépet elhozhatná..........
Akkor lenne egy igazi régiség is:-))))
S mivel a tiéd tipp-topp állapotban volt - igy lehetne látni hogy attól hogy régi valami MÉG NEM SZAR
2-es......2A.......Hungária körút......Lágymányosi hid.......egyenesen tovább......ez a 6-os út ugyebár........Beérsz Érdre.......Bazi nagy körforgalom (balra egy TESCÓS)....Te egyenesen mész tovább (2. kijáró)........azt lesz még egy McDonis körforgó...meg mégegy....meg még :-))) (Körforgalmas országban élünk, ezért nem sikerül kimenni a szarságokból).....
Ez már a BALATONI út - vagyis a 7-es.......
Itt csak egyenesen.......
Érd......Martonvásár......Baracska......P
ettend......Kápolnásnyék........Velence.......
A Kunos emlékmű utűáni kanyarnál még van egy 300m-er és Ott van a Cápa.....
Sikerült elkótyavetyélnem a vasárnapot, így elvileg részemről ok. Ha csak cigógyerekek nem hullnak az égből, megyek! Azért majd némi pontosítást helyileg eszközölj kérlek, mert 20 éve nem voltam arra.
Merre jobb menni? Le a Budafokin?
Ha valaki jönne Pestről, esetleg egy randi vhol, és mehetnénk együtt. Főleg Rateszra gondolok, mert őt tudom, hogy pesti.
126 körül volt a ruha, + két út Csehországba, 136 kb. .
Full protektor.
Itthon a legolcsóbb 185-től indult.
http://www.psihubik.cz/lang/en...