Üdv \"Spog\"!
Én is csak azt tudom mondani
hálás gép. Nekem 125-ös\"enduro\"után
először brutálnak tűnt ,de pár km után
teljesen kezesbárány.Városba is kénelmes,
szereti, a kanyarokat ,az autópályán se
aláznak meg, és ha kicsit bénázol télleg nem
büntet. /nedves agyagos úton is kiálltuk a próbát/
Az első teló nem szereti a durva úthibákat.
A hátsó fék szerintem gyenge, de az első
fékkel eggyütt kordába lehet tartani.
Fogyasztás?:még nem kellett törni a fejem
hová lett a nafta?
Idommal "sportos ",csupaszon szép, és viszonylag
óccsón lehet "túrásítani".
Szia!
Szerintem tökéletes választás. Fogyasztása túratempóval 4 l körüli. A kezelhetősége nagyon felhasználó barát, nem büntet semmi vétekért. A futóműve nem túl erős, de gondolom a barátnőd se akkora súly. Az eleje nagy gödörnél néha felüt, de azért nem olyan durva. A fékei is megfelelnek a típus követelményeinek.
Igazán semmiben nem tűnik ki, mégis egy nagyon jó kis túramotor. A hangsúly a túrán van! Bár ha pörgetik, tudja szedni a lábait egész jól. Egy régi, épp ezért kiforrott konstrukció, melynek a fenntartása sem kerül sokba. Szerintem tökéletes választás egy kezdőnek!
sziasztok Lenne egy kérdésem remélem tudna nekem segíteni valaki ebben:D tavaj májusban össze törtem a gs em et ami alig volt 3 hónapos 2000km er rell :S Sikerült ugy megusznom a balesetet h csak a farok idom a tank és a km órám szállt el:S:S Vettem egy km er órát használtan 20000km errel!szerintetek valahogy meg lehetne oldani hogy vissza pörgetni az órát és be lőni az eredeti állásra ? mert így elég szomoru h van egy majd 3000km eres mocim amibe van 20000km er:S:S:s segítségeteket előre is köszönöm Sziasztok Széles utat:D:D:D
Sziasztok!
Nem nagyon foglalkoznak vele, aki meg igen, az egy pillanat alatt beméri, mekkora hangja van. Sztem jobban érdekli a hang mint az e-betű, de pohi kolléga a szaki ilyen téren, őt kérdezd.
De a saját tapasztalatom, hogy a horvát rendőrök lazábbak, mint a magyarok! Nekem szinte semmiért nem szóltak még, pedig adtam nekik indokot rá, nem1x. Na de más! Amiért benéztem.....
Barátnőm most szeretne venni, egy Gs 500-at, első mocinak. Sztetek? Jó választás? Vissza van folytva. Kezelhetőség, fogyasztás, futómű, fékek? Hallottam róla hideget-meleget is. Legjobb ha tőletek informálódok.....Nos?
Köszönöm a segitséget, ill. a véleményt. Széles utat.
Akkor intézem a Nagyvasat is!
Teddy, esSO: 1.725,- /fő
JJ, Ogabi: 1.200,- /fő
Koxi: összesen 7.850,- Ha átviszem hétfőn a cuccot, ki tudod fizetni?
Köszönjük!
Lenne 2 problémám. Az egyiket Koko megoldotta megveszi a láncomat. Na de a másik. Rendeltem egy lánckereket a Nagyvasnál, és hétfő szerda péntek 12-18 óráig lehet átvenni Budapest Törökugrató u. 1 szám alatt 3700.- Ft értékben. Mivel lemondták a mai Pesti utamat nem tudok érte menni, ezért kérnék meg valami jóérzésü márkatársat, ha lenne ideje beugrani érte nagyon megköszönném. Jövö héten pedig a kajapartyn átvenném. Természetesen az árát átutalom a jótevömnek, hogy senki ne szenvedjen kárt. Boronkay Viktor néven van SU333.17 a cikkszáma.
Ha kérdés van hívjatok. 30/566-999
S