nekem is, és utasomnak is ugyanilyen sisakunk van. Ára, minösége, kényelme korrekt! A napszemüveg praktikus, és nagyon jól használható. Egyedüli negatívum a gyenge zajvédelme! Elég hangos, szerintem főleg a külső felületén lévő napszemüveg csúszka kelt zajt, elég embereset. még egyszer nem venném meg!
Ha házilag akarjuk bekötni, akkor inkább a biztosítékosat javasolnám.Azt úgyis meg kellene oldani. Ez viszont kevésbé vízálló,tehát a Tisza-tóban nem ajánlom használni . A felfogatás lehet a döntő. Olcsóbb fölülről, drágább oldalról rögzíthatő. Ha nem írsz,akkor az olcsóbbat veszem Coginak.
Aki ott lesz a vacsorán, az fizessen Koxinak.(Ő még nem is tud az egészről ) Pénz a legkevesebb! Első a barátság. Második a Ferencváros!
Akkor most visszaolvastam néhány bejegyzést, szinte időben.Legalább nem 1 darabért kell bemennem! Teddy,Ogabi, lehet választani, melyiket vegyem. Vacsi,ugye csak a jövő hét végén lesz?
Nem buktad be, mert azóta Teddy is jelezte az igényét. Szerintem gond nélkül megosztozunk majd rajtuk. Feltéve, hogy lesz összesen 3 db.
És mindőnk nevében köszönöm!
Akkor ezt bebuktam! Bent voltam a Homasitában. Megtaláltam az 1480,-ost,de volt mellette 1200,-ért hasonló. Fel akartalak hívni, de a kocsiban hagytam a telefonomat. Úgyhogy megvettem mindkettőt!
Ogabi! Ha tetszik valamelyik, akkor intézkedem, hogy eljusson a vacsira.Pénteken el tudok menni a másikért is! Amin látszik a saru,az az olcsóbb,pedig van rajta biztosíték is!
Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott egy bemutatót.
Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a
mûsorszámot adta elõ. Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy
idõ után mûsor közben bekiabált és elárulta a titkokat:
- Aaaaa nézzék, a kalap a háta mögött van eldugva !
- Aaaaaaaa nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva !
- Aaaaa..nézzétek, a kártya a kabátujjában van eldugva !
Az illuzionistát bosszantotta, de nem volt mit tegyen.
Egyszer egy baleset miatt a hajó elsüllyedt. Nem maradt életben csak az
illuzionista, meg a papagáj. Néhány napig mindkettõ egy deszkán úszkált,
miközben szótlanul, ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj
megszólalt:
- Feladom b* meg! Hol a hajó?
Még én sem tettem fel, de minden este kézbe veszem és csodálom :-)
Polírozni akarom, de ma szöget ütött a fejembe, hogy esetleg krómozatatni is lehetne és akkor nem kell aggódni a pici részletek esetleges letörésétől (szövetkorong + paszta + fúrógép ... )
Igen, Erik elhozta tőle az enyémet is szombaton, de még nincs nálam.
JJ email címét és telszámát megtalálod az AKMT taglista topikban! Ha nem férsz hozzá, jelezz nekem és megoldjuk. Amúgy Ő is olvasgat, így biztosan hamarosan látja, hogy keresed. (A felhatalmazása nélkül itt nem akarom közzétenni.)
Akkor az Ördög félre veztetett,igaz csak azt mondta,hogy hármunknak van ilyen neked ,nekem és JJ-nek.Nekem is ma hozta a posta nagyon szuper , de még a felszerelés várat magára egy kicsit,talán a hétvégén.Majd referálok ha kész.JJ-nek nem tudod véletlenül az email cimét,mert rá kérdeznék ez ügyben.
Szia Dzsoki!
Szeretném meg kérdezni,hogy a hűtőrácsot feltetted már? Annyi érdekelne,hogy a tartó füleket kb hány cm-nél hajlitottad meg ?Nem biztos,hogy nekem is jó lesz csak kíváncsi vagyok rá .
Engem nem érdekel!
Motorozok amikor csak jó idő van.
Nekem így jön be egyedi.
nekem is, és utasomnak is ugyanilyen sisakunk van. Ára, minösége, kényelme korrekt! A napszemüveg praktikus, és nagyon jól használható. Egyedüli negatívum a gyenge zajvédelme! Elég hangos, szerintem főleg a külső felületén lévő napszemüveg csúszka kelt zajt, elég embereset. még egyszer nem venném meg!
Aki ott lesz a vacsorán, az fizessen Koxinak.(Ő még nem is tud az egészről ) Pénz a legkevesebb! Első a barátság. Második a Ferencváros!
ogabi
esSO
Teddy - 1480-as "megoldás"
JJ - biztosítékos kivitel
Kokó! Utalás, vagy a jövő heti ebéden? Ez itt a kérdés. Csak akkor menj vásárolni, ha tényleg útba esik.Köszi!
És kösz! A pénzt, ahogy akarod...
Boldog Szülinapot, Koxi és Hbali!
ogabi
esSO
Teddy
JJ - biztosítékos kivitel
és előre is köszönöm, számlaszámot majd küldj pls és utalom a lét
És mindőnk nevében köszönöm!
Ogabi! Ha tetszik valamelyik, akkor intézkedem, hogy eljusson a vacsira.Pénteken el tudok menni a másikért is! Amin látszik a saru,az az olcsóbb,pedig van rajta biztosíték is!
Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a
mûsorszámot adta elõ. Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy
idõ után mûsor közben bekiabált és elárulta a titkokat:
- Aaaaa nézzék, a kalap a háta mögött van eldugva !
- Aaaaaaaa nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva !
- Aaaaa..nézzétek, a kártya a kabátujjában van eldugva !
Az illuzionistát bosszantotta, de nem volt mit tegyen.
Egyszer egy baleset miatt a hajó elsüllyedt. Nem maradt életben csak az
illuzionista, meg a papagáj. Néhány napig mindkettõ egy deszkán úszkált,
miközben szótlanul, ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj
megszólalt:
- Feladom b* meg! Hol a hajó?
Polírozni akarom, de ma szöget ütött a fejembe, hogy esetleg krómozatatni is lehetne és akkor nem kell aggódni a pici részletek esetleges letörésétől (szövetkorong + paszta + fúrógép ... )
Köszi!
JJ email címét és telszámát megtalálod az AKMT taglista topikban! Ha nem férsz hozzá, jelezz nekem és megoldjuk. Amúgy Ő is olvasgat, így biztosan hamarosan látja, hogy keresed. (A felhatalmazása nélkül itt nem akarom közzétenni.)
Még nincs nálam a hűtővédő, nem tudok Neked segíteni sajnos. Viszont, ha Te hamarabb felszereled, én kérek majd iránymutatást hozzá!
Szeretném meg kérdezni,hogy a hűtőrácsot feltetted már? Annyi érdekelne,hogy a tartó füleket kb hány cm-nél hajlitottad meg ?Nem biztos,hogy nekem is jó lesz csak kíváncsi vagyok rá .
Köszi!
Így nem veszek hasonlót kétezeréééé...
Kösz Koko! Számlaszámot kérek emilben, ha jó úgy...