Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen.
Köszi Barátom.
Engem nem érdekel!
Motorozok amikor csak jó idő van.
Nekem így jön be egyedi.
Szia Robee,

nekem is, és utasomnak is ugyanilyen sisakunk van. Ára, minösége, kényelme korrekt! A napszemüveg praktikus, és nagyon jól használható. Egyedüli negatívum a gyenge zajvédelme! Elég hangos, szerintem főleg a külső felületén lévő napszemüveg csúszka kelt zajt, elég embereset. még egyszer nem venném meg!
Biztosítékost Barátom!
Nem nagyon csendes...
Ha házilag akarjuk bekötni, akkor inkább a biztosítékosat javasolnám.Azt úgyis meg kellene oldani. Ez viszont kevésbé vízálló,tehát a Tisza-tóban nem ajánlom használni . A felfogatás lehet a döntő. Olcsóbb fölülről, drágább oldalról rögzíthatő. Ha nem írsz,akkor az olcsóbbat veszem Coginak.
Aki ott lesz a vacsorán, az fizessen Koxinak.(Ő még nem is tud az egészről ) Pénz a legkevesebb! Első a barátság. Második a Ferencváros!
Caberg V2 4007-es sisakról van valakinek tapasztalata? 25 rugó, van benne napszemcsi is.
Szivargyújtó-projekt

ogabi
esSO
Teddy - 1480-as "megoldás"
JJ - biztosítékos kivitel

Kokó! Utalás, vagy a jövő heti ebéden? Ez itt a kérdés. Csak akkor menj vásárolni, ha tényleg útba esik.Köszi!
Amelyiket választanád! Cogi Yamájára lesz...
És kösz! A pénzt, ahogy akarod...
Hogy Te milyen lopós vagy! Előadod itt a nagy okosat, közbe meg én vagyok az
Boldog Szülinapot, Koxi és Hbali!
Szivargyújtó-projekt

ogabi
esSO
Teddy
JJ - biztosítékos kivitel

és előre is köszönöm, számlaszámot majd küldj pls és utalom a lét
Akkor most visszaolvastam néhány bejegyzést, szinte időben.Legalább nem 1 darabért kell bemennem! Teddy,Ogabi, lehet választani, melyiket vegyem. Vacsi,ugye csak a jövő hét végén lesz?
Nem buktad be, mert azóta Teddy is jelezte az igényét. Szerintem gond nélkül megosztozunk majd rajtuk. Feltéve, hogy lesz összesen 3 db.
És mindőnk nevében köszönöm!
Akkor ezt bebuktam! Bent voltam a Homasitában. Megtaláltam az 1480,-ost,de volt mellette 1200,-ért hasonló. Fel akartalak hívni, de a kocsiban hagytam a telefonomat. Úgyhogy megvettem mindkettőt!
Ogabi! Ha tetszik valamelyik, akkor intézkedem, hogy eljusson a vacsira.Pénteken el tudok menni a másikért is! Amin látszik a saru,az az olcsóbb,pedig van rajta biztosíték is!
Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott egy bemutatót.
Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a
mûsorszámot adta elõ. Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy
idõ után mûsor közben bekiabált és elárulta a titkokat:
- Aaaaa nézzék, a kalap a háta mögött van eldugva !
- Aaaaaaaa nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva !
- Aaaaa..nézzétek, a kártya a kabátujjában van eldugva !
Az illuzionistát bosszantotta, de nem volt mit tegyen.
Egyszer egy baleset miatt a hajó elsüllyedt. Nem maradt életben csak az
illuzionista, meg a papagáj. Néhány napig mindkettõ egy deszkán úszkált,
miközben szótlanul, ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj
megszólalt:
- Feladom b* meg! Hol a hajó?
A cromozás nem olcsó,én már tul vagyok a fénysitésen jól mutat így is csak hajligatni kéne és feltenni de alighanem a hétvégén sor keröl rá.
Még én sem tettem fel, de minden este kézbe veszem és csodálom :-)
Polírozni akarom, de ma szöget ütött a fejembe, hogy esetleg krómozatatni is lehetne és akkor nem kell aggódni a pici részletek esetleges letörésétől (szövetkorong + paszta + fúrógép ... )
Van hozzáférésem az oldalhoz,majd rá keresek
Köszi!
Igen, Erik elhozta tőle az enyémet is szombaton, de még nincs nálam.
JJ email címét és telszámát megtalálod az AKMT taglista topikban! Ha nem férsz hozzá, jelezz nekem és megoldjuk. Amúgy Ő is olvasgat, így biztosan hamarosan látja, hogy keresed. (A felhatalmazása nélkül itt nem akarom közzétenni.)
Akkor az Ördög félre veztetett,igaz csak azt mondta,hogy hármunknak van ilyen neked ,nekem és JJ-nek.Nekem is ma hozta a posta nagyon szuper , de még a felszerelés várat magára egy kicsit,talán a hétvégén.Majd referálok ha kész.JJ-nek nem tudod véletlenül az email cimét,mert rá kérdeznék ez ügyben.
Hi Bigmen!
Még nincs nálam a hűtővédő, nem tudok Neked segíteni sajnos. Viszont, ha Te hamarabb felszereled, én kérek majd iránymutatást hozzá!
Szia Dzsoki!
Szeretném meg kérdezni,hogy a hűtőrácsot feltetted már? Annyi érdekelne,hogy a tartó füleket kb hány cm-nél hajlitottad meg ?Nem biztos,hogy nekem is jó lesz csak kíváncsi vagyok rá .

Köszi!
Teddynek is jöhet... tehát 3 db.

Így nem veszek hasonlót kétezeréééé...

Kösz Koko! Számlaszámot kérek emilben, ha jó úgy...
Csapat vagyunk, igazából!
F@sza srácok vagytok!