Talán nem szép?
Kawa futomü,Honda tank és felnik,KTM első fejidom,Nisin fékek,tiszta V2 es hangja van a nyitott rendszerrel.
Nekem nagyon bejön ilyen nincs még egy!
Handó Péter 06302430034.
Egyébként esSo mindent leírt, nem kell semmit sem hozzáfűzni. Talán annyit csak, hogy a Gs-nél semmi értelme az E4 feliratnak, de jól mutat rajta. Én csak ajánlani tudom. És tényleg nagyon jó a hangja!
A Bódis dob meg elmehet a p...ba! Igaz Erik?
Első lámpád van hozzá? Mennyi az ára? Igaz hogy a louisos úton van már nekem, de ha neked van akkor visszamondom. írj a mailomra egy árat. robee_molnar kukac hotmail.com
Volt már akinek a műszakin szóltak a kipufogó miatt?
Én azt se vettem észre hogy feléje néznének!
Elvileg a motort se kellett volna beinditani. Sőt a továbbtolást kérték, ne füstöljek az orruk alá.
Persze én is mundig gyárival mentem- az ördög nem alszik
Mai napon kellemes meglepiként le lett szállítva a hűtővédőm.
Ezennel szeretném minden kedves közreműködőnek kifejezni a hálámat! Úgymint: Blue - főszervező, projektigazgató , Demrob - autocad mágus , Erik, Bex - szállítók.
Belevauzok, mert az enyémet is ez a majsztró csinálta.
Simán elvágja a csövet, és bilinccsel teszi fel az új dobot. A régit is átalakítja úgy, hogy a bilincs oldása után csak ki kell cserélni a 2 dobot, és a bilincset meghúzni. Múszakira a régivel illik menni!
Abszolut nem legális, de gravíroz rá E betűt, ha kéred. Viszont van a cső végére egy szűkítő, amit beletéve abszolut halk lesz a motor.
Az amortizációt nem nagyon tudom, megoszlanak a vélemények. Az injektorosok állítólag utánállítják magukat, ha nem nagy az eltérés, a karbisoknál talán nem árt picit nagyobb fúvóka. Viszont ezek a dolgok inkább a nyitott dobokra vonatkoznak, ez a fajta pedig nem az.
Konklúzió: szerintem minden probléma nélkül feltehető.
A sportkipufogó téma engem is érdekel. DE motort mennyire amortizálja le hosszú távon? Kép alapján "szépnek" látszik az illesztés is. Ja, és mennyire legális? (bocs a láma kérdésekért)
Egy videót tudnál feltenni vhova?
Meg, meg. Kösz a képeket! Nagyon jól néz ki. Jelenleg árulom a motort, de ha (az eszemre hallgatok és) megtartom, akkor tuti átesik az átalakításon az enyém is .
Vagy bontóból kéne ülést venni és azt átalakítani, de az gondolom horribilis összeg .
Le a kalappal