esSO!
Én el tudom hozni a Homasitából még ma is, de a kajapartira nem megyek, sajna(épp szánkózni fog a család Mátraszentmittudoménhol). Fél hatig ha hívsz, akkor uzsgyi érte!
lesz még olyan is, csak idő kérdése. hát igen, legközelebb papirokkal felszerelkezve meg sisakban megyek át a másik utcára a műhelybe :), na meg a végére a krómozás....
A férfi és a nő még sosem találkoztak, de mindkettőnek van házastársa otthon.
Véletlenségből egy hálófülkébe tették őket a Transcontinental vonaton.
A kezdetben kicsit szégyelték, hogy egy fülkében kell aludniuk.
De mivel mindketten nagyon fáradtak voltak, nagyon hamar elaludtak. A férfi a felső, a nő meg az alsó ágyon.
Éjjel 1 körül a férfi finoman szólongatva felébresztette a nőt a kérdéssel:
"Hölgyem,sajnos zavarnom kell. Tudna rajtam segíteni, mivel nagyon fázom. Fel tudná adni nekem a szekrényből a másik takarót? Tényleg borzasztóan fázom!"
"Nekem jobb gondolatom van" mondta a nő - "csak ma éjszakára - úgy látszatból - tegyünk úgy, mintha házastársak lennénk."
"Hooó!...................... Ez nagyszerő" - válaszolta a férfi.
"Akkor jó"- mondta a nő - "mássz le magad azért a kibaszott takaróért!"
Kis szünet után a férfi........fingott egy nagyot
Tökéletes a megállapítás. Az enyémbe vagyok szerelmes, a tiedért pedig meg vagyok bolondulva! Ha a "tiéd" az enyém lesz, akkor ...
No, ne is bonyolítsuk tovább. Megkaptam a csekkem erre a hónapra... soha többet hitel! Igaz, hogy eddig kevesebbet fizettem két és fél évig, de ez akkor is túlzás! Egy laza 30% "feláram van" most... ha legközelebb 170 Ft-ra "esik" a CHF, akkor kipengetem a hátralékot, mint a huzat!
Szép munka, de csak félig van kész!
Este majd jönnek a GS tulajok, és remélhetőleg tesznek fel képet az övékéről. De kellene rá még egy darab cső, ami a blokk oldalát védi. Ahogy írtad, úgysem volt drága. De sisakban menj csinálni.
Nálam KPM vizsgánál kibukott és a vizsgabiztos azt mondta, hogy ilyenekkel nem szőröznek, mert ezenkívül teljesen rendben volt a motor. Neki akkor jó napja volt. Utánna már nekem is.
Ehhez nem kell "hozzáérteni"!
Abszolút lutri az ügy. Vagy kibökik és elbuktatnak, vagy kibökik és csak szólnak érte, vagy ki se bökik. Teljesen a vizsgáztató napi hangulatától függ, milyen szinten nézik át a gépet.
Általánosságban azért talán elmondható, hogy a KPM-nél szigorúbbak, az egyéb vizsgáztatási helyeken kicsit lazábbak, elnézőbbek.
Halihó. Jövő héten viszem műszakira a gépet. Sérült volt az egyik index búra, rendeltem hozzá másikat. Ugyan olyan mint a többi csak nincs benne az E-betű. Belekötnek műszakin vagy sem? Hozzáértők jelentkezését várom.
Ha jól gondolom ez a motor Debrecenben készült, de a motorblokk kifeküdt benne. Valahogy megcsinálták, és később eladták. Volt már KTM sárga-sötétkék, és Világoskék színe is, nekem is nagyon tetszett, csak akkor még nem adta el a gazdája(350 körül) aztán feleannyiban ment csak el, pedig kapott valami díjat is motorkiállításon. Ez nem 100%
De Ogabinak is kellene 1, ergo 2 db kellene össz.
Fizettesd ki Koxival, és majd én ott vele rendezem.