Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uram! Hálával foglak emlegetni!
De Ogabinak is kellene 1, ergo 2 db kellene össz.
Fizettesd ki Koxival, és majd én ott vele rendezem.
Ja! Koxinak oda tudom adni, ő leviszi! Na akkor megvettem-stipi-stopi!
esSO!
Én el tudom hozni a Homasitából még ma is, de a kajapartira nem megyek, sajna(épp szánkózni fog a család Mátraszentmittudoménhol). Fél hatig ha hívsz, akkor uzsgyi érte!
Majdcsak megszánnak!
Nekem is!
méreteket nemtudok adni, kell 4 90fokos könyök, kb 80cm cső, heggesztés itt, heggesztés ott, és már kész is
lesz még olyan is, csak idő kérdése. hát igen, legközelebb papirokkal felszerelkezve meg sisakban megyek át a másik utcára a műhelybe :), na meg a végére a krómozás....
Tudod, van egy mondás, mindenféle eső meg köpönyeg van benne.
A férfi és a nő még sosem találkoztak, de mindkettőnek van házastársa otthon.
Véletlenségből egy hálófülkébe tették őket a Transcontinental vonaton.

A kezdetben kicsit szégyelték, hogy egy fülkében kell aludniuk.
De mivel mindketten nagyon fáradtak voltak, nagyon hamar elaludtak. A férfi a felső, a nő meg az alsó ágyon.
Éjjel 1 körül a férfi finoman szólongatva felébresztette a nőt a kérdéssel:
"Hölgyem,sajnos zavarnom kell. Tudna rajtam segíteni, mivel nagyon fázom. Fel tudná adni nekem a szekrényből a másik takarót? Tényleg borzasztóan fázom!"
"Nekem jobb gondolatom van" mondta a nő - "csak ma éjszakára - úgy látszatból - tegyünk úgy, mintha házastársak lennénk."
"Hooó!...................... Ez nagyszerő" - válaszolta a férfi.
"Akkor jó"- mondta a nő - "mássz le magad azért a kibaszott takaróért!"
Kis szünet után a férfi........fingott egy nagyot

Nagyon bánom, hogy szeptemberben nem fizettem ki...
Az lesz még sokára!
Tökéletes a megállapítás. Az enyémbe vagyok szerelmes, a tiedért pedig meg vagyok bolondulva! Ha a "tiéd" az enyém lesz, akkor ...

No, ne is bonyolítsuk tovább. Megkaptam a csekkem erre a hónapra... soha többet hitel! Igaz, hogy eddig kevesebbet fizettem két és fél évig, de ez akkor is túlzás! Egy laza 30% "feláram van" most... ha legközelebb 170 Ft-ra "esik" a CHF, akkor kipengetem a hátralékot, mint a huzat!

Szép dolog a szerelem...
Helló,

bukócső(vek) méreteit meg tudnád adni?
Kösz.

S
Mikka vazze! Sz@rjál a világra! Pattanj a nyeregbe oszt veresd neki, élvezd és ENNYI.
Kajapartysok!

Van valaki pesti, akinek egy Homasita üzlet nincs messze? Kellene nekem egy db kupakos szivargyújtó aljzat, ára 1480.- Ft.
Szép munka, de csak félig van kész!
Este majd jönnek a GS tulajok, és remélhetőleg tesznek fel képet az övékéről. De kellene rá még egy darab cső, ami a blokk oldalát védi. Ahogy írtad, úgysem volt drága. De sisakban menj csinálni.
Hát nálam ez SZERELEM így csupa nagybetüvel. 7 napból 7-et motorozok napi 150-200 km-t, és nem tudom megunni.
Nálam KPM vizsgánál kibukott és a vizsgabiztos azt mondta, hogy ilyenekkel nem szőröznek, mert ezenkívül teljesen rendben volt a motor. Neki akkor jó napja volt. Utánna már nekem is.
ilyenre sikerült a bukócső, nem nagy munka, de megteszi
Ehhez nem kell "hozzáérteni"!
Abszolút lutri az ügy. Vagy kibökik és elbuktatnak, vagy kibökik és csak szólnak érte, vagy ki se bökik. Teljesen a vizsgáztató napi hangulatától függ, milyen szinten nézik át a gépet.
Általánosságban azért talán elmondható, hogy a KPM-nél szigorúbbak, az egyéb vizsgáztatási helyeken kicsit lazábbak, elnézőbbek.
Halihó. Jövő héten viszem műszakira a gépet. Sérült volt az egyik index búra, rendeltem hozzá másikat. Ugyan olyan mint a többi csak nincs benne az E-betű. Belekötnek műszakin vagy sem? Hozzáértők jelentkezését várom.
Ha jól gondolom ez a motor Debrecenben készült, de a motorblokk kifeküdt benne. Valahogy megcsinálták, és később eladták. Volt már KTM sárga-sötétkék, és Világoskék színe is, nekem is nagyon tetszett, csak akkor még nem adta el a gazdája(350 körül) aztán feleannyiban ment csak el, pedig kapott valami díjat is motorkiállításon. Ez nem 100%
Upppsz! Pont itt voltál?
Köszönöm szépen
Koxi! Hbali!
Nagyon boldog születésnapot kívánok mindkettőtöknek!