Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koko!

Nekem is csak egy biztialjzat kellene hozzá. Meg egy végösszeg, hogy minden penge legyen...

Köszi!
Na, örülök akkor, hogy sikerült.
ja ja van hozzá szerencsére.
mehet az olajcsere jöv 7 en.
Nagyon szívesen. Találtál?
köszönöm
Próbáld meg a nagyvas.hu-n. Ott majd kéri a köbcentit, utána a típust. Hátha van nekik. az áraik jók.
Sziasztok.
Tudtok nekem segíteni?
Olajszürőt szeretnék rendelni a Gs550 E hez hol lehetne rendelni?
Köszönöm előre is.
Igaz, majd ha a közlönyben megjelenik...
Ja......, nekem még nem szótak!
Vigyázz, lenyomoznak, hogy így nyilatkozol, és kirúgnak! Most mondta a nagyfőnök a Híradóban, hogy nemlehet!
Szeva!
A zsilipes duma tetszett!
Jééééé!
Bigmen!
Köszi az infót és a képeket! Nekem nagyon tetszik!
(És persze hála a Kék Mágusnak, valamint az összes, kivitelezésben részt vevő szakinak!)
Nekem eredeti GPS-em van: Globál Paper System!
Egy kis belevau, mert Zsé70 ritkán jár errefelé. Remélem nem baj.
Én úgy tudom, hogy a mai motorok a környezetvédelmi normák miatt szegény keveréket kapnak. Eredetileg. Ezt a keveréket viszont a sportdob még tovább szegényíti. Ezért a karbis gépeket be szokták mérni, mert valszeg más fúvoka kell bele, amitől több benzint kap. Ettől tehát megnől a fogyasztás is kb fél literrel.
Az E betű elvileg mindenhol kellene, legfeljebb az egyik rendőr nem szól érte. A másik meg igen.
A rozsdásodás gyógyszere pedig a leszerelés utáni tisztítás, majd hőálló mattfekete sprével való lefújás.
Gázüzemű a GPS-ed? . Akkor biztos orosz gyártmány
Szia!
Beszéltünk a Handó Péterrel, küldd képet a kipufogóról! Olyanokat hallottam,h a motor nem megy annyira ezzel a kipufogóval vagy vmi más műszaki problémát okoz! Ez igaz? Mivel neked ilyen van a motorodon, tudsz írni a tapasztalataidról! A közúton a rendőr szól-e az ilyen kipufogóért? Azt hallottam,h ha vki elmegy Horvátországba és nincs a kipufogójába E betű, akkor akár nem is engedik tovább! Ez igaz lehet? Neked volt ezzel problémád? Neked a kipufogód többi rézse,ami elvileg mattfekete neked is rozsdás? Lehet ezt a felületet vmilyen szerrel kezelni vagy befedni?
Várom válaszod!
Üdv
Nem baj, van öngyujtóm.
Visszakerestem a képeket. Tüzetesebben átvizsgálva az 1-es/piros dobozos szerintem süllyesztett kivitel. A 2-es/kék pedig az oldalsó felfogatásos. Tehát én a kéket kérném. Asszem ez az 1480 Ft-os, de akkor kellene még hozzá a biztialjzat is, ha ehhez nincs.
Köszönettel.

Ja, még egy ötlet!
Ahogy működik ez a szállítás odafelé, valszeg visszafelé is tudna. Azaz Koxi elhozná magával a matricáidat, és te meg elmennél értük.
betét csak a bankban van ,hogy komolyak legyünk. Ezeken gumidugó,illetve sapka van.
Nekem van fekete is, én is villanyászkodtam kicsit kb 20 éve!

Komolyra fordítva. Konkrétan maga a szivargyujtó betét van valamelyikben?
Arra egyik sem, legfeljebb ha ez lemondana végre .
Egy pánttal átfogni a drágább, de mitől nem fog forogni?
A másikat szerintem szigszalaggal fogom rögzíteni. 30 éve még villanyszerelő voltam, és megmaradt egy kis zöld-sárga. Az jól fog mutatni
Minden fehér ember ezt mondja, csak esetleg a nyilvánosság előtt nem vállalja. Kivéve 1-2 megélhetési fajvédő politikust a Rózsa dombról, akik cigányt csak a tévében láttak muzsikálni.

Érdekes a magyarázat.
átfogalmazom: kormányra melyik a jobb?
Na, ezért szeretlek...