Egy kis belevau, mert Zsé70 ritkán jár errefelé. Remélem nem baj.
Én úgy tudom, hogy a mai motorok a környezetvédelmi normák miatt szegény keveréket kapnak. Eredetileg. Ezt a keveréket viszont a sportdob még tovább szegényíti. Ezért a karbis gépeket be szokták mérni, mert valszeg más fúvoka kell bele, amitől több benzint kap. Ettől tehát megnől a fogyasztás is kb fél literrel.
Az E betű elvileg mindenhol kellene, legfeljebb az egyik rendőr nem szól érte. A másik meg igen.
A rozsdásodás gyógyszere pedig a leszerelés utáni tisztítás, majd hőálló mattfekete sprével való lefújás.
Szia!
Beszéltünk a Handó Péterrel, küldd képet a kipufogóról! Olyanokat hallottam,h a motor nem megy annyira ezzel a kipufogóval vagy vmi más műszaki problémát okoz! Ez igaz? Mivel neked ilyen van a motorodon, tudsz írni a tapasztalataidról! A közúton a rendőr szól-e az ilyen kipufogóért? Azt hallottam,h ha vki elmegy Horvátországba és nincs a kipufogójába E betű, akkor akár nem is engedik tovább! Ez igaz lehet? Neked volt ezzel problémád? Neked a kipufogód többi rézse,ami elvileg mattfekete neked is rozsdás? Lehet ezt a felületet vmilyen szerrel kezelni vagy befedni?
Várom válaszod!
Üdv
Visszakerestem a képeket. Tüzetesebben átvizsgálva az 1-es/piros dobozos szerintem süllyesztett kivitel. A 2-es/kék pedig az oldalsó felfogatásos. Tehát én a kéket kérném. Asszem ez az 1480 Ft-os, de akkor kellene még hozzá a biztialjzat is, ha ehhez nincs.
Köszönettel.
Ja, még egy ötlet!
Ahogy működik ez a szállítás odafelé, valszeg visszafelé is tudna. Azaz Koxi elhozná magával a matricáidat, és te meg elmennél értük.
Arra egyik sem, legfeljebb ha ez lemondana végre .
Egy pánttal átfogni a drágább, de mitől nem fog forogni?
A másikat szerintem szigszalaggal fogom rögzíteni. 30 éve még villanyszerelő voltam, és megmaradt egy kis zöld-sárga. Az jól fog mutatni
Minden fehér ember ezt mondja, csak esetleg a nyilvánosság előtt nem vállalja. Kivéve 1-2 megélhetési fajvédő politikust a Rózsa dombról, akik cigányt csak a tévében láttak muzsikálni.
Nekem is csak egy biztialjzat kellene hozzá. Meg egy végösszeg, hogy minden penge legyen...
Köszi!