Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a biztosítékos így néz ki: oOo
o= felfogatócsavar lyuka
O=aljzat(szivar helye)

amit rendeltél eredetileg, annak oldalt vannak a furatai.
Én vezetéket nem kérek, annyi csak van itthon. Viszont bizti aljzat jöhet.
Te láttad már mindkettőt. felfogatásuk milyen? Mert nekem inkább az a döntő. A képeiden ez nem annyira látszik.
Szivargyújtó-projekt

ogabi-biztosítéko
esSO-1480
-as
Teddy - 1480-as "megoldás"
JJ - biztosítékos kivitel
Koko-biztosítékos

Akkor ezek szerint vásárolok holnap.
esSO,Teddy! Ha tudok ott venni biztosítékaljzatot, meg vezetéket, akkor vegyek azt is? 1-1 métert vennék mindenkinek! De aki nem jelzi, hogy kéri, akkor csak magamnak veszek!
Akarja a rák!
Zsilip jó, de úgy, hogy a gödörben ők vannak, és rájuk kell nyitni!
Azért félig sikerült! "a köznek hasznára, csatorna-, híd-, zsilipépítésnél, vízszabályozásnál alkalmazni, és ezáltal az emberi társadalom hasznos tagjává fogadni?"
Mi akarjuk! Vajon mikor jut el hozzájuk?! Mondjuk pl. az, hogy az ásó és a kapa SZERSZÁM! Nem pediglen fegyver...
Sziasztok!

Dzsoki és JJ nektek szól! Ma feltettem a hűtőrácsot alakítani kell minden képpen. A tartófülekből le kellett vágnom minden oldalról egyformán 5-5 mm-t így 2 cm széles maradt ,ezt azért kellett,hogy beférjen az olajhűtő tartófülébe a csavar feje alá. A magassága hajlítás után szintén 2 cm .Hajlítás:…..én csináltam vékony(1mm ez volt) alu lemezből sablont ezen lehet gyakorolni hajtogatni így nem baszod el a gyárit. A fület teljesen tőben hajlítottam meg nincs semmi dobás benne így pont jó. A furat 7 mm-es, ezt azért ennyire fúrtma,hogy legyen oldalirányban mozgási lehetőség,így nem kellett reszelnem meg gányolni .
Ha igaz mind hármunk mérete egyforma de ettől függetlenül én javaslom nektek,hogy csináljatok sablont valamiből,mert méretbeni eltérések lehetnek hiába ugyan az a típus.
Jó munkát hozzá!
Mellékelek képeket is róla.
Köszi.
Najah, ottan van az igazság a Teddynél, valóban ezé nem sikerált...
Kicsit megkavarom az érzelmeket. A probléma nem mai, és nem is igaz minden esetben, de ha mindenki kinyitná a szemét, akkor ezt látná:

(Tessedik Sámuel magyar evangélikus lelkész írta 1820-ban)
"Amíg ezen emberfajtának megengedik, hogy fényes nappal házaljon, hogy ajtókat, zárakat, lakatokat fürkésszen, kolduljon, mindenféle mesterkedéssel zsebeket nyisson, pecsétnyomókat véssen, és hegedűvel, cimbalommal meg hárfával a falu előkelőinek házánál, névnapi szerencsekívánatokat komponáljon, óh! jamsatis est! Addig ez az emberfaj nem javul meg. És ez Szarvason 1807-ben még inkább így van, sőt 1820-ban is. Miféle szerencse lehet az, amit egy derék, becsületes embernek neve napján vagy újévkor egy csapat feslett cigány kívánhat? Inkább fordítva! A becsületes embernek, ahol és ahogyan tudja, át kell alakítania a cigányt dolgos, tevékeny, derék emberré, szolgává, cseléddé, családapává és családanyává, és csak azután kívánhatnak egymásnak kölcsönösen szerencsét, és örülhetnek szerencséjüknek. Nem kellene-e a magyar közönségnek oly sok körözött rendelet után egy egyértelműen hozott határidőre komolyan megfogni a dolgot, s ezt az állam terhére, kárára és szégyenére szolgáló csavargófajt végre a köznek hasznára, csatorna-, híd-, zsilipépítésnél, vízszabályozásnál alkalmazni, és ezáltal az emberi társadalom hasznos tagjává fogadni?"

Ha nem is vesszük szó szerint, de qvára igaz...
Lehet, ha .jpg, vagy .jpeg.

(a .bmp és. gif sajnos nemjóaz...)
Köszönöm Nektek Ideseim!
Ménem lehet képet ide tenni?
Macc, BOLDOG SZÜLINAPOT !
Teddy medve

Isten éltessen sokáig, ...... érjen bokáig
Kedves MacKomám!

Isten éltessen nagyon sokáig!

Üdv Sanyika!
06 20 9222331
Pontos címet nem tudok,
nekem is egy "banditos"cimbi
rajzolta le az utat./az ő ülését is ők csinálták/.
Az M7-es érdi lehajtó,centrum fele kb 5-10 p.
Ha telefonon nem sikerül felvenni a kont.-ot
írgyáá oszt kiokoskodjuk.
ui:Törökbálinton is van egy motorosbolt
ahol átveszik az átalakítandót,de ott
nincs meg a személyes kapcsolat a szakikkal.
Na,hali!
Nyomd át a számlaszámot, a komplett összeget, a közösségi oldalon,
majd én összeszedem Battán!
Koxi meg szállítson kérjük
Pénteken beszerzem az Anyagot, jövő héten elviszem hozzád, fizetsz, leszállítod, és beszeded a pénzt. A többit a sitten megbeszéljük
Ok. Úgy is a kamatokból élek(uzsora).
Végül is az sem lenne gond, ha egy-két motorral több áll a garázsban.
Fizetsz, tárolsz, majd begyűjtesz
mi már minden mást megszerveztünk
OK! Nem gond,-,de mit is kell tennem?
ikovacs55,

tudnál címet (tel.számot) mondani, ahol az ülést "faragták"?
Kösz.

S
Üdv. Nincs valakinek elfekvőben felesleges hátsó fékbetétje GS-hez?
Jó reggelt. Köszi.
Koxi!

Olvasod, hogy a te farkaddal verjük a csalánt?
Remélem nem nagy gond, hogy kipengess nekünk pár ezer forintot, amit a kajakor adunk vissza.