Én vezetéket nem kérek, annyi csak van itthon. Viszont bizti aljzat jöhet.
Te láttad már mindkettőt. felfogatásuk milyen? Mert nekem inkább az a döntő. A képeiden ez nem annyira látszik.
Akkor ezek szerint vásárolok holnap.
esSO,Teddy! Ha tudok ott venni biztosítékaljzatot, meg vezetéket, akkor vegyek azt is? 1-1 métert vennék mindenkinek! De aki nem jelzi, hogy kéri, akkor csak magamnak veszek!
Azért félig sikerült! "a köznek hasznára, csatorna-, híd-, zsilipépítésnél, vízszabályozásnál alkalmazni, és ezáltal az emberi társadalom hasznos tagjává fogadni?"
Mi akarjuk! Vajon mikor jut el hozzájuk?! Mondjuk pl. az, hogy az ásó és a kapa SZERSZÁM! Nem pediglen fegyver...
Dzsoki és JJ nektek szól! Ma feltettem a hűtőrácsot alakítani kell minden képpen. A tartófülekből le kellett vágnom minden oldalról egyformán 5-5 mm-t így 2 cm széles maradt ,ezt azért kellett,hogy beférjen az olajhűtő tartófülébe a csavar feje alá. A magassága hajlítás után szintén 2 cm .Hajlítás:…..én csináltam vékony(1mm ez volt) alu lemezből sablont ezen lehet gyakorolni hajtogatni így nem baszod el a gyárit. A fület teljesen tőben hajlítottam meg nincs semmi dobás benne így pont jó. A furat 7 mm-es, ezt azért ennyire fúrtma,hogy legyen oldalirányban mozgási lehetőség,így nem kellett reszelnem meg gányolni .
Ha igaz mind hármunk mérete egyforma de ettől függetlenül én javaslom nektek,hogy csináljatok sablont valamiből,mert méretbeni eltérések lehetnek hiába ugyan az a típus.
Jó munkát hozzá!
Mellékelek képeket is róla.
Kicsit megkavarom az érzelmeket. A probléma nem mai, és nem is igaz minden esetben, de ha mindenki kinyitná a szemét, akkor ezt látná:
(Tessedik Sámuel magyar evangélikus lelkész írta 1820-ban)
"Amíg ezen emberfajtának megengedik, hogy fényes nappal házaljon, hogy ajtókat, zárakat, lakatokat fürkésszen, kolduljon, mindenféle mesterkedéssel zsebeket nyisson, pecsétnyomókat véssen, és hegedűvel, cimbalommal meg hárfával a falu előkelőinek házánál, névnapi szerencsekívánatokat komponáljon, óh! jamsatis est! Addig ez az emberfaj nem javul meg. És ez Szarvason 1807-ben még inkább így van, sőt 1820-ban is. Miféle szerencse lehet az, amit egy derék, becsületes embernek neve napján vagy újévkor egy csapat feslett cigány kívánhat? Inkább fordítva! A becsületes embernek, ahol és ahogyan tudja, át kell alakítania a cigányt dolgos, tevékeny, derék emberré, szolgává, cseléddé, családapává és családanyává, és csak azután kívánhatnak egymásnak kölcsönösen szerencsét, és örülhetnek szerencséjüknek. Nem kellene-e a magyar közönségnek oly sok körözött rendelet után egy egyértelműen hozott határidőre komolyan megfogni a dolgot, s ezt az állam terhére, kárára és szégyenére szolgáló csavargófajt végre a köznek hasznára, csatorna-, híd-, zsilipépítésnél, vízszabályozásnál alkalmazni, és ezáltal az emberi társadalom hasznos tagjává fogadni?"
Üdv Sanyika!
06 20 9222331
Pontos címet nem tudok,
nekem is egy "banditos"cimbi
rajzolta le az utat./az ő ülését is ők csinálták/.
Az M7-es érdi lehajtó,centrum fele kb 5-10 p.
Ha telefonon nem sikerül felvenni a kont.-ot
írgyáá oszt kiokoskodjuk.
ui:Törökbálinton is van egy motorosbolt
ahol átveszik az átalakítandót,de ott
nincs meg a személyes kapcsolat a szakikkal.
o= felfogatócsavar lyuka
O=aljzat(szivar helye)
amit rendeltél eredetileg, annak oldalt vannak a furatai.