Jó..., de a srác tudta, hogy mit vesz.
Gondolom, ameddig hátránya nem lesz ezekből a "fúrások-faragások"-ból, addig nem is érdekli. Majdnem minden használt cucc mögött van kamu... nem is kevés.
Gondolom a 10000 km a felújítás, vagy az "óracsere" óta került bele.
Hidd el, megvan a kiskapu, mindenhol, és egyre jobban nyitogatva van...
Mert gondolom, azért később csak le lett vizsgáztatva a motor.
Nekem még egyetlen masinámon sem nézték meg cikkszám szerint, hogy mi a gyári és mi nem az... hogyan is tudnák, hiszen délelőtt és délután is más cumót pakolnak a járgányokba... (nem csak motorról beszélek). Itt az hiszem "készületlenség" volt az oka az eltanácsolásnak, vagy nem csak ez az egy oka volt... mindegy fene, így emlékszünk rá.
Teddy!
Egy barátomnak van egy asszem 1982-es GSX1100-as gépe, rakott rá egy jobb féket, nem is ment át a vizsgán! Mert nem gyári eredeti.
Ahogy kivettem itt nincs átalakitási engedély, ez most is egy GS... motor, igy bárki bármikor beleköthet, pláne hogy ilyen feltünő.
Furcsa ha egy műszaki állomás bevállalná a vizsgáztatást.
Én a hétvégén addig jutottam, hogy visszaszereltem az akksit... de nagyon jó volt látni, hogy vannak itten már közúton tekergő Kartársak is.
Érdekes az a SF moci... még barátkoznom kell a küllemével. Viszont a témához hozzászólva: Ha egyszer forgalomban volt, akkor nem hiszem, hogy az építés miatt (engedély) csesztetnék a gazdit a műszakin. Inkább egyéb másba kötődhet bele a "biztos"-úr... ha akarnak, akkor a gyári mocin is találnak olyat, ami nem tetszik a fejüknek...
Nálunk minden szabályozás veszélyes... mindig másképp értelmezünk mindent, mint itt-ott a világban... a káosz elmélet szerint a zavarosban hasznos a halászat, így a jogalkotó e szerint jár el. Tehát, ha valaki meg akarja rántani a vasat, akkor megvan a módja, hogy ne tegye...
Köszönöm szépen.
Az tuti ilyen nem jön szembe sehol!
Nekem bejön, nem bántam meg a megvételt. tudom nem mai , meg van km a háta mögött de finoman kell vele bánni,megbecsülni,vigyázni rá.
Minden motornak lelke és szive van ha szereted meg hálálja Ő is!
Ha meg betegszik gyógyitani kell ennyi az egész!
Köszönöm a pozitív és negatív visszajelzéseket
-Szerintem nagyon pöpecűl néz ki a gép ( 500 vagy 550 ) Az biztos, hogy nem fog szembejönni az utcán. Az, hogy milyen bajai vannak majd kiderül (remélhetőleg minnél késöbb ) Addigis széles utat, gumifákat.
Üdv.
Ismered Dioszegi Zsoltot töle vettem a gépet.
Nekem bejön a gép ennyi.
Én is most adtam el a kis Fzr250 esemet hajtottam mint állat na ilyen ez a motorozás.
Benne van a zsákbamacska.
Üdv! és Jóestét!
Bocs,de a spéci gs? témához 3 gondolat.
-Nyugalom uraim.
-Télleg nagyon szép moci volt a gyári változat.
-Tisztelt Mikka83! Abba ne bízzá,hogy a 45 éves
tulaj csak hétvégén sétáltatta a vasat! /én csak tudom!/
450 ért hirdették 410 be hoztam el.
Müszakira visszatérve Szigetszentmiklóson van ismeretségem avval nincs gond.
Értelek hogy van benne km a blokban az elöző tulaj 2006 ba vette és csak 7 végén motorozott vele ha jó idö volt.
45 éves volt a motor gazdája nem hajtotta.
Bloknak nincs semmi rossz hangja.
Ha meg lesz veszek egy komplett blokkot alkatrésznek.
Igen Gs550 E 1981 es évjárat!Fötengelyt-hengert nem kor alapján újítják !
de én. A karbim egyik úszóháza volt megrepedve, szivárgott az üzemanyag. Kicseréltem azóta nem volt vele gond szerencsére, csak kopóalkatrészeket kellett cserélni. Ja meg azokat amik elkoptak akkor amikor pofára estem.
Gondolom, ameddig hátránya nem lesz ezekből a "fúrások-faragások"-ból, addig nem is érdekli. Majdnem minden használt cucc mögött van kamu... nem is kevés.
Gondolom a 10000 km a felújítás, vagy az "óracsere" óta került bele.
1., nem Gs500
2., 10000km?
3., 44kw? sem a Gs500 sem a Gs550 SOHA nem volt 44kw
délután megindul a bukócsőproject a pacihoz :), csak előtte egy kis SF lámpaidom nézegetés a "boltokban"
Mert gondolom, azért később csak le lett vizsgáztatva a motor.
Nekem még egyetlen masinámon sem nézték meg cikkszám szerint, hogy mi a gyári és mi nem az... hogyan is tudnák, hiszen délelőtt és délután is más cumót pakolnak a járgányokba... (nem csak motorról beszélek). Itt az hiszem "készületlenség" volt az oka az eltanácsolásnak, vagy nem csak ez az egy oka volt... mindegy fene, így emlékszünk rá.
Egy barátomnak van egy asszem 1982-es GSX1100-as gépe, rakott rá egy jobb féket, nem is ment át a vizsgán! Mert nem gyári eredeti.
Ahogy kivettem itt nincs átalakitási engedély, ez most is egy GS... motor, igy bárki bármikor beleköthet, pláne hogy ilyen feltünő.
Furcsa ha egy műszaki állomás bevállalná a vizsgáztatást.
Én a hétvégén addig jutottam, hogy visszaszereltem az akksit... de nagyon jó volt látni, hogy vannak itten már közúton tekergő Kartársak is.
Érdekes az a SF moci... még barátkoznom kell a küllemével. Viszont a témához hozzászólva: Ha egyszer forgalomban volt, akkor nem hiszem, hogy az építés miatt (engedély) csesztetnék a gazdit a műszakin. Inkább egyéb másba kötődhet bele a "biztos"-úr... ha akarnak, akkor a gyári mocin is találnak olyat, ami nem tetszik a fejüknek...
Nálunk minden szabályozás veszélyes... mindig másképp értelmezünk mindent, mint itt-ott a világban... a káosz elmélet szerint a zavarosban hasznos a halászat, így a jogalkotó e szerint jár el. Tehát, ha valaki meg akarja rántani a vasat, akkor megvan a módja, hogy ne tegye...
Az tuti ilyen nem jön szembe sehol!
Nekem bejön, nem bántam meg a megvételt. tudom nem mai , meg van km a háta mögött de finoman kell vele bánni,megbecsülni,vigyázni rá.
Minden motornak lelke és szive van ha szereted meg hálálja Ő is!
Ha meg betegszik gyógyitani kell ennyi az egész!
Köszönöm a pozitív és negatív visszajelzéseket
Ismered Dioszegi Zsoltot töle vettem a gépet.
Nekem bejön a gép ennyi.
Én is most adtam el a kis Fzr250 esemet hajtottam mint állat na ilyen ez a motorozás.
Benne van a zsákbamacska.
lehet hogy jólnéz ki de szerintem csúnya átverés áldozata lettél
Bocs,de a spéci gs? témához 3 gondolat.
-Nyugalom uraim.
-Télleg nagyon szép moci volt a gyári változat.
-Tisztelt Mikka83! Abba ne bízzá,hogy a 45 éves
tulaj csak hétvégén sétáltatta a vasat! /én csak tudom!/
Müszakira visszatérve Szigetszentmiklóson van ismeretségem avval nincs gond.
Értelek hogy van benne km a blokban az elöző tulaj 2006 ba vette és csak 7 végén motorozott vele ha jó idö volt.
45 éves volt a motor gazdája nem hajtotta.
Bloknak nincs semmi rossz hangja.
Ha meg lesz veszek egy komplett blokkot alkatrésznek.
Igen Gs550 E 1981 es évjárat!Fötengelyt-hengert nem kor alapján újítják !
Izomszag, fiúk.