Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

izomszagot érzek.
Kösz cimbi, de nem kell megvédeni:-))))

De való igaz, hogy TISZTA JÓSZÁNDÉKBÓL MONDOM!

Anno Én is néztem a gépet, de lebeszéltek róla....pont azért amit Én is elmondok most.
Manapság az embereknek nincs pénze benzinre....nemhogy másra.

Emlékszel arra a csókára az Alföldön? Ő vette azt a zöld Gs-t SZALONBA! HASZNÁLTAN!

Azt 1 hét múlva már itt volt, mert jöttek elő a bajok a géppel.

Egy motorosnak ez a legrosszabb.....mikor ott a paci, elment rá az összes pénz.....és behal......
Tudom hiszen azzal a qurva Apriliával így jártam......oszt mire mindent kicseréltem rajta eladtam inkább.......Buktam rajta
miccsoda egy szép kerek szám!
egy beírás, és....
Ne értsd félre, Blue nem téged támad! Csak elmondta a véleményét, amit neked nem muszáj osztani. Egy a lényeg: ha neked tetszik, örülj neki. Soksok kilométert guruljatok együtt a motorkával!
Tesó!

miért vertek át?

Te elolvasod amit leírsz?

1., nem gs 500......hiszen az 2 hengeres, ez meg 4
2., Nem is lehet Gs500 hiszen azt 1989-től gyártották, ez meg 81-es

Minden megioldható, de szerinted - ISMÉT LEÍROM - egy 25 éves blokk milyen állapotban van?
Egy bandit a netes infók szerint 100-120.000km-ert megy el gond nélkül.
Ha lenne pénzem, akkor ez nekem olyan 5-6 év.......
Szerinted 25 év alatt mennyit tennék bele egy vasba?

Idén nem volt pénzem mégis 16.000km-ert sikerült gurulnom.....

Ha nagyon nincs pénzem akkor számoljunk 10.000km/év...

Az akkor is 250.000km, vagyis egy dupla használat.

Én tényleg csak jószándékból mondom!
Szerintem be fogsz vele pancsolni rendesen......és akkor majd jön a "bassza meg" monológ

Mennyiért vetted?
Kawa LTD440
Mé?

Bexit is még ezzel ismertem meg:
Igen Gs 500 E 81 es évjárat.
Tudtam hogy milyen a blokja igen sor 4 henger .
Ez van nekem bejön alkatrész meg veszek egy kinti papíros ilyen évjáratút és ott a blokk alkatrész.!
Miért vertek át!MI!
Tudtam mit veszek meg!
Kipróbáltam,hazajöttem vele és ennyi.
Igen, csopperra hajaz. De télleg szép. Jó magas kormány, háttámla, stb
Az ucsó sorral egyetértek!

De a műszakin egyre jobban rámásznak mindenre.......vagyis nem sokáig lehet "áttolni".
Itt Adonyban régen szinte csak az volt hogy kijötek, lekaparták a régi matricát, feltették az újat......
Ma már? Kötözödnek, mert a vizsgáztatókat is cserégetik össze-vissza nehogy "zsebre" menjen a forgalmi
én is sokat láttam a használtmocis oldalakon.
Talán ezért a V2-es hang, hiszen egy kischopper utánzat VOLT....egyszer
Alakrész megoldható lehet kapni.
Blokkba meg van böven anyag kapja a benzint és az olajat.
2006 ba vette meg az elöző tulaj de akkor is ismerösétől vette meg nagy nehezen.
Müszaki jó helyre kell vinni.
Pesten megállt a rendőr meglátta és csak gyönyörködött a mociba.
Ha buzi a rendőr bele köt mindenbe.
Itt főleg a blokk lesz a szopás, hiszen 25 év alatt szerinted hány "szakember" szedte ezt már szét? Na meg ennyi alatt mennyi ment bele?

Az tény hogy baromi mutatós darab, de szerintem szegény csávót úgy átkurták a palánkon hogy ide hallom a csattogást.

Az adásvételibe, forgalmiba mi szerepel? Nem hinném hogy 1984 vagy régebbi dátum......
Hiszen eleve a GS500-at 1989-től gyártották csak.......és MINDIG is 2 hengeres volt.

Mennyi volt az ára? Anno valami 6k-ért lehetett elhozni.....

Szóval Én fontolóra venném az adásvételi semmissé nyilvánítását, hiszen az eladó átvert......EZ NEM GS500......alapon.....plusz ha nem akaródzik kipekálni a lét, akkor még egy okirathamisitás is befigyelhet, hiszen nem hinném hogy a gyártási év stimelne az összes többivel.

Ez amolyan: MENJEN MÁR EL motor......
De sajnos így jár az aki nem kérdez, infórmálódik.
Én is majdnem megszivtam......de szerencsémre Old Piet tette meg helyettem a ZZR-el:-) Nem a mai napig itt állna darabokban.....és a mai napig nem mentem volna csak az előző motorjaimmal......
Ez egy szép moci! Mármint az eredeti. Nekem bejön.
Blue!
Neki már mindegy milyen alkatrész, Kawa, Suzuki stb ,jó lesz az bele!
Mindenbe beleköthetnek, ami tipusidegen!
Meddig van műszakija?
vagyis 550
Ez is GS500
építési engedélyről hallottál?

Nem baszogatni akarlak, csak tényleg nem akarom hogy szopj.

A motor úgy mehet forgalomban ha MINDEN gyári rajta.
Namármost ha egy GS-en már kawa tank van arról elméletileg ugye építési engedély kell.
EGY TANKRÓL!

Itt viszont semmi nem ALAP. Vagyis ha akar az első rendőr beleköthet, hiszen ez se nem suzuki, se nem honda, se nem kawa....akkor hol az építési paper?

A streetfightereket építgetik jobbra-balra.....csak épp forgalomban nem vesznek részt.

Amugy eltaláltam? Ez az a 4 hengeres gép? Mert akkor meg tényleg sajnállak előre, hiszen Gs550-hez hol kapsz alaktérszt?

Eredetileg ilyen volt valamikor rég.....
Ezt a modelt 1984-ig gyártották.....vagyis ünnepelhetsz...NEGYED évszázados (25 éves a legfrissebb model)

http://www.suzukicycles.org/GS...
Figyu miért kötnének bele?
Váz,blokk sértetlen!
Fütomü kawasaki fordított villás Nisin fékek szinte a legjobb,fém fékcsövek,mibe kötnének bele?
Világítás index,féklámpa jó.
Azért adta el a gazdája mert már kiöregedett a motorozásból és nagyrobogót vesz helyette 2 évig volt nálla.
De mondom!

Kép alapján ismerős!

Lehet hgy tényleg 2 hengeres Gs paci?, nem látszik az eleje....

A másik érdekes dolog majd amit írtak lejebb.....műszakin ne kössenek bele, hiszen igencsak ÖSSZERAKOTT jószág.
Nem akarlak elkeseríteni, de ezzel átbasztak.

Ezt a gépet már 2004-ben is árulták......legalábbis a kép alapján nekem túlságosan is ismerős.

Nem Gs500 hanem Gs550
Nem 2 hanem 4 hengeres

No most ehez szerezzé majd alaktrészt ha kell.......nem igazán fogsz találni.
Hápi! Miért te utközben eszegetsz az áruból?