Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Duna pláza parkolóházának az aljában az autós iskola mellett, az átjáróban.
Halihóóó! Van egy problémám...Bázismotortól rendeltem meg a lámpét kb. 2 hete, azóta is jön, pedig azt ígérték hogy pár nap és itt van. Mindig van valami hogy miért nem érkezett a boltba. Kezd a tököm tele lenni már ezzel. Minden fasza kivéve az hogy nincs lámpám. Van egy másik web-áruház a louis-moto.hu, na ott még rosszabb a helyzet. Először az oldal átalakítás alatt volt, később írtam nekik mail-t, nem válaszoltak. Próbáltam hívni őket, ki voltak kapcsolva. Később már a termékek között sem találtam ezt az árut. Nincs ezeken kívül másik louis-t forgalmazó cég? Bontóban sem nagyon van....Na megyek sírok még egy kicsit...
Sőt, még a szűrőt sem felejtette el!
Én is kb 8-10 ezret megyek 1 évben, ergo 2 csere van. Ennyi idő alatt nem romlik meg a maradék. Nekem 2,9 l kell egy cserénél, kb 1 liter marad, a következő alkalommal ahhoz veszek 2 l-t, meg egy szűrőt. Most is az van benne, simán indul a fűtetlen garázsban.
Ha keveset mész, akkor nem érdemes most 6 l-t venned sztem.
ÓÓÓ akkor jó volt a karácsony… tényleg nem rossz ötlet, te mindenre tudsz valamit megoldást. Na mert akkor lehet ez is működhet, csak legyen még akkor is ilyen olaj, mert jó neked gyorsan megvan a következő csere… vagy te már most ilyenkor megveszed előre a +2L? Sajna én nem motorozok olyan sokat mint ti 1 évben átlagban, ha visszavezetem olyan 5-6000Km… Ha télen is ezt teszem bele akkor az nagyon nagy gebasz? Vegyek most máris akkor +2L nehogy ne legyen majd ilyen, akkor mikor cserélném megint, te mit mondasz?
Nekem a 4l-es már megvan, a Jézuska bedugta a fa alá. Ami marad, a következő cserénél csak 2 litert veszel hozzá.
Anno egy csepp sem fogyott belőle, kivéve, mikor hosszan pályáztunk nagy fordulaton. Akkor is talán fél deci kellett bele.
Tényleg köszi a segítséget, neked nem evet ügye semit még a motorod az olajból igaz?, majd ha lesznek mások is őket is szívesen meghallgatnám mit mondanak, még van pár Km-em cseréig…
Ja és te milyen kiszerelést szoktál vásárolni, mert tudod lehet ebből 4L is, de akkor marad belőle 1L… ha valaki még ilyet szeretne vásárolni, akkor összeállhatnánk 4-en, mert akkor lehetne 3x4L venni és akkor pont elég a 4.-nek is és mindenkinek még így is marad 1dl tartalék… Nekem a 10W40-ből is marad 1dl és így nekem felesleges lenne a 4l-es kiszerelést venni, mert minek tároljak +1L feleslegesen, de ha más is ilyet szeretne venni, akkor szerintem működhetne a dolog és másnak is jó lenne szerintem…
Gondoljátok át hátha más is mostanában tervez ilyesmit…
Nem kell tartani tőle, ez csak azt jelenti, hogy +5 fok környékén kicsit hosszabban vagy többször kell indítózni. Normál nyári hőmérsékleten semmi gondot nem jelent.
Mi is csak a szlovéniai jégesőben vettük észre, hogy nehezen indul.
Ja azt hozzátenném, hogy garázsban van mindig a gép, de azért nem +20°C –on, csak zárt, A ház alatt beton, szóval télen sem fagy, de nyáron sincs kánikula, kivéve akkor melegszik kicsit erősebben fel ott a levegő, mikro az ajtót éri a nap…
Igen, ezt. Pedig ott a vízhűtés miatt nincs esetleges túlmelegedés, ami a GS-nél elvileg előfordulhat.
Ok köszi. Én is csak ettől izélek, hogy nem-e károsítja így a gépet a hidegindításoknál, mert jó melegítem a gépet csak tudod na…
A DL -be is ezt teszed?
Jó választás! Én már vagy 3 éve ezt használom. A GS-hez a léghűtés miatt kimondottan jó az 50-es érték. Viszont a 15-ös miatt kora tavasszal és késő ősszel picit nehezebben indul, mert sűrűbb, mint a 10W-s. De nem vészes.
Sziasztok.
Szia zsé70.
Engem is érdekelne a hangja a motorodnak, szóval nagyon szívesen meghallgatnám majd én-is. Ha majd valamikor itt jársz a környéken, akkor majd szólj és találkozhatnánk mi-is. Előre is köszi.

Na, és mostanában volt szó szervizelésről is, gondolkozok, hogy a Repsol Moto 4T 15W50 ásványi legyen most benne… Itt mondtátok többen is, hogy ez jó olaj megfelelő a gépnek. Előző cserénél Castrol gps 10W40 félszinti ment bele és most lehet, kipróbálnám ezt is. Szerintetek jó választás, vagy nem annyira és maradjak inkább a 10W40-nél?
Doboz ügyben szétnézhetsz a vaterán is, vagy a Louis honlapján. Itt a Moto-Detail 42 literesét elég tűrhető áron kínálják. Sokunk használja ezt, akár oldaldobozként is.
Szép jó napot mindenkinek ! Valaki tudna nekem segíteni hogy hol találok gs 500 hoz tura dobozt jó áron:D És valami jó kis alkatrész bolt se ártana mert ugyan is keresek a 2008 gs 500 hoz eredeti Suzukis emblémát (S) a tankra mert ugyan is le lopták az enyémről:ssok bunkó paraszt aki le lopja nem tudom minek szedi le:s mind1 igy jártam:S:S:S ha valaki tudna segíteni valamiben megköszönném !további szép napot és Széles utat mindenkinek:D
Szia!
A totálcaron volt nemrég egy cikk a km-óra visszatekergetésről. Van olyan kis motor amivel visszatkerik. Szerencsére garidat ugye nem érinti, mert az időre megy, max az lesz furcsa a szerviznek ,miért nem szervizelted 6-12-18 e km-nél. Mondjuk ez is gond lehet.
Én szereltem a motoromra meg robogomra is pluszban"bicigli" sebességmérőt, igaz ezek 300km/h-ig mérnek (1500-2000 Ft) és igy van napi km mérőm, tankolástól eltelt km, max seb stb stb.
Egy kicsit barkácsolni kell hogy a könnyűfém"küllőre" rögzitse az ember, meg egy kis laposvas ami belog az érintkező közelébe.
Igy addig -amig akarod -ezen méred a km-t aztán visszakötöd a sajátját.
Ha melegebb lesz, tényleg jó lenne összefutni, mert kíváncsi vagyok a hangjára, bár asszem már így is meggyőztél .

S
Ez mikor derül ki, mert addig nem viszem át a cuccot Koxinak!
Ha kicsit melegebb lesz, elgurolok feléd és meghallgathatod, kipróbálhatod...
Ebből talán lehet szemezgetni. Handó Péter látható a képeken, miközben szereli a kipuf-t.
Köszi a képeket!
Képek!
Képek!
Sziasztok! Sportdob!
Nekem nagyon bejött, lustaságot nem érzek, és a hangja miatt még jobbnak érzem!
Sokan utánam fordulnak az utcán, hogy milyen moci is ment el...
Fogyasztás? 3,7-4,0 között, tempotól és közlekedési helyzettől függően. Sőt, a városi pilinckázáskor az autósok jobban észrevesznek, lehúzodnak, elengednek!
Csak javasolni tudom.
Nem akarok Zsolti nevében nyilatkozni, de az együttmotorozások alkalmával még sosem panaszkodott lustaságra vagy a fogyasztás növekedésére!
A hangja viszont megabrutálgyönyörű!