Halihóóó! Van egy problémám...Bázismotortól rendeltem meg a lámpét kb. 2 hete, azóta is jön, pedig azt ígérték hogy pár nap és itt van. Mindig van valami hogy miért nem érkezett a boltba. Kezd a tököm tele lenni már ezzel. Minden fasza kivéve az hogy nincs lámpám. Van egy másik web-áruház a louis-moto.hu, na ott még rosszabb a helyzet. Először az oldal átalakítás alatt volt, később írtam nekik mail-t, nem válaszoltak. Próbáltam hívni őket, ki voltak kapcsolva. Később már a termékek között sem találtam ezt az árut. Nincs ezeken kívül másik louis-t forgalmazó cég? Bontóban sem nagyon van....Na megyek sírok még egy kicsit...
Sőt, még a szűrőt sem felejtette el!
Én is kb 8-10 ezret megyek 1 évben, ergo 2 csere van. Ennyi idő alatt nem romlik meg a maradék. Nekem 2,9 l kell egy cserénél, kb 1 liter marad, a következő alkalommal ahhoz veszek 2 l-t, meg egy szűrőt. Most is az van benne, simán indul a fűtetlen garázsban.
Ha keveset mész, akkor nem érdemes most 6 l-t venned sztem.
ÓÓÓ akkor jó volt a karácsony… tényleg nem rossz ötlet, te mindenre tudsz valamit megoldást. Na mert akkor lehet ez is működhet, csak legyen még akkor is ilyen olaj, mert jó neked gyorsan megvan a következő csere… vagy te már most ilyenkor megveszed előre a +2L? Sajna én nem motorozok olyan sokat mint ti 1 évben átlagban, ha visszavezetem olyan 5-6000Km… Ha télen is ezt teszem bele akkor az nagyon nagy gebasz? Vegyek most máris akkor +2L nehogy ne legyen majd ilyen, akkor mikor cserélném megint, te mit mondasz?
Nekem a 4l-es már megvan, a Jézuska bedugta a fa alá. Ami marad, a következő cserénél csak 2 litert veszel hozzá.
Anno egy csepp sem fogyott belőle, kivéve, mikor hosszan pályáztunk nagy fordulaton. Akkor is talán fél deci kellett bele.
Tényleg köszi a segítséget, neked nem evet ügye semit még a motorod az olajból igaz?, majd ha lesznek mások is őket is szívesen meghallgatnám mit mondanak, még van pár Km-em cseréig…
Ja és te milyen kiszerelést szoktál vásárolni, mert tudod lehet ebből 4L is, de akkor marad belőle 1L… ha valaki még ilyet szeretne vásárolni, akkor összeállhatnánk 4-en, mert akkor lehetne 3x4L venni és akkor pont elég a 4.-nek is és mindenkinek még így is marad 1dl tartalék… Nekem a 10W40-ből is marad 1dl és így nekem felesleges lenne a 4l-es kiszerelést venni, mert minek tároljak +1L feleslegesen, de ha más is ilyet szeretne venni, akkor szerintem működhetne a dolog és másnak is jó lenne szerintem…
Gondoljátok át hátha más is mostanában tervez ilyesmit…
Nem kell tartani tőle, ez csak azt jelenti, hogy +5 fok környékén kicsit hosszabban vagy többször kell indítózni. Normál nyári hőmérsékleten semmi gondot nem jelent.
Mi is csak a szlovéniai jégesőben vettük észre, hogy nehezen indul.
Ja azt hozzátenném, hogy garázsban van mindig a gép, de azért nem +20°C –on, csak zárt, A ház alatt beton, szóval télen sem fagy, de nyáron sincs kánikula, kivéve akkor melegszik kicsit erősebben fel ott a levegő, mikro az ajtót éri a nap…
Ok köszi. Én is csak ettől izélek, hogy nem-e károsítja így a gépet a hidegindításoknál, mert jó melegítem a gépet csak tudod na…
A DL -be is ezt teszed?
Jó választás! Én már vagy 3 éve ezt használom. A GS-hez a léghűtés miatt kimondottan jó az 50-es érték. Viszont a 15-ös miatt kora tavasszal és késő ősszel picit nehezebben indul, mert sűrűbb, mint a 10W-s. De nem vészes.
Sziasztok.
Szia zsé70.
Engem is érdekelne a hangja a motorodnak, szóval nagyon szívesen meghallgatnám majd én-is. Ha majd valamikor itt jársz a környéken, akkor majd szólj és találkozhatnánk mi-is. Előre is köszi.
Na, és mostanában volt szó szervizelésről is, gondolkozok, hogy a Repsol Moto 4T 15W50 ásványi legyen most benne… Itt mondtátok többen is, hogy ez jó olaj megfelelő a gépnek. Előző cserénél Castrol gps 10W40 félszinti ment bele és most lehet, kipróbálnám ezt is. Szerintetek jó választás, vagy nem annyira és maradjak inkább a 10W40-nél?
Doboz ügyben szétnézhetsz a vaterán is, vagy a Louis honlapján. Itt a Moto-Detail 42 literesét elég tűrhető áron kínálják. Sokunk használja ezt, akár oldaldobozként is.
Szép jó napot mindenkinek ! Valaki tudna nekem segíteni hogy hol találok gs 500 hoz tura dobozt jó áron:D És valami jó kis alkatrész bolt se ártana mert ugyan is keresek a 2008 gs 500 hoz eredeti Suzukis emblémát (S) a tankra mert ugyan is le lopták az enyémről:ssok bunkó paraszt aki le lopja nem tudom minek szedi le:s mind1 igy jártam:S:S:S ha valaki tudna segíteni valamiben megköszönném !további szép napot és Széles utat mindenkinek:D
Szia!
A totálcaron volt nemrég egy cikk a km-óra visszatekergetésről. Van olyan kis motor amivel visszatkerik. Szerencsére garidat ugye nem érinti, mert az időre megy, max az lesz furcsa a szerviznek ,miért nem szervizelted 6-12-18 e km-nél. Mondjuk ez is gond lehet.
Én szereltem a motoromra meg robogomra is pluszban"bicigli" sebességmérőt, igaz ezek 300km/h-ig mérnek (1500-2000 Ft) és igy van napi km mérőm, tankolástól eltelt km, max seb stb stb.
Egy kicsit barkácsolni kell hogy a könnyűfém"küllőre" rögzitse az ember, meg egy kis laposvas ami belog az érintkező közelébe.
Igy addig -amig akarod -ezen méred a km-t aztán visszakötöd a sajátját.
Sziasztok! Sportdob!
Nekem nagyon bejött, lustaságot nem érzek, és a hangja miatt még jobbnak érzem!
Sokan utánam fordulnak az utcán, hogy milyen moci is ment el...
Fogyasztás? 3,7-4,0 között, tempotól és közlekedési helyzettől függően. Sőt, a városi pilinckázáskor az autósok jobban észrevesznek, lehúzodnak, elengednek!
Csak javasolni tudom.
Nem akarok Zsolti nevében nyilatkozni, de az együttmotorozások alkalmával még sosem panaszkodott lustaságra vagy a fogyasztás növekedésére!
A hangja viszont megabrutálgyönyörű!
Én is kb 8-10 ezret megyek 1 évben, ergo 2 csere van. Ennyi idő alatt nem romlik meg a maradék. Nekem 2,9 l kell egy cserénél, kb 1 liter marad, a következő alkalommal ahhoz veszek 2 l-t, meg egy szűrőt. Most is az van benne, simán indul a fűtetlen garázsban.
Ha keveset mész, akkor nem érdemes most 6 l-t venned sztem.
Anno egy csepp sem fogyott belőle, kivéve, mikor hosszan pályáztunk nagy fordulaton. Akkor is talán fél deci kellett bele.
Ja és te milyen kiszerelést szoktál vásárolni, mert tudod lehet ebből 4L is, de akkor marad belőle 1L… ha valaki még ilyet szeretne vásárolni, akkor összeállhatnánk 4-en, mert akkor lehetne 3x4L venni és akkor pont elég a 4.-nek is és mindenkinek még így is marad 1dl tartalék… Nekem a 10W40-ből is marad 1dl és így nekem felesleges lenne a 4l-es kiszerelést venni, mert minek tároljak +1L feleslegesen, de ha más is ilyet szeretne venni, akkor szerintem működhetne a dolog és másnak is jó lenne szerintem…
Gondoljátok át hátha más is mostanában tervez ilyesmit…
Mi is csak a szlovéniai jégesőben vettük észre, hogy nehezen indul.
A DL -be is ezt teszed?
Szia zsé70.
Engem is érdekelne a hangja a motorodnak, szóval nagyon szívesen meghallgatnám majd én-is. Ha majd valamikor itt jársz a környéken, akkor majd szólj és találkozhatnánk mi-is. Előre is köszi.
Na, és mostanában volt szó szervizelésről is, gondolkozok, hogy a Repsol Moto 4T 15W50 ásványi legyen most benne… Itt mondtátok többen is, hogy ez jó olaj megfelelő a gépnek. Előző cserénél Castrol gps 10W40 félszinti ment bele és most lehet, kipróbálnám ezt is. Szerintetek jó választás, vagy nem annyira és maradjak inkább a 10W40-nél?
A totálcaron volt nemrég egy cikk a km-óra visszatekergetésről. Van olyan kis motor amivel visszatkerik. Szerencsére garidat ugye nem érinti, mert az időre megy, max az lesz furcsa a szerviznek ,miért nem szervizelted 6-12-18 e km-nél. Mondjuk ez is gond lehet.
Én szereltem a motoromra meg robogomra is pluszban"bicigli" sebességmérőt, igaz ezek 300km/h-ig mérnek (1500-2000 Ft) és igy van napi km mérőm, tankolástól eltelt km, max seb stb stb.
Egy kicsit barkácsolni kell hogy a könnyűfém"küllőre" rögzitse az ember, meg egy kis laposvas ami belog az érintkező közelébe.
Igy addig -amig akarod -ezen méred a km-t aztán visszakötöd a sajátját.
S
Nekem nagyon bejött, lustaságot nem érzek, és a hangja miatt még jobbnak érzem!
Sokan utánam fordulnak az utcán, hogy milyen moci is ment el...
Fogyasztás? 3,7-4,0 között, tempotól és közlekedési helyzettől függően. Sőt, a városi pilinckázáskor az autósok jobban észrevesznek, lehúzodnak, elengednek!
Csak javasolni tudom.
A hangja viszont megabrutálgyönyörű!