Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot! Tegnap ismét nagy szerencse ért. Egy kurva szöggel értem haza a műszakiról, a gumiban van kemény 43kilóméter.
Üdv Sanyika!
A gyári b.cső matt ezüst 18000e körül /komplett/vót.Bp. B.örsi út
FULL GAS . A "fényes" kb 2000e-lel több.1hét amíg megrendelik.
Helybe fel is rakták.
Az "ülésfaragót" megtaláltad?
Hol itt a kosz? Azért jó volt, ugye? Klassz idő volt!
Miből gondolod, hogy nem a nyúl esze a rövid?
Ki tud valami jó sportdobot ajánlani gs500-hoz? Ami aránylag tűrhető árban van és jó a hangja tőle.
Hosszú távon (600-800km),nem zavaró a sportdobok nagy hangja?-mert még hosszú távon nem mociztam sportdobbal,aztán érdekelne.
A kép meg lemaradt.
Hali.Mivel ma 12fok szikrázó napsütés,és amúgy is ráértem összekoszoltuk magunkat.Bár idén már motoroztam, jóóó vóóót.
Nahát, ezzel meg egyetértek!
Na, ráadásul a tavaink!
Takarékos népek vagyunk! Minden kapuralövés után, nem kell
labdát vennünk! Mer' vagy gól, vagy nem esik szakadékba!
Vita nem!
Viccelődés, csipkelődés igen, de komoly vita nem lehet! Nem olyan családból származunk!
Nyuszi biztos kedvezményt kapott. Én 10.000,-ért kaptam.
Nekem 8,000 ft rémlik. vagy 13,000? nem volt vészes. De minőségi. nem reccsent le, amikor próbára tettem.
Mennyiből jött ki nektek a "hárompontos" bukócső, amit valami szakival csináltattatok anno? Mert Motorrad-nál (Bp., Nagykőrösi út 48.) 20.500 Ft-ért gyártanák le.

S
Amint kész lesz....
A gyári kutyacsont (lyuközépptől lyukközépig) 18 cm.

S
Gondoltam, de azért jól esett egy kis hegy-alföld vita
Nos, mielőtt még felszívnád magad, közlöm, hogy csak Ogabit akartam picit megcsipkedni, nem hegy-alföld vitát nyitni!
Szóra sem érdemes, olvastam, eszemeb jutott a gépcsoda, küldtem :-)
Egy próbakör erejéig majd alkalomadtán szívesen kipróbálnám majd, ha lehet ...
Nagyon penge a cikk, amit küldtél! Felvettem a kapcsolatot a "hibbant" budakalászi építővel, akiről a cikk szólt, és vasárnap találkozunk vele tapasztalat-csere céljából! Penge vagy! Nagyon köszi!
Nem gondolom, hogy a tégla mint olyan 80 éves múltra tekintene vissza.
Hogy kiművelődünk itten "építéstörténetből"...
membránt azt nem kérek, köszönöm. Meg a többit sem.
Hopsz! Most kaptam mailt a full-gastól:

Dekli : 20600,-
Embléma: 2125,-
Tömítés: 1500,-
Membrán: 4050,-/db

Ehe-ehe, lehet rosszul emlékeztem....
Na megjöttem. Műszaki megvan, 5900Ft-ot fizettem. 43km-ert mentem ma, a k@ki is belém fagyott. Úgy érzem arüreg gyulladásom lesz, neki is fekszek. Üdv
Ja és akkor tök fölösleges római emlékek után kutatni a füld alatt, hiszen azok sem korábban, mint 80 éve éltek, nem is beszélve Mezopotámiáról, Babilonban már használták, ezek szerint az is tegnap volt

esSO-esSO...
van élet az Alföldön is, nem csak vakondtúrások között. Hegynek az itthoni dombocskákat nem nevezném Mondjuk az elismerem, olyan fain kis tavacskát ami nálad van, azt nehéz lenne duzzasztani a síkvidéken