Nekem akkor esett le, amikor hazafelé megint satuzott egyet mögöttem az első kerékkel. félreálltam és megkérdeztem, hogy csak elsővel szokott-e fékezni? Azt mondta, általában csak elsővel, de az a GS-én elég harapósra van állítva. Elmagyaráztam neki a fogáspontot meg hogy hogy kezelje a fékkart, de ezek úgyis soksoksok gyakorlás során idegződnek be ténylegesen.
Ettől nem rossz a motor vagy ő, ez végül is része a tanulási folyamatnak.
akkor jól kezdődik szerencsétlennek a szezon!
de legalább a tűzkeresztségen átesett az elő 1000 km-en!
ezzel nincs mit csinálni, és legalább kielemeztétek, hogy mit rontott el, vagy rájött egyáltalán, mert nagyon fontos hogy tudja hol hibázott, és megtanulja a vészhelyzteket kezelni!
Nem ilyedt meg nagyon, csak sajnálta a paripát
A szopó az volt, hogy a vadonatúj, 0km-es kabátjával belelandolt egy sáros dzsuvába, gondolhatod hogy nézett ki szegény...
Kabát felszakadt egy kis helyen, a zsírúj kesztyű kuka, nadrág annyi, cipő dettó. Hát nem volt boldog.
Ne is mond vazzee
Belement a kátyúba, aztán valszeg ilyedtében satuzott egyet az első fékkel, az meg egyből beblokkolt -- első kerék megcsúszott és 10 méteren át meg sem ált. A sebesség nem volt nagy, akadályba nem ütközött, ez mák volt.
Én meg végig néztem a visszapillantó ükörből az egészet.
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek!
Sajnos egy barátom ma elszúszott a GS500E-jével a Börzsönyben.
Első lámpa törött, jobb oldali dekni horzsolódott, műszerfaltartó műanyag szétrepedt. Más nagyobb baj szerencsére nem történt.
Van vmi ötletetek, hogy ezeket hol tudnánk beszerezni bontottan (esetleg újonnan ha más nincs)?
Mennyen má a csába.....Az egész cucc kijön MAX 5ből.....
De mintának jó.....
Ezt utálom....mikor BRUTÁLIS hasznot akar valaki (akár a cég is) beszedni egy ilyenen.
Az egészet meglehet csinálni 5cm-es laposvasból.....még ezt a designos 3szöget is.....
a szezon előtti vagy utáni olajcsere mellett is szólnak érvek és ellenérvek... szerintem nem ez dönti el, azt hogy ki a "rendes motoros"...
erik64 köszi a tippet
üdv mindneknek
Ettől nem rossz a motor vagy ő, ez végül is része a tanulási folyamatnak.