Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét mindenkinek! Én is hasonlóan jártam mint a haverod. Lámpát bontóban nem nagyon van, a louisos a drága euro miatt 22-23ezer Ft. Műszerfal borítást egy sráctól vettem itt a fórumon, ha jól emlékszem 5000 ft-ot fizettem érte postával együtt. Bontókat azért próbálgassátok. Sok sikert.
És mi? Mert én sem tudom. Aztán van még a shadow és társai is.
Ma Erikkel megtudtuk mi a különbség a chopper és a cruiser között. Köszönet Bex-nek.
Handó Péter a kivitelező, telcsin le lehet dumálni, kb. 1 hét amíg elkészíti, majd el kell motorozni érte, Salgótarján mellett lakik, megkeresem a számát és beírom. De ha szeretnéd meghallgatni akkor beszéljünk meg valami talit.
Mi is ott voltunk
Szinte mint Siófokon...
Igy nézett ki a Városligetben a Mangalica-fesztiválon a mangalica tarja!
Szite mint Siófokon...
Igy néz ki a kipuf.. 34 e volt az ára és a régit is átalakitják úgy, hogy vissza lehessen tenni. pl. vizsgára.
Szia!
Erik64 azt mondta,h forduljunk hozzá kipufogó ügyben!
Gs500F-re szeretnénk sportkipufogót!Kérlek adj tanácsot,h milyet,hol és mennyiért vegyünk!
Üdv
Te mocskos szemétláda! Itt voltál tőlem 5percre és ide sem tolod a pofádat, a tündérbogár feleségeddel!
Csak arra vigyázz, hogy össze ne vesszél!
Keresd Zsé70-et kib.....ott jó hangja van, 34 körüli az ára!
Az előző hozzászólásom képei között meg is találod!
Sziasztok!
2004-es Suzuki GS500F-hez keresek sportkipufogót! Ha van vkinek eladó vagy tud tanácsot adni,szóljon!
Üdv
Most nézem, hogy reggel óta csak magammal fórumozok!
Nem baj Erik, akárkivel ne is állj szóba!
Hiányoztok! Minnyá kajaparti!
Megnéztük a mangalica kiállítást a Városligetben.
Kár hogy tömegiszonyom van, azért vettem egy kis mangalica szalonkát!
Bocsi esSO, de itt esett az eső, ezért nem mertünk északra indulni.
Azért a rácsod nálam van,talán holnap...
Bp.-Adony-Szentedre-Bp. lett, 230 km-el zártam!
JJ rácsa leszállítva!
AKI Bluehoz jön hűtőrácsért, annak 10.30 (féltizenegy) Érdi Tesco benzinkút!
Vagy ha csak kicsit moccozni szeretne, akkor is!
Sziget.....Lakihegy, Rádió utca
Hát, ha nem lyukadt át akkor nem is biztos, hogy cserélni kell.
( Az ténylek dekni )
Nekem is sérült (3. kép), de csak karcolódott. azóta lementem vele vagy 18.000. km-t és hibátlan.
Szigetszentmikóson , Lakihegynél van egy motorbontó, ígaz nem a legolcsóbb, de pl. kormánykapcsolót csak náluk kaptam.
Valahol Vecsésen is van egy, állítolag az is elég f@sza- de ott még nem voltam.
Ez a kormányállás szenzációs, ezzel még ott is átfértél volna ahol saját magad se.
Köszi az infókat! Jujj részvétem, Te rosszabbul jártál mint a srác. A deknit valszeg rosszul mondtam, az első képen a 3-ból a Suzuki feliratnál sérült meg a blokk, ahoyg néztem azt komplett lehet cserélni.

Sajnos a műszereket tartó műanyag darabokra tört a jobb oldalon, azt is komlpetten kell cserélni.

De bontókat azért érdemes hivogatni, nem? Hátha...
Ja nekem így sikerült!
Na Halihóó!

Első lámpa törött - Louis ,tizen párezez Krómozott, vagy fekete. Én ilyet vettem a zakó után

jobb oldali dekni horzsolódott- Ezt nem értem? Milyen dekni?

műszerfaltartó műanyag szétrepedt. -Pár ezerért egy műanyagos megcsinálja. Az új ára huszon-harmincezer nagyonsok.

Más nagyobb baj szerencsére nem történt. ÉS EZ A LÉNYEG!