Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!

Keresek 2004 előtt gyártott GS 500-hoz lámpakapcsolót.
Sajna sehol nem találni, gondoltam itt hátha tud valaki segíteni.
Előre is köszönöm!

Jocek
Méééé' szánkózni sem rossz!
Nem bírom a negatív hozzá állást!
A szánkót még ne tedd el!
A mai nap: thermo bélés ki, kézzsák le, lábvédő le, maszk le, bukó felhajt, napszem felvesz, útközben éneklés. Jupppííí!
A Kacsák istene éltesse soká Hápi barátunkat!

Felénk is lefagyott az útra a pára, nem nagyon látszott, a mazsolák meg csúszkáltak be a kereszteződésekbe elsőbbségadás helyett, az egyiket csak komoly gépészkedéssel tudtam elkerülni
Itt nálunk tükörjég az út a ráfagyott párától. Reggel mentem be a városba, és mögöttem pukkant össze két kocsi.
Soksoksok Bódogságot Hápika!
Nagyon köszönöm! A motorozással tessék vigyázni, mert ha nincs is hideg azért a gumma még nem tapad rendessen!
Drága Kacsa!

Isten éltessen sokáig!

nyusz és zs
Na, ilyet se pipáltam még... A Zuram küldött el mocizni!
Nem volt mit tennem 5 perc alatt beöltöztem és kigurítottam a csillogó-villogó méhecskét, had kezdjen el zümmögni. egy picit nehézkesen indult, de miután megígértem neki, hogy nem megyünk sokat, beröccent!

Aztaaaa, de klassz volt. Első motorozás az évben, felejthetetlen élmény. Az első illatok a mociból, az elindulás, az első intés a motorosnak. Imádok motorozni! mondtam már?

szép estét mindenkinek!
Okkkéééé Rám számíthatsz
Jah, léci . Vagy tantónyanya, akkor egyesek piszkálódása is célba ér ...
No, csak jóra taníccson az a nyanya, mert különben....
Nézd meg a nagyvas.hu-nál, hogy olyan-e a tiéd, mert gs-hez is van. 3300/db.
Nemám, hogy ottal se leszel! Hívhatlak Tanító néninek?
Szevasz padavanom ! Szívesen, igyexem majd dolgozni, amikor jelen leszel, meg majd rendezek neked egy bemelegítő fejtágítást . Máma rohanós volt .
Sziaaaa
Holnap jelentkezem, ha kijöttem a vizsgáról.
Kedves tereptanár nénim!
Mégeccer köszönöm a pesztrát már előre is, nem hozok Rád szégyent
Arra jó. Feltolja a szelet a bukóra, így a fejed fogja rángatni.
Nekem 1 db index kellene, nincs vkinek elfekvőben egy? Vagy honnan lehet rendelni?
akkor jó.
csak arra kéne, hogy legalább a mellkasomat ne fújja a szél.
köszi
Ez univerzális, tök eccerűen felrakható. Azért sokat ne várj tőle. Sokunknak van/volt ilyen. Csak arra jó, hogy a kesztyűt lehessen hova rakni.
Jó, ez azért kicsit túlzás volt.
sziasztok!
van tapasztalatotok ezzel a plexivel? fel lehet tenni gs-re? de, ha tudtok valami jobbat, normális áron, az is érdekelne. köszi
khttp://louis-moto.com/product_...
Gúnyos is lehetnék! Megérdemelnéd! Mivel egy rohatt kávényi időd sincs soha a barátokra, mikor erre jársz.