Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vinném, csak nekem nincs elütni való időm. Meg a moci is szét van szedve. Dr.bácsinál van a tank. De köszi.
na ezt már nem vállalom:-)
lehozod? megcsinálom
Ja meg szelepet is kellene állítani, persze csakis lekötés céljából. Persze még pénzedbe sem kerűl! :)
Te Blue én már le is tudnálak kötni: Le kéne festeni a kipuffogómat! :)
Helló Banda!

Suli ellógós egész hetes melótól füstölgős lázadós szombat délelőttömön szüntelenül gurigázás után vágyakozom!
Gondolok ám rátok sokat ám!

BLUE, azt hiszem az idei szezonban jó sok lélektisztító gurulgatásra lesz szükséged... de biztosan sosem egyedül! :)

Szép hétvégét a bandának!
Általános jótanácsként súgom, hogy nagy segítség, ha mindig le vagy kötve vmivel. Ne érj rá rágni magad, hogy mi lesz a gyerekekkel. Rövid távon egy-két piálás is segíthet, de ez nem a Te formád.
Kösz gyerekek....

Egyenlőre elvagyok egy 9 éves egri medina társaságában:-)
Most fejeztem be a pakolást......elütöm az időm ha már van.....közben meg iszogatok (na jó...eddig kb 2dl csúszant le....vagyis még mindig nem vagyok nagy borfogyasztó

he he he
Te is leruccanhatsz!
Olyat én is akarok!
Vagy átruccansz Hozzánk egy kis csokis sütire
Nagyon szivesen Őrölt nagy energiámba került, hogy megmondjam a helyes választot
Ne feledd!
A hatökör, mindig félkegyelmű! (Tehát, marad három!)
Réadásul, kettő nem beszámítható!
Na, hányan maradtál?! Ránk, mindig számíthatsz!
hátttt....ne legyen igazad......
Most elviccelődsz, de majd rájössz, hogy igazam van. Nem akarok neked rosszat.
Az ördög sosincs egyedül.......itt van másik 5 haverom.....így vagyunk mi 6-an (hatökör:-)

Kicsit skizonfrén, de ugye miért ne:-)
Pedig most mindegy mit csinálsz, csak ne legyél egyedül, mert akkor csak eszed magad. Maradj anyádnál, vagy akármi, csak ne egyedül!
Mi melyik?
A vazelines fiú? Naná hogy raklap mester:-)

Melyik az?
Ja ja...de akkor se neked fogom azt mondani, hogy gyere le "megvigasztalni":-)))

Akkor inkább az Én legédesebb vazelines bahátomat hivom meg.-))))
Lámpa ügyben ne "szarozzatok"

XENONT bele azt jónapot.
kicsit olcsóbb mint ha nagy tuningolásban egy új generátor vagy akku......és ugye Hápikacsa mocija az etalon......Átvilágitotta a Sugoviczát............
JA...és 30W cakk-pakk....ergo marad 30....
Na bakker. Most nem irigyellek! Én ezt már régen végigjátszottam, szar dolog, bárm iért is történt. Kurva üres ilyenkor a ház.
Ha elmegy a kécó akkor nem tudom még hova.....de ugye itt nem maradhatok.
Most nagyon nem is érdekel.......jön a jó idő...megyek sátorozni

és hogy öröm vagy bánat?
Kicsit mindkettő........
A 80-as évelben a zsigámba raktam 100/100-as izzót. Király volt.......2 évig! Utána foncsor csere.
Hát, erre...Az a baj, az ember nem tudja, pezsgőt bontson, avagy siratóasszonyokat fogadjon!
A lényeg, a picik, a lányok...Na,hali!