Általános jótanácsként súgom, hogy nagy segítség, ha mindig le vagy kötve vmivel. Ne érj rá rágni magad, hogy mi lesz a gyerekekkel. Rövid távon egy-két piálás is segíthet, de ez nem a Te formád.
Egyenlőre elvagyok egy 9 éves egri medina társaságában:-)
Most fejeztem be a pakolást......elütöm az időm ha már van.....közben meg iszogatok (na jó...eddig kb 2dl csúszant le....vagyis még mindig nem vagyok nagy borfogyasztó
XENONT bele azt jónapot.
kicsit olcsóbb mint ha nagy tuningolásban egy új generátor vagy akku......és ugye Hápikacsa mocija az etalon......Átvilágitotta a Sugoviczát............
JA...és 30W cakk-pakk....ergo marad 30....
Suli ellógós egész hetes melótól füstölgős lázadós szombat délelőttömön szüntelenül gurigázás után vágyakozom!
Gondolok ám rátok sokat ám!
BLUE, azt hiszem az idei szezonban jó sok lélektisztító gurulgatásra lesz szükséged... de biztosan sosem egyedül! :)
Szép hétvégét a bandának!
Egyenlőre elvagyok egy 9 éves egri medina társaságában:-)
Most fejeztem be a pakolást......elütöm az időm ha már van.....közben meg iszogatok (na jó...eddig kb 2dl csúszant le....vagyis még mindig nem vagyok nagy borfogyasztó
he he he
A hatökör, mindig félkegyelmű! (Tehát, marad három!)
Réadásul, kettő nem beszámítható!
Na, hányan maradtál?! Ránk, mindig számíthatsz!
Kicsit skizonfrén, de ugye miért ne:-)
A vazelines fiú? Naná hogy raklap mester:-)
Melyik az?
Akkor inkább az Én legédesebb vazelines bahátomat hivom meg.-))))
XENONT bele azt jónapot.
kicsit olcsóbb mint ha nagy tuningolásban egy új generátor vagy akku......és ugye Hápikacsa mocija az etalon......Átvilágitotta a Sugoviczát............
JA...és 30W cakk-pakk....ergo marad 30....
Most nagyon nem is érdekel.......jön a jó idő...megyek sátorozni
és hogy öröm vagy bánat?
Kicsit mindkettő........
A lényeg, a picik, a lányok...Na,hali!