Miért van olyan érzésem, hogy hasonló helyzetben vagy mint én...
A Szilveszterkor már lett ez piszkálva...
Én úgy fogalmaznák, hogy k..va sz.r érzés az mikor tehetetlen az ember pedig bármit +tenne...
Legalábbis én így vagyok vele...
T. b-viktor.
Kifelejtettél pár "szerintem" nagyon fontos momentumot az írásból, ami "szerintem" elengedhetetlen a boldogsághoz és így ba..htja az ember, hogy ki-is, mikor nincs, nincsenek, ki, kikre igazán vágyik. Na ekkor szerintem az van, hogy hiába is van bármid a szó-szórós értelmében, sz.rt sem ér semmi!
Bocsánat az itteni hangulat lehúzásért, + hogy csak most reagálok, de pár napot picit +int elmaradtam, de mikor ezt olvastam nem tudtam +állni, hogy ne írjak.
Bocsánat még 1x mindenkitől!
Nem kicsit sz.r a hangulatom mostanság...
A jóízű gurulás még sajna odébb van. De az idó nekünk dolgozik. A Dunántúliak a jövő héten megpróbálkozhatnak vele a meteorológusok szerint. Már a bátrabbja.
Üdv,és Kösz!
Próbálkozok. Hülyeséget nem csinálok!
A S...szervíz 4 BKV megálló , ha minden kötél
szakad.
Beszámolok ha sikerül. és elzarándoklok /gurulok/
valahova hálából.
(Sziasztok.)
Miért van olyan érzésem, hogy hasonló helyzetben vagy mint én...
A Szilveszterkor már lett ez piszkálva...
Én úgy fogalmaznák, hogy k..va sz.r érzés az mikor tehetetlen az ember pedig bármit +tenne...
Legalábbis én így vagyok vele...
T. b-viktor.
Kifelejtettél pár "szerintem" nagyon fontos momentumot az írásból, ami "szerintem" elengedhetetlen a boldogsághoz és így ba..htja az ember, hogy ki-is, mikor nincs, nincsenek, ki, kikre igazán vágyik. Na ekkor szerintem az van, hogy hiába is van bármid a szó-szórós értelmében, sz.rt sem ér semmi!
Bocsánat az itteni hangulat lehúzásért, + hogy csak most reagálok, de pár napot picit +int elmaradtam, de mikor ezt olvastam nem tudtam +állni, hogy ne írjak.
Bocsánat még 1x mindenkitől!
Nem kicsit sz.r a hangulatom mostanság...