Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem én, ezért is vigyorogtam olyan jót itt magamban.
Muszáj vóóóóót!
Hello!
1. Igen.
2. Igen.
Nincs mit.

(Ha azonban nem akarsz melléfogni a mérettel és a pólusok elhelyezésével, akkor ez való bele: YB10L-B2 (márkától függetlenül).)

Üdv: Teddy
Hello!
A gs500asba ugye 11Ah-s aksi kell.
12Ah-s akkumulátorral is megfelelően müködik minden?
kösz
hétköznap ybr 125, hétvégen meg egy yamaha aprioval.
Van

Ogabi is ilyet vett Coginak

A tegnapi vidi is jó....a kis kis 125ös CBF
13L-es tank és valami 700km-re elég:-)
Kevesebb mint 2 L a fogyija......
Ha jól felejtem, YBR 125-tel virít. Van ilyen?
Hápika.....tényleg és mivel nyomod?
Ezt már leírtad?
Milyen mocival korcsolyázol?
nem tudom melyik volt. kérdeztem, hogy ismer-e téged meg Tibit. Mondta hogy persze. Üzenetem, hogy csókoltatlak titeket. Péntek délután vitt tőlünk csomagot az Eldorádóba.

galád dög...
egyébbként melyik volt az a galád?
Nem, de nem is baj. Nem szeretném, ha egy szőrős futár összenyálazna. Inkább majd TE!
bárcsak már ott tartanánk...
Megkaptátok a puszikat, amiket egy kollégáddal küldtem neked, meg Tibinek?
Most még lehet dalolászni, de hamarosan gyünnnek a rovarok!
viccelsz? Felnyitott sisakkal, énekelve motorozok! :) ja, léghűtéses!
Lassan szerelhetsz plusz hűtőt a mocira.
egyébbként meg itt a nyár!
Tündéreim! Én sz.ptam annyit az életben, mint a legöregebb kurva a Rákoczi téren, mégis itt vagyok...Vidáman! Fel a fejjel AZ ÉLET SZÉP!
Népek!

Nem szeretném elbagatellizálni a helyzetet, de kotorjátok elő a "leszarom" tablettát a fiók mélyéről! Tudom, nehéz... (bár minden helyzet más és egyikőtök bőrében sem vagyok...), de azért férfi a férfi, hogy felfújja a pofáját és tolja a szekeret tovább, még ha bele is döglik egy "kicsit".

Nah, nem is locsogok tovább... hiszen közhelyekkel nem szeretném traktálni a Tisztelt társaságot!

(okosan gyerekek és kiegyenesedik az)
Na mentem aludni, nekem 4:10-kór kapcsol az óra...
Jó éjszakát mindenkinek.
Hát köszi.
Persze hogy nem te tehetsz róla.
A pozitív meg... nem is tudom...
Mikor mindent megpróbál, mindenre próbál odafigyelni az ember, de nem, nem sikerül semmi...
Az idő meg... legalább látnánk, tudnánk menyi van még hátra akkor könnyebb szerintem, mint 1 ambuláns műtétnél. Baromira fájhat, de tudom, hogy mikor lesz vége és kész. Nincs már gond rá többet, de ez más, itt nem segít az idő, csak akkor lesz jó megint minden, ha az ami okozza ezt az érzést, mert nincs, nincsenek, megint lesz, lesznek.
Szia

Ez csak egy röpke szöszenet.
A hangulatról nem tehetek, mindenkinek van rossz passza, (nekem elhiheted) megértelek.
Tul kell esni a dolgokon, néha nagyon nehéz, de csak annyit tudok javasolni: pozitiv gondolkodás. Hidd ele sokat segit. De elsősorban mindenhez idő kell.

Ezt pedig mindekinek küldöm.
inkább a Szép és a Szörnyeteg!