Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jók a izék
Apukám egyedül jön? Akkor néha vele megyek, néha nem
Apukáddal?
Senkivelsenem! Szerinted?
És Te kivel mész ?
Má csak azé, mert ott lesz a naaagy nyári guriga Aligvárom
OK.
Köszi!
Nem a nyála folyik,,,csak fáj a foga
Má mé? Mit teszel te Erdélyben?
Szia!
Nanáhogy, de leginkább Erdélyt várom... (ennek asszem a nyála folyik ) Csak előbb vagy meghalok vagy meggyógyulok.
Szííya ..... várod már a szezont?
szííya. Én kb. 340 xer voltam 3000 ren
Nyuszek!

Kétszer kellet elolvasnom a hsz-ed, mert eljegesedtem helyettel eljeGYesedtemet olvastam (ezmicsinál?)
Gyógyulok, ma már csak kicsit szenvedek, de kiszolgálnak
Szija Sipi
Szííyasztok 500 as ok
Itt van pár kép, lehet innen beugrik

http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem, hanem az egyik benzinkúton elkezdtünk cseverészni páran..., éppen gyrosozni indultatok, aztán Siófok-tojásfesztivál lett belőle és még útközben el is hagytuk egymást kicsit
OKSI

Az a gond, hogy régiek a térképek, és a kollega valamiért nem tudja frissiteni.
És csak kelet európa van rajta neki, mikor az egész kellene.....

SZóval ha megkapom (várhatóan ma) akkor rikkantok......
Szinte egyáltalán nincs időm ránézni a fórumra, úgyhogy légyszi mindenképp szóljatok, ha tali van, mert azt semmiképp sem szeretném kihagyni!
A győri túrára gondolsz?
Jaja, jó lenne már tekeregni!
Blue: Persze. Nekem is nüvi van, szóval pár dolgot már kitapasztaltam hozzá. A matrica ráér, pl. majd a februári kajapartyn.
Helóka

Te voltál velünk a Siófoki túrán tavaly, a Nikiékkel? Én tőle vettem a mocimat...

Remélem idén is összehozunk valamit
Sziasztok!

Nagyon sok a munka, elhavazódtam, eljegeződtem, de azért remélem mindenki jól van!Dooorcsi gyógyujjá!

( )
JA

a matricacsere lehetséges......ha neked kék kell akkor kéket kaphatsz:-)
A Louisból van a forrás. Csak akciós áron érdemes megvenni, úgy nagyjából 6000 körül nálad van. Bár ilyen gyenge forintnál ez is inkább 7000.

(Puig univerzális túraplexi)
Halihó! Füstszínű plexi kellene nekem, olyan mint ami sokatoknak van. Hol találok ilyesmit normális áron? A helyi boltban majdnem egy 10-es.