Hol lax, a Bermuda-háromszögben?
A nagyfaluban szikrázó napsütés és 10 fok volt... Tavaly simán motoroztam ebben az időben . Bár ez városon kívül még csípős, de melóba menni már tökjó .
Keden viszont jön a hó megint ... Unom a telet de nagyon ...
Szijja mindenki !
Megőőőrülök, 10 fok volt mámma, én meg mentem edzeni meg jöttem dolgozni - kocsival .
Itt zümmögnek az ablak alatt a mocik, ettől a 2 nap tavasutól be fogok dilizni .
De azért nem fogom kicsomagolni Pöfit, hogy holnap, megint vissza kelljen csomagolni, mert jön a hó ...
Ehhh, TAVAAAAASZT AKAROOOOOK! (toporzékol)
És most olvasgatok ...
Még nem tudom, mire váltok majd, a GS-sel már egész jól összeszoktunk. Bárcsak erősebb lenne 20 lóerővel, nem is kellene soha másik. Eddig teszteltem SV-t, DL-t, Banditot, mindháromban találtam olyan jó tulajdonságokat, ami miatt el tudnám fogadni . Legközelebbi nyílt napon meg jöhet a GSXR600 meg a Hayabusa . Ha kezditek az idényt, írj, egy kis kirándulásban benne vagyok.
Üdv Mindenkinek!
Bizony duruzsol a GS.
Má nem bírtam magammal oszt béőtöztem
mislejnbabának.Alibibű megnéztem a "birtokot"
hogy csak gurulhassak. B:örs Pátka B.örs./Etyekfelé/118 km össz.
Hát jaúú vóót no. Még a GS is táncolt!
reménykedek az igazi gyors tavaszra!
Sziasztok ! Mindenkinek jó utat!
Én a tavalyi évben javarészt 1edül gurultam, inkább a motorral való "összeszokáson" volt a hangsúly. Idén igyekszem én is többet gurulni jó társasággal, van 1-2 "normális" monori srác, akiket tavaly az "idény" végén ismertem meg (illetve tudtam meg, h motorjuk van), velük biztos túrázok.
Szia Sanyi! Rendben. Ha jön a jó idő útnak indulok úgyis. SV 650-est teszteltem tavaly Sucsamotán a Hungaroringen, egész kellemes gép. A srácok szerint mondjuk "apa volt a leglassabb", mert nem gyorsítottam 170 fölé a célegyenesben és az összes gixer lehúzott . Idén már szeretnék többet túrázni, remélem találok hozzá jó társaságot.
Üdvözlet!
Tisztelt GSTeddy:Örömmel értesítjük,hogy a
\"MIÉRT NEM INDUL PISTIKE MOTORJA?\"című
kvízjátékot ön nyerte.
Valóban akuprobléma volt.
-full-gas konzultál,akksi levisz , szabadkoznak:
rossz savazás,kevés tölt idő,stb.amúgy korrektek.
2 nap, hazahoz,ma 20h 15p berak,indít pöccre OK.
arc:vigyor- -
A témában hozzászólásokat nagy köszönettel
további felhasználásig nyugtáztam.
Ajándék:Majd kitaláljuk!
/
Ma olyan szépen süt a nap, hogy egyszerűen nem bírtam ki és nyeregbe pattantam, bejártam a környező falvakat. A benzinkútnál összefutottam másokkal is. Eszméletlen jó volt.
Cégünk transporterébe tettünk 100/80-as izzót, hát nagyon látható a fényerő, de be kellett relézni a kábel miatt, közel 10 éve benne van és tökéletes, de akkor még nem volt xenon. Ha most kellene lámpát tuningolnom tuti a xenonra szavaznék, csak elég arra gondolni amikor a sorban hátranéztem, mindig láttam holvan hápi.
msn!plz!
Faty
A nagyfaluban szikrázó napsütés és 10 fok volt... Tavaly simán motoroztam ebben az időben . Bár ez városon kívül még csípős, de melóba menni már tökjó .
Keden viszont jön a hó megint ... Unom a telet de nagyon ...
Megőőőrülök, 10 fok volt mámma, én meg mentem edzeni meg jöttem dolgozni - kocsival .
Itt zümmögnek az ablak alatt a mocik, ettől a 2 nap tavasutól be fogok dilizni .
De azért nem fogom kicsomagolni Pöfit, hogy holnap, megint vissza kelljen csomagolni, mert jön a hó ...
Ehhh, TAVAAAAASZT AKAROOOOOK! (toporzékol)
És most olvasgatok ...
Bizony duruzsol a GS.
Má nem bírtam magammal oszt béőtöztem
mislejnbabának.Alibibű megnéztem a "birtokot"
hogy csak gurulhassak. B:örs Pátka B.örs./Etyekfelé/118 km össz.
Hát jaúú vóót no. Még a GS is táncolt!
reménykedek az igazi gyors tavaszra!
Sziasztok ! Mindenkinek jó utat!
F@sza!
Én a tavalyi évben javarészt 1edül gurultam, inkább a motorral való "összeszokáson" volt a hangsúly. Idén igyekszem én is többet gurulni jó társasággal, van 1-2 "normális" monori srác, akiket tavaly az "idény" végén ismertem meg (illetve tudtam meg, h motorjuk van), velük biztos túrázok.
SV-re akarsz váltani?
Hátha lendítünk a dolgon!
http://www.youtube.com/watch?v...
(végre) egy "típus-társ" a közelből felrakhatnál valami elérhetőséget, hátha összefutunk vmikor.
Sanyi
Monor
Pöfög a GS paci! Így az igazi!
Tisztelt GSTeddy:Örömmel értesítjük,hogy a
\"MIÉRT NEM INDUL PISTIKE MOTORJA?\"című
kvízjátékot ön nyerte.
Valóban akuprobléma volt.
-full-gas konzultál,akksi levisz , szabadkoznak:
rossz savazás,kevés tölt idő,stb.amúgy korrektek.
2 nap, hazahoz,ma 20h 15p berak,indít pöccre OK.
arc:vigyor- -
A témában hozzászólásokat nagy köszönettel
további felhasználásig nyugtáztam.
Ajándék:Majd kitaláljuk!
/
Ajánlom a Motip 650 fokig hőálló acrylját. Az nyémen 2 évig simán bírta.
Én is nyomtam egy lazát..... nem bírtam ki hogy 11 fok van:-)
Akku be, pöccre indult.....azt irány a 6-os