Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dánke sőn. Holnap úgyis arra járok remélem lesz.
-ban
krómozozzba = krómozottba
igen, de krómozozzba!
Szerintem sokkal jobban néz ki, mint a fekete.
Ja és belefért a bi-xenon annélkül, hogy ki kellett volna vágni a hátulját!
(A gyárit ki kellett! )
Sztem ez kiválón megfelel a célnak.
szóval ilyet?
Hali!
Ilyet vettél? :
halihó! Amikor én összetörtem a pacit a bazisnál rendeltem, krómozottat, teljessen hibátlan.
Bizony, bankja, bankárja számítja. Nem véletlen hívják a nyilvánosan kihirdetett árfolyamot "Középárfolyamnak". Azt ebből sohasem fogod tudni, hogy a bankod mennyiért vette a devizát, amivel átfinanszírozza a hiteled. 1-2-3 % eltérés sajnos teljesen normálisnak tűnik... a fene, aki kiigazodik ezen. Egy a lényeg, hogy most szopi van mindenféle hitellel... még a bankköziekkel is.
Én most az optimizmusból lejjebb adtam. Így maradtam realista.
Én nem lehetek pesszimista, mert akkor a nyakamon marad a kécó.....
Tegnap volt egy ipse....és volt már egy hölgy is......szóval ha elmegyen akkor leszek 0-ás úgy, hogy csak a mocit kell fizetnem (meg a gyerektartást)
he he he

Teddy!
Na a CHF árfolyam az nem igaz....
Eddig tudtommal nem volt 195ft.......nekem mégis most úgy számolták a lakást......jelenleg igen magas, de még csak most 195....2-3 hete nem ennyi volt....
Szóval majdnemhogy úgy számol a bank ahogy akar.

A Banditnál pl 186 volt, mégis csak 177-el számolták.....
Szóval bankár legyena talpán aki érti ezt.
Még az sem biztos! De amikor még lejjebb kerül az ember, akkor jön rá, hogy tényleg. Ne kerüljön rá sor, de én pesszimista vagyok.
Nem nem nem:-)

Hidd el az ördögnek:-)
A pokolnál nincs lejebb:-)
Kedves Blue!
Nem akarlak elkeseríteni, de csak azt hiszed, hogy tudod. Hidd el nekem, öreg csiligásnak, lesz még lejjebb is! És amikor megint azt hiszed, még mindig tévedni fogsz.
Sajna ez van. Nem akarok politizálni, de valahol meg is érdemeljük. Nincs a világon még egy ilyen elmebeteg birka nép, mint a magyar. De mint a szomszéd szokta mondani: ki mit érdemel...
tévedsz....Én tudom.....
Most néztem hogy nem nagy összeg az index, veszek is egyet azt nem lesz baj. Azért köszi.
Halihó Népek!

Nem is rossz a matek a DL-lel kapcsolatban! Azonban DL, de nem bármi áron... így elpazarolnám a kis GS pacit. Persze a vágyak erősek,de most megleckéztetem őket. DL akkor lesz Teddy segge alatt, ha fizetőképes keresletté válik. Nem hitelezek többet egy centivel sem...
Az, hogy most gyenge a Forintunk, csak optikailag hat jól... erősödés után valóban csökken a törlesztőrészlet, de a gyenge Forintnál felvett devizahitel nagyobb összegű... több kamattal... stb.-stb. Ha valaki meg tudja fogni a fordulópontot az árfolyamban, akkor azzal már lehet spekulálni... de jelenleg még senki nem tudja, hogy hol is van a gödör alja.

Naszóval-naszóval... augusztus végéig tuti, hogy csak nézegetem a DL pacikat.
BP-n jársz..viszed..oszt ha levizsgázott a vas hozod...ha így megfelel? A lámpát azt nem adom:)
Üdv fiúk! Nagy sz@rba kerültem. Úgy volt hogy lesz első lámpa, de most szóltak hogy elvitték előlük németből. Úgyhogy most sürgősen szereznem kell egyet! Ha tudtok eladót akkor szóljatok légyszíves. GS, Bandit...minden kerek lámpás Suzuki lámpa jó ahogy néztem. THX
Hali! Igen gyári. Ha van egy felesleges akkor szívesen kölcsönfogadnám. A baj hogy én Békés megyében éldegélek. Megoldható így is? Köszönöm.
Köszi ... Asszem túlestem az influjenzán . Hát, az epegyanú még várat magára, orvosnál már voltam, ő aszongya csak vmi vírus volt, de azé elszalajtott ultrahangra.
Csak azért, hogy ha véletlenül a nyáron azt találnám vkinek mondani, hogy:
Neem? De! Hat!
innen van

"Nem finom, de azért sok!"
Nemáááá!
Én is ezért gondolkodom a cserén!
(miattad lesz )
Üdv! Mindenkinek!
Az enyém: