Pedig elvileg kellene ingyenes részének lennie, mert az alapszoftver (firmware) és a meglévő térképek frissítése általában mindegyiknél ingyenes. Nekem Garmin van, ennél így van. IGo téren nincs tapasztalat, persze interneten lehet "ingyen vásárolni" . Viszont szerintem szinte 100%, hogy a Tomtom kütyü nem alkalmas IGo-hoz, ahogy a Garmin sem, mivel ezek nem "butított" PDA-k, (na jó, persze az alkatrészek ugyanazok vagy hasonlók) hanem erre a célra tervezett gépek. Pl. nem is Windows Mobile az alapjuk. Szóval, ha máshogy nem, érdemes a Tomi vásárlási helyén megkérdezni, vagy ha holnap lesz kis időm, melóhelyen guglizom picit, hátha lelek megoldást!
Kellene egy kis segítség valamelyik GPS-szakitól. Van apumnak egy Tomtom One GPS-e, ezt kellene frissíteni csak fogalmam sincs hogyan. Honnan lehet szoftvert letölteni hozzá és hogy frissítsem? Köszönöm.
Az én „problémám” az hogy szereltem fel plussz lámpát a mocira és annak szeretnék külön kapcsolót, a helye meg is van csak épp kapcsolóm, nincs ami vízálló.
Mi a baja? Eltört, vagy nem/nehezen kapcsol? Csak azért kérdem, mert én vettem fölöslegesen egy bal oldali konzolt (index/fényszóró/szívató), mert rettenet nehezen és bizonytalanul kapcsolt az index. A csere elő "mit veszíthetek" alapon kapott nagy adag WD40-et. Azóta is gyönyörűen megy a régi,elég, ha csak rápöccintek! Szóval, ha hasonló a hiba, próbáld ki!
Remélem az idén is látjuk az ábrázatod! Többször...