Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz elveszett Csóka!

Remélem az idén is látjuk az ábrázatod! Többször...
Az már igaz...csak az oldalt nem lehet betölteni.

Sziasztok!

Helyzet? Mindenki jól van?
Jéééé, link helyett kékkel ír...
Wwwwwoooowwww!
Nagyon nagy gratula! Azért ilyen időben csak nagyon óvatosan, nehogy lenullázd az új műszert! És tavasztól nincs kifogás!
Árpi,

én tavaly innen vettem plexit: http://bembomotor.hu/module/li... , itt volt a legolcsóbb, de tényleg ne várj tőle sokat...

Sanyi
Pedig elvileg kellene ingyenes részének lennie, mert az alapszoftver (firmware) és a meglévő térképek frissítése általában mindegyiknél ingyenes. Nekem Garmin van, ennél így van. IGo téren nincs tapasztalat, persze interneten lehet "ingyen vásárolni" . Viszont szerintem szinte 100%, hogy a Tomtom kütyü nem alkalmas IGo-hoz, ahogy a Garmin sem, mivel ezek nem "butított" PDA-k, (na jó, persze az alkatrészek ugyanazok vagy hasonlók) hanem erre a célra tervezett gépek. Pl. nem is Windows Mobile az alapjuk. Szóval, ha máshogy nem, érdemes a Tomi vásárlási helyén megkérdezni, vagy ha holnap lesz kis időm, melóhelyen guglizom picit, hátha lelek megoldást!
Hali! Ezt néztem én is de ez fizetős. Nem tudom hogy Igo rámegy-e...
A Jehova éltessen pestkalászi istenkirálycsávó!
Szia!

Nem ismerem a Tomtom-ot, de gyanítom, ha az alábbi oldalon található progit letöltöd, szinte automatikusan elvégzi a frissítéseket.

http://www.tomtom.com/plus/ser...
Kellene egy kis segítség valamelyik GPS-szakitól. Van apumnak egy Tomtom One GPS-e, ezt kellene frissíteni csak fogalmam sincs hogyan. Honnan lehet szoftvert letölteni hozzá és hogy frissítsem? Köszönöm.
Most nézem...Neked meg boldog huszadikat.
Hát ezzel mélységessen egyett tudok érteni!
Nagyon király, gratula. Nekem jobban tetszik mint a fejidomos.
Nagyon sok boldog szülinapot!
KÖszönök mindenkinek minden formában érkezett kívánságot!
óvatossan te mer szíjjel váglak!
Én meg tegnap 153-al!
Mentem már 73-mal is! 5 fok fölött volt az autó hőmérője szerint, de az aszfalton még voltak deres foltok.
Gratula!
Vigyázz rá, és magadra!
Gratula Apuka!

Szééééééép... sok-sok-sok örömöd legyen benne!
Hápi! Boldog szülinapot! Legalább olyat, mint amilyen nekem volt a mai!
Boldog szülinapot Hápi!
Hozz egy pizzát, és visszaadom a függőágyad!
Ma már lehetett volna napozni benne! Persze csak valami vastag ágon!
Az én „problémám” az hogy szereltem fel plussz lámpát a mocira és annak szeretnék külön kapcsolót, a helye meg is van csak épp kapcsolóm, nincs ami vízálló.
WD-40 az Jolly Joker!
Szia!

Mi a baja? Eltört, vagy nem/nehezen kapcsol? Csak azért kérdem, mert én vettem fölöslegesen egy bal oldali konzolt (index/fényszóró/szívató), mert rettenet nehezen és bizonytalanul kapcsolt az index. A csere elő "mit veszíthetek" alapon kapott nagy adag WD40-et. Azóta is gyönyörűen megy a régi,elég, ha csak rápöccintek! Szóval, ha hasonló a hiba, próbáld ki!