Hudi, péntek este 6-7 körül esetleg be tudok szaladni a szimeringekért?
Hápi! Nemsoká újra itt a nyár, és a két-három napos gurigákon a sok együtt megtett km után, este a társasággal mulatva újra bizonyíthatod, hogy soha nem iszol egy cseppet sem!
Sziasztok!
A következő lenne a kérdés: Hol lehet Szegeden vagy Budapesten szelephézagoló korongot kapni természetesen GS500 hoz :), jól nézem átmérő 29,5 mm
Hali!
Nekem van ilyen sisakom, most kell lecserélnem mert sikerült pofára esnem, 100 körül. Először a fejem ért le, de nem lett bajom, a plexi nem durrant el pedig kapott. Ami nem tetszett benne: van egy vékony szivacs a plexi és a sisak között, na az nekem levált. Amúgy semmi baj nem volt vele, annyiért még a hülyének is megéri. Üdv.
Hol kajálunk?
Tibkin!
Jöhetsz pénteken,ha tudsz inkább 6-óra körül,
de jöhetsz később is.
A kajapartyra motorral kell menni!
(Hétfőtől hozhatom el az új Banditámat!)
Mááár én is nagyon mennék gurulgatni. Reménykedtem, hogy a hétvégén mehetek egy kisebb karikát, de zimankót mond a zidőjárásjós.
Mikor lesz bandás-kajálás?
Hudi, péntek este 6-7 körül esetleg be tudok szaladni a szimeringekért?
Hápi! Nemsoká újra itt a nyár, és a két-három napos gurigákon a sok együtt megtett km után, este a társasággal mulatva újra bizonyíthatod, hogy soha nem iszol egy cseppet sem!
Remélem én nem fogom így letesztelni.
Ha neki megéri,akkor nekem is!
A következő lenne a kérdés: Hol lehet Szegeden vagy Budapesten szelephézagoló korongot kapni természetesen GS500 hoz :), jól nézem átmérő 29,5 mm
Nekem van ilyen sisakom, most kell lecserélnem mert sikerült pofára esnem, 100 körül. Először a fejem ért le, de nem lett bajom, a plexi nem durrant el pedig kapott. Ami nem tetszett benne: van egy vékony szivacs a plexi és a sisak között, na az nekem levált. Amúgy semmi baj nem volt vele, annyiért még a hülyének is megéri. Üdv.
AGV GP 1 sisakról tud valaki valamit mondani?
Shox-ban akcióban most 12 000 ft.
Úgy hijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjÁnyozÓtodtokk!