Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét! Vannak itt még motorosok?
Blue honlapján lesz majd, asszem Sz batta a célállomás idén.
Az elmebajban az a yó, hogy én mindíg élvezem!
Tudod!
Minden időben lehet motorral menni!
Apropó!
Hol kajálunk?
Sziasztok.
Tibkin!
Jöhetsz pénteken,ha tudsz inkább 6-óra körül,
de jöhetsz később is.
Abba mi is! Nekünk ráadásul nincs is messze Mx beöltözök hóemberlánynak, és T majd felapplikál és levakar a moccról, ha ottvagyunk Csak mennyünkmáááá
Beszéld meg az időjárásfelelőssel! Én szivesen belemennék!
Teljessen egyszerü!
A kajapartyra motorral kell menni!
Február 22-én lesz tudtommal. Még az is rohatt messze van, nem még a gurulás.
Nekünk az a kép is jó!
Igen, így terveztem. Csak nehogy hógolyós kép készüljön hétfőn
Juhúúúú! Első dolgod, hogy felteszel a fórumra egy képet, hogy veled örülhessünk, ugye?
Aki nálam jobban szeretne motorozni, az jelentkezzen!
(Hétfőtől hozhatom el az új Banditámat!)
Jó reggelt Cejelmeim!

Mááár én is nagyon mennék gurulgatni. Reménykedtem, hogy a hétvégén mehetek egy kisebb karikát, de zimankót mond a zidőjárásjós.

Mikor lesz bandás-kajálás?

És utálom a Jagert!
Sziasztok!

Hudi, péntek este 6-7 körül esetleg be tudok szaladni a szimeringekért?

Hápi! Nemsoká újra itt a nyár, és a két-három napos gurigákon a sok együtt megtett km után, este a társasággal mulatva újra bizonyíthatod, hogy soha nem iszol egy cseppet sem!
Kösz az infót!
Remélem én nem fogom így letesztelni.
Ha neki megéri,akkor nekem is!
Sziasztok!
A következő lenne a kérdés: Hol lehet Szegeden vagy Budapesten szelephézagoló korongot kapni természetesen GS500 hoz :), jól nézem átmérő 29,5 mm
Hali!
Nekem van ilyen sisakom, most kell lecserélnem mert sikerült pofára esnem, 100 körül. Először a fejem ért le, de nem lett bajom, a plexi nem durrant el pedig kapott. Ami nem tetszett benne: van egy vékony szivacs a plexi és a sisak között, na az nekem levált. Amúgy semmi baj nem volt vele, annyiért még a hülyének is megéri. Üdv.
Sziasztok
AGV GP 1 sisakról tud valaki valamit mondani?
Shox-ban akcióban most 12 000 ft.
Motrozzni akarok a bandÁval!4
Úgy hijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjÁnyozÓtodtokk!
A hódmezővásárhelyi boltba megyek, remélem lesz ...bár amilyen szerencsém van mostanában..pfff
Nekem rendelni kellett, egy pár napon alatt itt volt és valami 18.000.- párszáz volt a píz :)