Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez szomorú (vagy megváltás?)
Muszáj eladnod?Hátha akad bele valami egésszen szelid sárkány?
Anyukádhoz költözöl?
17:08-kor elköltözött a családom.......egyedül maradtam mint a kisujjam...........
Most már csak a kécót kellene sürgőssen elpasszolni.
?
Hölgyeim és uraim.....

17:08-kor egyedülálló lettem........
Ja, a discokirályok, királydiszkósok! Na, meg az éjszaka Őrségbe motorozók!-nak igen! Nekem, aki napkeltétől csak napnyugtáig... Erős parkírfény!
Gondolkodtam 100/80-as izón én is, de akkor be kell relézni a kábelvastagság miatt, meg lehet, hogy a foncsor nem fogja birni a plusz hőt.
Nekem most Tesla van benne, plusz fényerejü, hát a normálhoz képest látni a külömbséget.
Köszönöm!

Ez gyors volt!
Megfogadom a tanácsokat!

Üdv!
Hali!

Jelenlegi formájában semmivel sem nagyobbat. Nem is a terhelés miatt főleg, hanem a miatt, hogy a foglalat-vezetékek-foncsor, mind-mind a jelenlegi izzóra van méretezve. Egy nagyobb izzó eltüzelhet ott bármit, és "megvakíthatja" a foncsort...

Inkább ugyan ebben a méretben tegyél bele olyat, aminek nagyobb a fényereje... mostanában ez is rá van írva a dobozokra. Ezek nem vesznek fel nagyobb áramot, így nem is termelnek több hőt...

Tudomány nélkül ezt gondolja az eszem.
Nagyobb teljesítmény helyett kipróbálhatod az OSRAM Nightbreaker (~1800 Ft) vagy a Philips Xtreme Power-t (ha H4-es a foglalat). Mindkettő tök jól világít, de ugyanúgy csak 60/55W teljesítményű. Az Osramot próbáltam, jól világít, az élettartama viszont fele a normál izzóénak. Xenont is be lehet szerelni, nekem 8 ezerből kijött.
Sziasztok!

Ismét a segítségetekre lenne szükségem...Egy nagyobb teljesítményű izzót szeretnék a motoromba rakni, nem az elektronika rovására.Mekkorát rakhatok bele, hogyan tudom leellenőrizni, hogy mi a max, vagy egy fokkal a maximum előtt?

Előre is köszönöm!
Üdv!
én életem végéig hülyegyerek maradok!
köszi az infót! remélem Kácsinkának igaza lesz, és lehet majd motorral menni!

jópofák ezek az új szmájlik.

szebb napot mindenkinek.

ja és Dooorcsi! nagyon köszi a telefonos segíccccséget!
Így jár az aki kivetette a forgalomból:-)))

Azt hiszem ma nekem is befficcen az akku, és drukkolok hogy ne essen, mert Dunaújvárosba kellene mennem:-)
Te is fiam, Brutus?
Be bizony, apukám!
Rá sem merek nézni ilyenkor a garázsban...
Felnőtt ember létünkre, tisztára mint a hülyegyerekek...

Majd a kajapartin bepótoljuk!
Ne is emlegesd a telet, tegnap beinditottam a gépet, meghallgattam, megsimogattam
Te szervezted le
Nem emlékszel? Akivel az utóbbi időben olyan jól el tudtál dumálgatni....
Má' minden bajom van ettől a q..va téltől...
Maga kicsoda?
Jó bizony! Azóta is minden nap kétszer megköszöni! (Mintha az én érdemem lett volna...)

Gabinak jó lett a tanktáska?
OK, szerintem menni fog a 6, köszi szépen!
Jippíííí, holnap meglesz az akkum is, jövő héten lehet, hogy már használom is!