Gondolkodtam 100/80-as izón én is, de akkor be kell relézni a kábelvastagság miatt, meg lehet, hogy a foncsor nem fogja birni a plusz hőt.
Nekem most Tesla van benne, plusz fényerejü, hát a normálhoz képest látni a külömbséget.
Jelenlegi formájában semmivel sem nagyobbat. Nem is a terhelés miatt főleg, hanem a miatt, hogy a foglalat-vezetékek-foncsor, mind-mind a jelenlegi izzóra van méretezve. Egy nagyobb izzó eltüzelhet ott bármit, és "megvakíthatja" a foncsort...
Inkább ugyan ebben a méretben tegyél bele olyat, aminek nagyobb a fényereje... mostanában ez is rá van írva a dobozokra. Ezek nem vesznek fel nagyobb áramot, így nem is termelnek több hőt...
Nagyobb teljesítmény helyett kipróbálhatod az OSRAM Nightbreaker (~1800 Ft) vagy a Philips Xtreme Power-t (ha H4-es a foglalat). Mindkettő tök jól világít, de ugyanúgy csak 60/55W teljesítményű. Az Osramot próbáltam, jól világít, az élettartama viszont fele a normál izzóénak. Xenont is be lehet szerelni, nekem 8 ezerből kijött.
Ismét a segítségetekre lenne szükségem...Egy nagyobb teljesítményű izzót szeretnék a motoromba rakni, nem az elektronika rovására.Mekkorát rakhatok bele, hogyan tudom leellenőrizni, hogy mi a max, vagy egy fokkal a maximum előtt?
Muszáj eladnod?Hátha akad bele valami egésszen szelid sárkány?
Anyukádhoz költözöl?