A beszámolás mértékét nem Te határozod meg, ezt tudhatnád jól. Azt jóval a piaci ár alatt ők mondják meg. Ergo Teddy mocijáért adnának most kb 550-et. Amit persze nem kötelező elfogadni. És ha olvasgatnátok egyéb motoros oldalakat, azzal is tisztában lennétek, hogy az olasz mocik igen nagy százaléka kehes. Ugyanis ők a jótállás letelte után nem csinálnak/csináltatnak semmit a motorral: se olajcsere, se semmi. És rengeteg a törött is köztük, úgy ahogy helyrepofozva.
Én biztos nem venném meg!
Én meg aszittem, azé vesznek az emberek házat, hogy legyen hol lakniuk.
Rosszul gondolod azt, hogy később nyerni fogsz rajta, hiszen eleve bukóval veszed fel. Később az jöhet szóba, hogy csökken a bukó.
BUÉK
T. Sorstársaim.
Most,hogy cafatokra szedtem a vasat és szétimádkoztam a himbarendszert...lengővillástól..kutyanyelvestől...f
eltünt,hogy a kici sájga tesók igen fukar módon bántak a zsírral..A tűgörgős csapágyakban csak nyomokban találtam némi kenőanyagot..közülük egy már kissé be is rágódott.
Elnézést az öreg rókáktól..ők már minden bizonnyal túl vannak a téli maszatoláson..karbantartáson....de a fiatal rókáknak (akik olvassák) megéri azt a max 2-3 órát,hogy később ne kezjen a hátsótok kattogni:)
Sok sikert a maszatoláshoz!
üdv:)
Nem is beszélve arról, hogy mivel most rossz a forint, ezért most kell cevizahitelt felvenni, mert ha javulni indul, akkor csak nyerni lehet rajta. Mi ezért vagyunk most házprojektben...
Én ezt felhivnám a helyedbe......
930 meg 190 az nálam egy amolyan 1120.000-be áll meg....
Ezt lealkudom 1100.000-re... az Gs-t beszámoltatom MINIMUM 700-ba és marad 400..... az még ilyen szar CHF mellett is max 6-7-8000ft.....vagyis 1-2 tank.....
Max Te is leállsz a cigiről:-)
Szijja mindenki . Jééé, új szmájlik ... Most olvasgatok egy kicsit asszem, mert egy tseppett beteg volrtam és se net se melóközelben nem jártam pár napja...
Persze, a csövet át tudnám vezetni a túloldalra, de nem csak egy sima üreg van az akkunak, hanem ki van alakítva a hely is a csőnek. Ha nem lenne, ma motorral lennék, mert raktáron volt B2-es, beleapplikáltam volna...
No de azért belémültetted a kisördögöt, megnézem én azért majd, mekkora helyem van pontosan...
Ne haragudj, nem akartalak provokálni, netán megsérteni! Csak ahogy Tibkin is írta, a tömör kérdésre adott még tömörebb válaszon mosolyogtam.
Tibkin!
Az a probléma, hogy a levegőztető cső a másik oldalon van, könnyen orvosolható. Nem olyan kukának ismerlek, aki ezen megakad.
Szerény véleményem szerint a lehető legnagyobb aksi a jó vétel, már a befoglaló méretek figyelembe vételével persze.
Szerintem csak a tömör válasz(ok) miatt...
Amúgy arra vigyázni kell, hogy pl. amit én néztem, 12Ah akku, magasabb másfél centivel, nem tudom befér-e. Ja, és nekem pl. a 2000-es GS-be (nem cm3! ) nem jó a YB10L-B2, hanem a YB10L-A2 kell, mert a szellőző/túlfolyó nekem a másik oldalon, a negatív pólus felé van!
Bizony, az!
Hanem kapkodják el, akkor még lehet rá esélyem. Ehhez most azonban el kellene pazarolnom a GS-t. 191 Ft a CHF, ha most kiszállok, akkor ott lennék, mintha 1,6-ért venném meg a DL-t. De a hangya elindult... és kis szerencsével... ki tudja. Basszus!
Külföldi munkám miatt sürgősen eladnám a kedvencemet
Már egyszer meggondoltam magam,de most már muszály mert megszigorították az itteni használatot...
Szóval aki tudja az hírdesse az igét legyetek szivesek..
A motort decemberben hazavittem!
Eladó: K6 Dl 650 Matt fekete! 22000 km-t futott .Szinte új gumikkal (Michelin Pilot).Seb.fok.kijelző,Givi Top case,bukócső illetve riasztó!Továbbá külön adom hozzá a ponyvát ,láncot 15 e pengőért!
Ár:1250000 Ft
Érdeklődni : 06306804900 vagy 00447519106449!
Mivel én kint vagyok Angliában ezért az otthoni számon az egyik jó barátom érhető el, akit megbíztam az eladással.De a másik számon el lehet érni engem is...
Yoda
http://www.vaslovasok.hu/HTML/...
Én biztos nem venném meg!
Rosszul gondolod azt, hogy később nyerni fogsz rajta, hiszen eleve bukóval veszed fel. Később az jöhet szóba, hogy csökken a bukó.
T. Sorstársaim.
Most,hogy cafatokra szedtem a vasat és szétimádkoztam a himbarendszert...lengővillástól..kutyanyelvestől...f
eltünt,hogy a kici sájga tesók igen fukar módon bántak a zsírral..A tűgörgős csapágyakban csak nyomokban találtam némi kenőanyagot..közülük egy már kissé be is rágódott.
Elnézést az öreg rókáktól..ők már minden bizonnyal túl vannak a téli maszatoláson..karbantartáson....de a fiatal rókáknak (akik olvassák) megéri azt a max 2-3 órát,hogy később ne kezjen a hátsótok kattogni:)
Sok sikert a maszatoláshoz!
üdv:)
De ha nem? Akkor ott van Transtalpos főmájerünk.......Ő saját maga intézett mindent, kérdezd ki a kiscsávót (Tomika)
Én ezt felhivnám a helyedbe......
930 meg 190 az nálam egy amolyan 1120.000-be áll meg....
Ezt lealkudom 1100.000-re... az Gs-t beszámoltatom MINIMUM 700-ba és marad 400..... az még ilyen szar CHF mellett is max 6-7-8000ft.....vagyis 1-2 tank.....
Max Te is leállsz a cigiről:-)
olasz - én fázom tőle
régebbi kiadás
kilóméter?
Teddy, ezt láttad már?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
(bár a forgalomba helyezés húzós dolog gondolom)
Lassan csak szmájlikkal is lehet beszélgetni!
No de azért belémültetted a kisördögöt, megnézem én azért majd, mekkora helyem van pontosan...
Arra h beférjen azért figyelek:)
Tibkin!
Az a probléma, hogy a levegőztető cső a másik oldalon van, könnyen orvosolható. Nem olyan kukának ismerlek, aki ezen megakad.
Szerény véleményem szerint a lehető legnagyobb aksi a jó vétel, már a befoglaló méretek figyelembe vételével persze.
Szerintem csak a tömör válasz(ok) miatt...
Amúgy arra vigyázni kell, hogy pl. amit én néztem, 12Ah akku, magasabb másfél centivel, nem tudom befér-e. Ja, és nekem pl. a 2000-es GS-be (nem cm3! ) nem jó a YB10L-B2, hanem a YB10L-A2 kell, mert a szellőző/túlfolyó nekem a másik oldalon, a negatív pólus felé van!
Nem értem mi olyan vicces?
Hanem kapkodják el, akkor még lehet rá esélyem. Ehhez most azonban el kellene pazarolnom a GS-t. 191 Ft a CHF, ha most kiszállok, akkor ott lennék, mintha 1,6-ért venném meg a DL-t. De a hangya elindult... és kis szerencsével... ki tudja. Basszus!
Sziasztok!
Külföldi munkám miatt sürgősen eladnám a kedvencemet
Már egyszer meggondoltam magam,de most már muszály mert megszigorították az itteni használatot...
Szóval aki tudja az hírdesse az igét legyetek szivesek..
A motort decemberben hazavittem!
Eladó: K6 Dl 650 Matt fekete! 22000 km-t futott .Szinte új gumikkal (Michelin Pilot).Seb.fok.kijelző,Givi Top case,bukócső illetve riasztó!Továbbá külön adom hozzá a ponyvát ,láncot 15 e pengőért!
Ár:1250000 Ft
Érdeklődni : 06306804900 vagy 00447519106449!
Mivel én kint vagyok Angliában ezért az otthoni számon az egyik jó barátom érhető el, akit megbíztam az eladással.De a másik számon el lehet érni engem is...
Yoda
Csak hogy picit csipkedjelek!