Köszönöm a válaszod !
Nem gondoltam,hogy ilyen gyorsan írsz,persze örülök neki.
Még annyit légyszi mondj meg,hogy a 2 oldalsó rud hogyan és hol van felfüggesztve?Látom ,hogy a hátsó indexnél van egy csavar,(remélem nem kell kifúrni a sárvédőt) és kép alapján úgy tünik,hogy az első felfogatás az a gyárilag felszerelt csomagrögzitő első csavarjához van fogatva.Milyen márka?Nem mintha érdekelne,de így hátha könnyebben tudok beszerezni egy példányt,ha emellett döntök.Nálam elsődleges szempont hogy a motoron ne keljen fúrni,hegeszteni.Mégegyszer köszi a gyors választ!
Semmit nem érzel stabilitásban, mert miattad szélárnyékban van, a súly pedig messze van egy utasétól.
Tegnap az erős oldalszél sem a dobozt rángatta, hanem engem meg a mocit!
Ha viszont teletennéd ólommal, akkor könnyebb lenne vele egykerekezni!
Az enyém egy olasz gyártmány, így kell felszerelni. Semmi köze a kapaszkodóhoz, az most is a helyén van. A papírja szerint 15kg és 130 km/ óra , de én már mentem 160-nal is, mármint a km.órám szerint.
Erik!
Hol van felfüggesztve a doboztartód? Közelebbi képet tudnál róla felrakni? Kb. mennyire lehet terhelni e megoldásnál? Mennyire stabil?
Esso !
Te is megerősítetted a majrévastartó helyét?(hegesztésre gondolok) Amúgy tényleg jól néz ki !Gratula! Mennyire terhelted eddig és mennyire befolyásolta a motor stabilitását?
Tegnap du. Karcagtól hazáig 80km-es oldalszélben
jöttem, a max tempó 100 és 120 közé esett, így is néha 1-1 métert arrébb rakott a szél. Inkább nevezném a tegnapi motorozást komoly fizikai munkának, mint élvezetnek.
Nem tudom miről beszéltek - de nekem semmi bajom a vasammal......
Bár tény hogy már jó ideje nem mentem IGAZI naked-el.......vagyis hozzászoktam a fejidomomhoz......
140-150nél viszont nem hajolgatok sehova.....akkor csak használ valamit
Plexi ügyben amugy nézetek be a www.szatuna.hu oldalra.....Ők gyártanak plexiket.....
Lehet hogy egy kis átalakitással (felfogatás) jobb ésolcsóbb kütyü jöhet össze......
Igazából ez csak a testedről tereli el a szelet kismértékben.Inkább csak látványelem, persze a semminél ez is több, de hát ez a naked bike hátránya:-)
A sokféle kapható plexi között ezt találtam a legmagasabbnak ami még jól néz ki szerintem,és árban (ha ez is számít)akkor a legjobb. Nekem az ennél magasabbak már nem tetszenek. http://www.aquaman.unas.hu/ Itt is érdemes körülnézni.
pl:
Köszönöm a válaszokat, milyen véleménnyel vagytok a Puig plexikről, ér valamit? 186 cm vagyok nagyon rá kell simulni a mocira hogy érjen valamit? (lehet nagy hülyeséget kérdeztem)... a lent emített dunlop gumikról tapasztalat?
Itt jókat írnak a ferodo fékbetétről, viszont ugyan az a plexi 11900ft. http://www.biker-world.hu/kate...(....)&hivo_cat_id
=304&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=304
Sziasztok, túraplexit, és hátsó fépofákat szeretnék vásárolni a gs-re ti milyet, mennyiért, hol ? ajánlatok? Konkrétan érdekelne. Másik kérdésem hogy az első sárvédő anyaga fém? Csak mert az enyémen muanyag van, valószínű már nem a gyárija. Dunlop arrowmax gt 550 gumiabroncsról véleményetek?
A fehér felnire elég sok jó szín passzol. Viszont a motor színéhez nem nagyon lehet másfélét párosítani, mint maga a fényezés. Ám ez ízlés dolga. Én valószínű, hogy valamilyen "vadabb" színnel próbálkoznék.
És fő szabály: Olyan amilyen neked tetszik, hiszen a te paripád!
Kedv lenne, ám még mindig jogosítványfüggő vagyok.
Nem halad úgy a tanfolyam, ahogyan terveztem. Sokan vagyunk, és egy héten csak kétszer tudunk vezetni.
Addig nem is ígérgetek...később azonban nagyon szívesen veletek tartok alakalmanként.
Köszönöm a válaszod !
Nem gondoltam,hogy ilyen gyorsan írsz,persze örülök neki.
Még annyit légyszi mondj meg,hogy a 2 oldalsó rud hogyan és hol van felfüggesztve?Látom ,hogy a hátsó indexnél van egy csavar,(remélem nem kell kifúrni a sárvédőt) és kép alapján úgy tünik,hogy az első felfogatás az a gyárilag felszerelt csomagrögzitő első csavarjához van fogatva.Milyen márka?Nem mintha érdekelne,de így hátha könnyebben tudok beszerezni egy példányt,ha emellett döntök.Nálam elsődleges szempont hogy a motoron ne keljen fúrni,hegeszteni.Mégegyszer köszi a gyors választ!