Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erik!

Köszönöm a válaszod !
Nem gondoltam,hogy ilyen gyorsan írsz,persze örülök neki.
Még annyit légyszi mondj meg,hogy a 2 oldalsó rud hogyan és hol van felfüggesztve?Látom ,hogy a hátsó indexnél van egy csavar,(remélem nem kell kifúrni a sárvédőt) és kép alapján úgy tünik,hogy az első felfogatás az a gyárilag felszerelt csomagrögzitő első csavarjához van fogatva.Milyen márka?Nem mintha érdekelne,de így hátha könnyebben tudok beszerezni egy példányt,ha emellett döntök.Nálam elsődleges szempont hogy a motoron ne keljen fúrni,hegeszteni.Mégegyszer köszi a gyors választ!
Semmit nem érzel stabilitásban, mert miattad szélárnyékban van, a súly pedig messze van egy utasétól.
Tegnap az erős oldalszél sem a dobozt rángatta, hanem engem meg a mocit!
Ha viszont teletennéd ólommal, akkor könnyebb lenne vele egykerekezni!
A 2 oldalra felszerelt rudat a doboz talpa fixálja, melynek dőlésszöge és előre-hátra helyzete változtatható
Az enyém egy olasz gyártmány, így kell felszerelni. Semmi köze a kapaszkodóhoz, az most is a helyén van. A papírja szerint 15kg és 130 km/ óra , de én már mentem 160-nal is, mármint a km.órám szerint.
Erik!
Hol van felfüggesztve a doboztartód? Közelebbi képet tudnál róla felrakni? Kb. mennyire lehet terhelni e megoldásnál? Mennyire stabil?

Esso !

Te is megerősítetted a majrévastartó helyét?(hegesztésre gondolok) Amúgy tényleg jól néz ki !Gratula! Mennyire terhelted eddig és mennyire befolyásolta a motor stabilitását?
Újra
Egy kis érdekesség közös kedvencünkről!
Tegnap du. Karcagtól hazáig 80km-es oldalszélben
jöttem, a max tempó 100 és 120 közé esett, így is néha 1-1 métert arrébb rakott a szél. Inkább nevezném a tegnapi motorozást komoly fizikai munkának, mint élvezetnek.
Újra jó a fórum:-))))
Nem tudom miről beszéltek - de nekem semmi bajom a vasammal......
Bár tény hogy már jó ideje nem mentem IGAZI naked-el.......vagyis hozzászoktam a fejidomomhoz......
140-150nél viszont nem hajolgatok sehova.....akkor csak használ valamit

Plexi ügyben amugy nézetek be a www.szatuna.hu oldalra.....Ők gyártanak plexiket.....
Lehet hogy egy kis átalakitással (felfogatás) jobb ésolcsóbb kütyü jöhet össze......
Esso!

Jó lett!
Persze majd jön a puding probája:-)))
Meg kell pakolni és kiszúrni egy kataszrófális útat.....

Ha nem hajlik meg akkor KIRÁLY LETT!

A tankpad pedig SIRÁLY:-)))) Nem hiába:-) Az is az Én tervezetem alapján készült:-)))
Most sürün ütögettem a vállam:-)
Gratulálok jól néz ki!
A te magasságodhoz igazából ilyesmi kellene:
Igazából ez csak a testedről tereli el a szelet kismértékben.Inkább csak látványelem, persze a semminél ez is több, de hát ez a naked bike hátránya:-)
A sokféle kapható plexi között ezt találtam a legmagasabbnak ami még jól néz ki szerintem,és árban (ha ez is számít)akkor a legjobb. Nekem az ennél magasabbak már nem tetszenek.
http://www.aquaman.unas.hu/ Itt is érdemes körülnézni.
pl:
Itt a hátsó doboz projekt végeredménye:
Nekem is ilyen plexim van, nem sok szart ér! A Louis- nál 5000 Ft, márkakereskedőnél 15000!
Köszönöm a válaszokat, milyen véleménnyel vagytok a Puig plexikről, ér valamit? 186 cm vagyok nagyon rá kell simulni a mocira hogy érjen valamit? (lehet nagy hülyeséget kérdeztem)... a lent emített dunlop gumikról tapasztalat?
Itt jókat írnak a ferodo fékbetétről, viszont ugyan az a plexi 11900ft.
http://www.biker-world.hu/kate...(....)&hivo_cat_id
=304&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=304
Ez elég jó áron van 7250Ft. http://www.hejjamotor.hu/
Az első sárvédő műanyagból van.
Sziasztok, túraplexit, és hátsó fépofákat szeretnék vásárolni a gs-re ti milyet, mennyiért, hol ? ajánlatok? Konkrétan érdekelne. Másik kérdésem hogy az első sárvédő anyaga fém? Csak mert az enyémen muanyag van, valószínű már nem a gyárija. Dunlop arrowmax gt 550 gumiabroncsról véleményetek?
Hi!

A fehér felnire elég sok jó szín passzol. Viszont a motor színéhez nem nagyon lehet másfélét párosítani, mint maga a fényezés. Ám ez ízlés dolga. Én valószínű, hogy valamilyen "vadabb" színnel próbálkoznék.

És fő szabály: Olyan amilyen neked tetszik, hiszen a te paripád!
Nekem sem halad úgy a tanfolyam ahogy terveztem!

Felnicsíkot akarok rakni a mocira! Szerintetek milyen színű legyen fehér felnire
Kedv lenne, ám még mindig jogosítványfüggő vagyok.
Nem halad úgy a tanfolyam, ahogyan terveztem. Sokan vagyunk, és egy héten csak kétszer tudunk vezetni.
Addig nem is ígérgetek...később azonban nagyon szívesen veletek tartok alakalmanként.
Elvileg jó. De nem vagyok egy hetekre előre tervezős típus. Remélem nem jön közbe semmi.
Vagyis CSAK március 30-31-hez?
Április 1.-én múzeumjárat van (busszal, családdal, csapattal)