Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ratesz!

OK...akkor majd ledumálunk egy napot mikor többen ráérnek.......
Budra már ugyse lehet számítani:-))))

Pl márc 31-Ápr.1ből az egyik naphoz mit szolna a GS500 társaság?
Ja ja....oda egy csőkulcsal kell bemászni.....és az anyán szorítani.....
persze persze, és ezt ki hiszi el
Itt is vagyok
figyelek
Az lesz! Mingyááá átváltozok...figyelj
Nos, egy kis túrabeszámoló! Szóval tegnap előtt voltam a Mátrában és a Bükkben. Gondolom mindenki ismeri már így, vagy úgy, de aki még nem volt arra, annak kötelező! Bp-Gyöngyös-Mátrafüred-Parád-Sirok-Eger-Szilvásvárad-Mályinka
-Ómassa-Lillafüred-Bükkszentkereszt-Felsőtárkány-Eger-Bp volt az útvonal. 456km, de szerettem volna többet is, de csak ennyi fért bele. Remek idő volt. A Mátrára 2x is felmentem, oda-vissza keményen tesztelve a gumikat . A Sirok-Eger szakaszon is lehetett döntögetni rendesen. Az egri táj mindig is a gyengém volt - mégiscsak Heves megyei születésű vagyok... A Bükk tavasz ellenére őszi hangulattal várt, de nekem így is tetszett. Sajnos sok helyütt állati szar az aszfalt, Répáshuta és Felsőtárkány közötti útszakasz az ország (egyik) szégyene. Ennek ellenére nagyon feltöltődtem, szuper volt! Némi képanyag a túráról, bár sokszor nem volt kedvem megállni, mert annyira élveztem!
Nevet kéne váltsál
Kösz! Holnap megpróbálom!
Hanyas csavarhúzó v. dugókulcs kell rá? Azért kérdem, mert ha 10es akkor a 3/8ados as és 1/4edes krovák (dugókulcsok) gyüszűjének külső átmérője nem egyezik. Ha 3/8adossal próbáltad próbáld meg 1/4edessel... Remélem segítettem...

Üdv: Pisti
Abban nem is kételkedek, hogy jó gumi és, hogy nem lesz gond vele 200 felett sem. Az a kérdés, hogy terhelve lesz-e gondja? Erre jó lenne választ kapni, mert egyébként nagyon szimpi adatai vannak.
Igazából én a H jelzés(210 km/h) alapján gondolon hogy bírnia kéne, de majd meglátlyuk a puding próbája az evés
Ja, hogy erre gondolsz? Nem mindegy! Ott nem sima csavarhúzó kell? A cimbimnek az kellett, de valszeg neki másfajta a tükre.
jó vicc...ha dugókulccsal nem férek be akkor villással hogy a viharba lehetne? Esetleg ha a dugót kívülről megköszörülném...de 1 csavar miatt nem akarom szétbaszni a szerszámot!
Villáskulcs.
Üdv! Van egy kis gondom! Fellazult a bal oldali tükröm. Nagy sebességnél "befújja a szél". Levettem azt a kis műanyagot ami a csavart takarja, de nem fér be a dugókulcs, így nem tudom meghúzni! Valakinek valami tipp
Hát igen, ha bevált, akkor nem érdemes. Én pl.: mostmár mentem 1900km-t a Pirellivel - ami majdnem a legdrágább ebben a méretben: 35e/pár -, és bátran kijelenthetem, hogy ez egy remek gumi! Mondjuk nekem egyértelmű célom volt, hogy inkább csak 10-15e-t menjen el, de ne halljak meg a Mátrában se, ha kedvem tartja egy kis vadulásra. Hát vadultam is tegnap előtt! És büszke lehetek a vasra és a gumikra is!

Blue! Mostmár felkészültnek érzem magam a fényképeszkedésre! Eszméletlenül jól tapad ez a gumi!
Amikor gumit vettem nálam is szóba jött ez a gumi, de több helyütt azt mondták - és a hivatalos Conti katalógusban is ez van -, hogy max. 250ccm-ig ajánlják és supermotókra, ami ugye 100kg körüli vas. Ezen infók hallatán én lemondtam erről a gumiról... Szerintem kérjétek ki több hely véleményét, nehogy meglepetés legyen, mondjuk 2 személlyel 320kg terhelésnél!
99,9% hogy bizhatsz benne.....

A szervíznek FULL mindegy hogy mit tesz bele.......mert ugye ráadásul jó áron adja az olajat is.....tehát neki tiszta haszon.
Ellenben ha neked 1000km alatt megevett majd 1L-ert akkor az előző tulajtól rákérdezhetsz....
De tutkó hogy full sintis vagy hig olaj volt benne.....

Nyáron nekem is el-eltünik olaj, de ugye alapon van 40 fok meleg és akkor sem kimélem.....
De ez azt jelenti hogy egy olajcsere alatt megeszik 3-4-5DL.....ami ugye bőségesen jó....
Az olajfogyáshoz íme egy szakértői vélemény (bár nem gs500-ról szól konkrétan, de mociról, és hasonló a szitu):

http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki07030
8/
Köszönöm szépen a segítséget! A végsebesség körüli használat nem okozhatja,mert nemigen használom 120 felett nagyon ritkán ment 140-et. Abban bizom hogy az elöző tulaj túl finom olajat tett bele ( bár márkaszervízbe csináltatta a 6000-es szervízt) Mindegy ugyis lecserélem benne az olajat és akkor ásványit vagy max félszintetikust fog kapni. Meg elméletileg még garanciába egyszer visszaviszem az üresjárati visszajelző miatt. talán meglesz a hiba.
Mégegyszer köszi!
Manó
Természetesen hogy elviszem:-)
Ne nálam porosodjon:-))))))
basszus 12500
Ja az árat elirtam 1550 a heidenau ( de még 2 hete ugyan ott kérdeztem akkor mondta a 12500-as árat )