Én se vagyok annyira kiscsákó (fogyasztanom kell a középsúlyba :) ) de rám jó az L-es, aminél ugye van nagyobb.
Különben is olyan roppant szép színe van :) (olyan sárgás-zöldes-neonos)
Másfél hét után visszatértem az életbe. Dolgozós voltam...
Látom bővül a csapat, ami a hozzászólók számát illeti.
Egy óra múlva kezdem az első rutin órám a különbözrti tanfolyamon...
Bud!
Ha utána nézel a casconak, akkor azonnal elfelejted. Ha törés cascot akarsz, akkor az kábé 3-4000 pengő havonként. Ha lopáscascot is hozzá tennél, akkor az már majdnem a 10000-et rúgdossa. És azt hiszem válogatni sem lehet, mert talán csak az Allianz csinálja.
Én is gondolkodtam rajta, de azt hiszem elfelejtem hamar.
Mindent lopnak, mindig, erre kell számítani.
Amikor vettem az autómat (18 éves Volvo), akkor azt mondtam úgyse lopják el.
Aztán a neten nézelődve máris találtam egy hirdetést, hogy pont egy olyat loptak el 2 hónappal előtte, csak automata váltóval...
Ami olcsóbb, mintha becsületesen szereznék, azt ellopják.
Szerintem nem éri meg. Túl nagy az önrész. Szóval, ha kis baj van (pl csúszás) akkor abból gyakorlatilag mindent te fizetsz. Ha meg nagy baj van akkor tökmindegy
Úgy érzem, már közelítünk. Már nem kell szétszedni a telót.
Attól a sráctól, aki neked csinálta, nem tudnád megkérdezni?
Alul van leeresztőcsavar, ott le lehet engedniteljesen? És akkor felül csak beönteni kéne!Járható ez az út?
Tényleg megéri nap nélkül is menni. Remek lehetőség tapasztalati pontok gíűjtögetésére.
Én a múlt héten mentem Győrből Balatonra többnyire esőben (szerencsére Csesznek száraz volt )
Utánna Balatonról Pestre autópályán végig zuhogó esőben. Másnap Pest-Győr eső nélkül, de a végén orkán erejű szélben. Na az nagyon betett. Fél métereket tett arébb a szél és ilyenkor kamionokat előzgetni, szélárnyékba be-ki... férfiasan, őszintén be voltam szarva....De úgy gondoltam muszáj kipróbálni, mert sokszor menni kell és nem lehet várni.
Viszont vettem egy Spidi esőruhát ami tökéletesen bevált. Mondjuk nem tudom, hogy melegben milyen lez....
Szóval szerintem van olyan cucc amiben nem ázol szarrá :)
Ne tud meg milyen hisztisek tudnak lenni a férfiak:-)))))
Egy ismerösöm egész Németországig futott mert a bordó-fekete-ezüst mocijához nem talált idehaza megfelelő ruhát.......
Van olyan ismerösöm is, akinek a fekete motorjához minden megvolt......fekete bukó, fekete bör.....
Azt az asszonyka is felült volna mögé......
JÖTT A KIKÖTÉS...
Felülhetsz vazze - ha fekete ruhát veszel fel...........
Igy a csaj egy kis fekete szövetnapdrágban, fekete kis tavaszi kabátban fagyott a csávóra......
Ezen már én is gondolkoztam.
Ugyanakkor ha már beleraktam ennyi pénzt a dologba(motor, bukó, ruha, utas bukó), akkor miért adjam fel a lehetőségét annak, hogy bármikor felülhessek rá és mehessek egy kört? Azt az évi pár 10 ezer Ft-ot megéri.
Én még nem találtam olyan ruhát ami ne ázott volna el:-)))))
Ha eső van - akkor rendszerint szarrá ázok......
De itt akkor már esen szó a "megéri?" részről is....
Tegnap beszélgettem a leendő sogorommal....
A kollegája leht hogy eladja a motorját....
OK?
évente 2-3 hónapot motorozik - és neki már nem éri meg a fentartása..... hisz 2-3 hónap miatt ki kell fizetnie 50-60.000ft-ot......ebből kb 45000ft a teljesítményadó...
Szóval ilyenkor Én is azt mondom hogy ezért tartani egy motorot tényleg luxus....
Szerintem a pénz a legkevesebb!
Hiszen egy laza 100-200km-es kis guruláshoz azért nem kell annyi pénz - hiszen ha lightosan nyomod akor megeszik 2000ft-ot? Ez mennyi? egy mozi?
De azért Én amondó vagyok hogy a napelemesek nem a Mi kategóriánk ból kerülnek ki, hanem inkább a choppis meg a speederek csoportjából......
A choppis ugye több részre osztható....
A., IMÁD MOTOROZNI csak pénz és idő hiányban szenved...
B., Motorozgat
c., Divatmajom....Ilyennekel találkozhatsz nagy számban pl a HD fesztiválon......
A speederek?
No ott már azért megértem őket hisz aki döntögetni akar, meg 200-al menni annak Én sem ajánlom az esős útakat....
Én mákos voltam eddig.....
Volt pénz a hitelkártyámon - és ugye az asszony itthon volt a gyerköcökkel.....
Láss csodát....
Tavaly 25000km-ert mentem....
Idén szerintem a legtöbb ember már többet ment Minzt én....
Eddig Én hol állok?
talán 500km-nél.....
Szóval a lehetőségek után tudsz csak menni......nekem ez pedig most a pénz és az idő......
Amugy sokan még ennyire sem szedik szét....
Csak kiveszik a telót és a teteén keresztül kiöntik az olajat......majd beöntik - a teteteje vissza és kész....
Különben is olyan roppant szép színe van :) (olyan sárgás-zöldes-neonos)