Blue Gs-hez nem csinálnak utángyártott idomokat?
Mert mondjuk egy gsxr-hez kompletten vehetsz egy (verseny) idomszettet 40-50 e Ft-ért.
Én a helyedbe egy ilyent buherálnák a GS-edre. Nem kis kihivás az biztos, de állat lenne
Sajna az Acemhoz sincs semmi utángyártott, ezért nem merem eldobni a gépet
Ha buherálásról van szó akkor csak szólj nekem:-))))
a tippem..........
"a" = elviszed egy müanyagoshoz.....belülről tesztek bele valamit, majd egy kis glettelés, csiszolás és festés.......
"b" = veszel egy doboz ragasztót (epokit, vagy epoci gyanta) meg a tűzépen üveghálót (amit a gipszkartonozásra is használnak).....
Beragasztózod az idmot belülről, majd egy réteg üvegháló (vágd mondjuk 5cm-es csikokra.....
azt ragasztó és üvegháló, és igy tovább pár rétegig....
Ez már elég tartást ad a gelttnek....
Ezután Glett, csiszolás és festés......
Én biztos hogy ezt a megoldást választanám....
Amugy mennyibe fájna egy új idom?
Mert tudtommal kb 20-25.000-ért megy darabja.......a bontók szokták 10-15-ért adni
Kérdez rá ......
Pl a hollósnál megmondják neked simán.....más helyen Én eddig csak köntörfalazással találkoztam
Köszönöm! Van valami ideillő "csajos" mondat... : "Mert megérdemlem!" Sokáig szívtam a fogam, és tényleg az összes lehetséges boltba elmentünk, és az összes szóba jöhető bukót (még ami full nem tetszett azt is ) felpróbáltam, de csak ez volt jó. Pontosabban Shoei-ból csak ezt próbáltam. De ebből is xs-es kell, és nagyobb arcpárna. De most fullos lesz a bukóm, mert ingyen adják az arcpárnát, a zajvédőt (neked van olyanod?), a páraterelőt, és 10% kedvezmény a sötétített plexiből. Így is húzós, de eccer élünk, a másik meg, hogy szeretem ha minden okés, és a bukó hosszú távon legyen nagyon kényelmes. Ha már a motorozás maga nem az! . .
Köszi a válaszokat! Nem én törtem el, én már így vettem, csúszássérülten, mert fiatalt akartam, de hibátlanra nem volt pénzem. A jobb oldali talán javítható, a balt viszont hiányosan kaptam meg. Eddig egy bontóban sem tudtak segíteni, nem tudom mi lesz.
Nekem ez lesz a következő áldozatom.........
Már vagy fél éve cseszteti az agyi állományom egy ilyen beszerzése.......
Jelenleg az ebay-en 50 euró+32 posta áron eljöhetne.....azt még egy kicsit kell beleáldozni.... (élst csináltatni, lámpa, hátsó nyúlvány átalakitás....stb.....
De a végeredmény szerintem esetemben már COOL lenne, hisz a fejidm és a hasidom miatt kib...szott nagyott dobna a gépen
Az alábbi linken: http://www.motorok.suzuminn.hu...
Napi hírek, 4. hírnél van egy bontott GS500. Az eladó szerint 2003-as, de szerintem régebbi. A bal oldali oldalidomon nem volt kulcslyuk az üléshez! Ezen még máshogy volt megoldva? Ettől függetlenül rá lehet tenni szerintetek egy 2003-as motorra?
Én Loctite-ot próbáltam először és képtelen volt megkötni. Remélem te nagyobb sikerrel jársz ezzel a "csoda-epoxival"! Dugót fogsz használni, vagy csak betömöd? Remélem sikerülni fog!
Hát tudsz élni! És kíváló az izlésed is! Ugyanis nekem is XR1000-em van, csak sima ezüst! Nagyon komoly sisak, jó döntés!
Érdekes ez a fejforma kérdés, mert nekem is ez volt jó. Pl.: márkán belül a Z-One már XL-es kellett, mégis nyomott. Nekem szép nagy fejem van, érdekes, hogy neked is ez lett a jó!
Shoei xr1000 joust tc5
Végigjártam az összes boltot, felpróbáltam az összes bukót, és ez az egy (meg egy schubert, de az nem tetszett) volt CSAK jó a fejemre. Szal ez van...
Akkor feldoblak a listára - hogy számítani lehessen rátok - azt ha nem jöttök akor nem jöttök......
Nano 7:00-kor elindul! Aki ott van - ott lesz, aki nem az vagy tép utána, vagy nem jött....
Ez Blue-féle nőnapi jókívánság akar lenni, amellett emlékeztető, hogy ma van a névnapod?
Na akkor 1: köszi, 2: szívesen a jókívánságot, amit iwiwre feltettem MINDEN ZOLTÁNNAK!
De télleg Boldog Névnapot! Na...
Elfelejtettem mondani, hogy 99%, hogy mi is megyünk a 24-i balhéra, azaz egy db Nyúl Zümijével, és 2 barátom: 1 cbr600f, és egy duke.... De sajna még nem 100%. Amúgy persze Miklósnál csatlakozunk!
Mert mondjuk egy gsxr-hez kompletten vehetsz egy (verseny) idomszettet 40-50 e Ft-ért.
Én a helyedbe egy ilyent buherálnák a GS-edre. Nem kis kihivás az biztos, de állat lenne
Sajna az Acemhoz sincs semmi utángyártott, ezért nem merem eldobni a gépet
a tippem..........
"a" = elviszed egy müanyagoshoz.....belülről tesztek bele valamit, majd egy kis glettelés, csiszolás és festés.......
"b" = veszel egy doboz ragasztót (epokit, vagy epoci gyanta) meg a tűzépen üveghálót (amit a gipszkartonozásra is használnak).....
Beragasztózod az idmot belülről, majd egy réteg üvegháló (vágd mondjuk 5cm-es csikokra.....
azt ragasztó és üvegháló, és igy tovább pár rétegig....
Ez már elég tartást ad a gelttnek....
Ezután Glett, csiszolás és festés......
Én biztos hogy ezt a megoldást választanám....
Amugy mennyibe fájna egy új idom?
Mert tudtommal kb 20-25.000-ért megy darabja.......a bontók szokták 10-15-ért adni
Kérdez rá ......
Pl a hollósnál megmondják neked simán.....más helyen Én eddig csak köntörfalazással találkoztam
Nekem ez lesz a következő áldozatom.........
Már vagy fél éve cseszteti az agyi állományom egy ilyen beszerzése.......
Jelenleg az ebay-en 50 euró+32 posta áron eljöhetne.....azt még egy kicsit kell beleáldozni.... (élst csináltatni, lámpa, hátsó nyúlvány átalakitás....stb.....
De a végeredmény szerintem esetemben már COOL lenne, hisz a fejidm és a hasidom miatt kib...szott nagyott dobna a gépen
Hátrány?
Innentől kezdve 1 személyes a GS
Mivel minden évben változik a festés igy kimondhatom hogy ez a gép 1989-es:-))))))
1., amit Piet mond..... ez a régi idomzatú......régi ülésü.....
2., az index is a régi és szépen ki is lóg vagy plusz 5cm-ert......
Hogy rá e mégyen a maira?
Kérdezt meg Bud-ot.......vagy kérd meg hogy fényképezze le a motorját ülés nélkül......(a felfogatási pontok miatt)
Ellenben garantálom hogy nem, hiszen ennek a GS-nek tégla lámpája volt hátul, a az újnak meg ugye ovállis......
Az alábbi linken:
http://www.motorok.suzuminn.hu...
Napi hírek, 4. hírnél van egy bontott GS500. Az eladó szerint 2003-as, de szerintem régebbi. A bal oldali oldalidomon nem volt kulcslyuk az üléshez! Ezen még máshogy volt megoldva? Ettől függetlenül rá lehet tenni szerintetek egy 2003-as motorra?
Üdv: Miki
Én bedugtam az ujjam a tolattyú belselyébe - kivülről meg egy gyufával rányomtam a lyukra a cuccot.....
vártam 5 percig mig megkötött (az egyém 5 perces volt!).....azt kivettem az ujjam.......
elszittam 2szál cigit majd a tolattyú külselyéről finom csiszolópapirral lecsiszoltam a fölösleget.......igy egy sikba került a felület......
Érdekes ez a fejforma kérdés, mert nekem is ez volt jó. Pl.: márkán belül a Z-One már XL-es kellett, mégis nyomott. Nekem szép nagy fejem van, érdekes, hogy neked is ez lett a jó!
Végigjártam az összes boltot, felpróbáltam az összes bukót, és ez az egy (meg egy schubert, de az nem tetszett) volt CSAK jó a fejemre. Szal ez van...
GS550M 1981-83
GS550E 1980
GS500 -93 fekete-lila
GS500 -03 kék
GSF500 -03-07
GS500 -89 piros
GS500 -07 fekete
CB600F Hornet -04 fekete.
CB600F Hornet -00 kék
CBF 1000 -06
GS550L -80
GSR600 -07
GSF650N Bandit -03....................narancssárgát még én sem tudom.. :)))))
Akkor csók a pocidra és bodog nyanyanapot:-)))
Akkor feldoblak a listára - hogy számítani lehessen rátok - azt ha nem jöttök akor nem jöttök......
Nano 7:00-kor elindul! Aki ott van - ott lesz, aki nem az vagy tép utána, vagy nem jött....
1 = GS650
2 = GSR 600
3 =Bandit 650
4 = Hornet (600?)
5 = hornet (900?)
6 = CBF (600?)
Bárcsak ilyen GS-em lenne:-)))
Na akkor 1: köszi, 2: szívesen a jókívánságot, amit iwiwre feltettem MINDEN ZOLTÁNNAK!
De télleg Boldog Névnapot! Na...
Elfelejtettem mondani, hogy 99%, hogy mi is megyünk a 24-i balhéra, azaz egy db Nyúl Zümijével, és 2 barátom: 1 cbr600f, és egy duke.... De sajna még nem 100%. Amúgy persze Miklósnál csatlakozunk!
Pusz mindenkinek! :D
ui: megrendeltem a Shoei-bukót!