Én biza nem:-))))
Nem a Taurusnál vagyok vegyész hanem a MOLnál:-))))
Tölünk max benzint, olajat, adalékokat meg paraffint kaphatsz, de gumit tutira nem:-)
Blue!
Most olvastam a válaszod a műanyagozásról. Én sajnos nem vagyok barkács alkat, mindenképp szakembert bíznék meg, és a jobb javítható is lesz úgy, ahogy leírtad.
De a hiányossal nem tudom mit kezdjek majd, a bontókban nem tudtak segíteni 2003-asra, csak korábbi modellre volt bontott, 18.000 Ft-ért. Felhívom majd a Hollóst, mit mondanak az új árára.
CBR600F, hmmmmmmmmmmmm, jó izlésed van! Én is imádom. De idén kapható utoljára, jövőre lekerül a palettáról, mert nem hozza az EURO3-at, így mennie kell. Kiváncsi leszek, hogy a Honda kihoz-e helyette valami mást.
Nem kell félni, nem kell félni... Hallottunk már mindannyian storykat levált szinterekről... méghozzá márkás cuccokról. Remélem minden rendben lesz vele. Ha beválik, akkor miért is ne, mert tényleg bazi jó ára van.
Véééégre gurultam! Igaz, nem sajáttal és nem sokat, de megint rájöttem, hogy miért szerettem bele ebbe a sportba! Meg azé a gépecske is tuti volt... cbr600f
Napokon belül megyek pacskercserére, ma elvileg megjön az új bukóm is, szóval tiszta hepi vagyok!
És már várom, h menjünk....
Igen Ő vette ,illetve veszi meg ma este! Tegnap megnézte mára meg megegyeztünk az árban! Amit én kicsit keveseltem,de Bex gépéhez viszonyítjuk akkor reális!
Sokan ezt használják......csak ugye árban jóval kevesebbe kerül.
Ha a haver felmerte tenni az 1800-as Wingre amire 46000ft lenne egy betét-pár - itt meg 6000ft - akkor Én miért izguljak?
Amugy ugyan olyan szerintem mint a LOUISos cucc......
Passz...........
ahogy a csapat bírja a tempót....
Hülyeséget nem akarok mondani.
Az tuti, hogy bárhol vagyunk, nekem 21-re melóznom kell menni - szóval este 9-kor nekem már Százhalombattán kell lennem.
Sacc kb?
11-re érünk le durván a bivalyokhoz.....
Az egy jó órás program.....
Ezután irány a Sztupa......, meg egy kilátó.....
Ezután már hazafelé jövünk......
Tehát KB Keszthelytől indulunk 3-kor.....vagyis Fehérváron vagyunk 4-5 közt....
Nem a Taurusnál vagyok vegyész hanem a MOLnál:-))))
Tölünk max benzint, olajat, adalékokat meg paraffint kaphatsz, de gumit tutira nem:-)
Most olvastam a válaszod a műanyagozásról. Én sajnos nem vagyok barkács alkat, mindenképp szakembert bíznék meg, és a jobb javítható is lesz úgy, ahogy leírtad.
De a hiányossal nem tudom mit kezdjek majd, a bontókban nem tudtak segíteni 2003-asra, csak korábbi modellre volt bontott, 18.000 Ft-ért. Felhívom majd a Hollóst, mit mondanak az új árára.
HOL!
Engem amugy össze sem téveszthetsz senkivel:-))))) hisz se ilyen motorja , se ilyen ruházata másnak nincs.....egyben meg kizárt...........
Én azt hittem csúszok, pörgök.....Közben pedig Pattogtam:-)))))
Véééégre gurultam! Igaz, nem sajáttal és nem sokat, de megint rájöttem, hogy miért szerettem bele ebbe a sportba! Meg azé a gépecske is tuti volt... cbr600f
Napokon belül megyek pacskercserére, ma elvileg megjön az új bukóm is, szóval tiszta hepi vagyok!
És már várom, h menjünk....
Még én is parázok!
De nagyon elszántnak tűntek! Remélem komolyan gondolják, mert szóban már lefoglaltam az SV-t!
Én a Capi Icefruitot is szeretem ám:-))))
Ellenben majd akkor örülök veled, mikor nálad a KP!
Tudod hogy Én hányszor adtam el anno a TZR-em? Kb 24x......
Igen Ő vette ,illetve veszi meg ma este! Tegnap megnézte mára meg megegyeztünk az árban! Amit én kicsit keveseltem,de Bex gépéhez viszonyítjuk akkor reális!
Ő pedig az utód! Ha minden jól megy!
Kink adtad el?
Csak nem a csajszi vette meg?
Mert ekkor vevőszerzésért igényt tartok egy ücsire:-))))) mint kikiözvetitő:-)
Sokan ezt használják......csak ugye árban jóval kevesebbe kerül.
Ha a haver felmerte tenni az 1800-as Wingre amire 46000ft lenne egy betét-pár - itt meg 6000ft - akkor Én miért izguljak?
Amugy ugyan olyan szerintem mint a LOUISos cucc......
ahogy a csapat bírja a tempót....
Hülyeséget nem akarok mondani.
Az tuti, hogy bárhol vagyunk, nekem 21-re melóznom kell menni - szóval este 9-kor nekem már Százhalombattán kell lennem.
Sacc kb?
11-re érünk le durván a bivalyokhoz.....
Az egy jó órás program.....
Ezután irány a Sztupa......, meg egy kilátó.....
Ezután már hazafelé jövünk......
Tehát KB Keszthelytől indulunk 3-kor.....vagyis Fehérváron vagyunk 4-5 közt....
Eladtam a Milkát! BLUE! Most már csak tiszteletbeli tag vagyok!
De jön majd másik, és lehet,h évadnyitóig meglesz!
A nyitótúra visszaérkezési időpontja Szfvár. környékére (az autópályán) mikor tehető kb?