Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Darázs! MENJ EL ORVOSHOZ! Örülök, hogy nem lett bajod! vazze a frászt kaptam... NEM AKAROK TÖBB ILYEN HÍRT, szóval mindenki vigyázzon magára!

Úgy látszik ez az október eleje nem túl szerencsés itt a fórumon... ezért zséileg le lettem tiltva a motorról október 1-10 közöttre....
Darázs, remélem jól vagy!
esSO, nem jó a link.
Itt van nektek egy Oscar gyanús kisfilm!

link
Na megvan a vizsga.
jogsim még nincs. legalábbis autóból is bevonják, és kapok újat, addig ideiglenes.
amit a yard vagy elfogad vagy nem.

Már csak egy paripa kellene.
lehet tesómét megveszem.
Hi George!

Elmesélem a történetet. Jó messziről kezdem. Blue tavasszal vette, mert akciózták. Én meg augusztusban nézegettem a Praktiker honlapját, és megláttam, hogy van még ilyen doboz. Egyszer jártam a kaposvári Praktikerben, mert útba esett. Rákérdeztem, azt mondták, hogy nincs már az áruházban. Így beregisztráltam az internetes Praktikerbe. Elküldtem a megrendelőm, és jött a válasz, hogy véletlen benne maradt a katalógusban... illedelmesen elnézést kértek és kivették az online cuccok közül. No, mondom, erről lemaradtam. Majd pár nap múlva jött egy e-mail, hogy Zalaegerszegen van még 10 darab, ha megfelel nekem, akkor onnan ki tudnak szolgálni. Beszéltem Steffivel, aki a közelben lakik, át tudta venni nekem így elfogadtam az ajánlatot. Így lett nekm dobozom. Elvileg van még belőle ott. Steffivel vedd fel a kapcsolatot, mert állítólag a polcon vannak a dobozok. Így, ha van, akkor megveszi neked és nem kell interneten levelezgetni a "központtal".

Ennyit tudtam segíteni. Az M3-nál tuti, hogy nem lesz cumó.
Köszi Dorcsi! Legalább Neki nem lett komolyabbb baja!

Darázs, azért ha teheted, részletezed már ki légyszíves, hagy okuljunk belőle! (Ha nem is ezen a fórumon, inkább "odaát".
Vagy a másik megoldás hogy visszapakolom a zöld idomokat meg a tankot. Nem tudom hogy mit szólnának hozzá, mivel a tank kicsit horpadt az egyik idom meg horzsolt.
Ja vagy forditva: zöld foliát rá
A forgalmicsere elvileg 6 e Ft.
Mi van ha ragasztasz rá fehér foliát, pár helyen és azt mondod ,alapban ez fehér. Aztán lehet vitatkozni
Hi Teddy Mester.
Este végigböngésztem a praktiker részletes honlapját, de nem találtam meg a dobozokat.
Az előzményekből azt szürtem le, hogy friss vásárlás. Melyik praktikerben lett vásárolva? Nekem a M3 van legközelebb. Az ügyfélszolgálatos szerintem cikkszámban gondolkozik.
Köszi.
Hali! Lenne egy okmányirodás kérdésem: Én is sikereset pereceltem a nyáron. A motor zöld volt, most meg fehér. A forgalmiban még a zöld van. Januárban kell vinnem a gépet műszakira, elég utána kicseréltetni a forgalmit vagy már előtte kell? Mennyibe kerül a forgalmi cseréje és kell-e hozzá még valami? Köszönöm.
ja, fél év után kaptam meg a határozatot.
hát, velem is megfordult a világ, most mikor felhívtam a boltot, hogy akkor mi legyen, mert megjött a határozat. plussz nekem magánszeméllyel volt a balhé..
Gyorshajtás... topic, 4685-ös hozzászólás
Sőt a napokban olvastram egy másik topicban, hogy a srác csak elesett (egy kátyu miatt)- senkiben nem okozott kárt ,csak a saját paripájában és megbüntették 100 e Ft-ra. Hát jobb ha nem is jön rendőr.
Az én elméletem eddig az volt, hogy minden esetben rendőri intézkedés legyen(főleg autós ügyben), de már ebben is kételkedem, mert a hatóságnak 6 (azaz hat) hónapja van az ügyre, ami hosszabítható. És addig nincs kárrendezés. Csak törött cucc és idegeskedés. Ha van casco arra meg lehet csinálni, de mikor szeded vissza a pénzed! Káosz!
Ennek a hozzászólásnak a számát felírom... bakker, kezdem azt hinni, hogy teljesen más bolygón élek. Eddig meg voltam győződve róla, hogy képben vagyok a "károk intézésével" elméletben... aztán bő másfél hónapja rájöttem, hogy teljesen töklámpa vagyok hozzá...
Hűűűű, a mindenit!
El diablo írta, hogy ugorjak át a Bandit fórimról, és ha tudok segítsek.
Okmányirodás vagyok, ezért nem tudok mindent a biztosításról, javíttatásról, stb., de az okmányirodás dolgokat elmondom. Kétféle dolog lehet szűkítetten.

1. volt rendőri intézkedés: Mivel a motorod úgy megrongálódott (kormánymű, futómű, alváz), hogy tovább nem közlekedhetsz vele, mert az balesetveszélyes, akkor elveszi a rendőr a forgalmit, és megküldi a jelentéssel együtt a lakhelyed szerinti OKMIR-nak (3-14-21 napig). Nekik a műszaki alkalmasság igazolásáig ki kell vonni a mocit a forgalomból, a határozatot megküldik az opciós jogosultnak is (hitelező bank), így az is tudomást szerez róla, és onnantól már nem tudom, hogy mi van (de valszeg nem túl jó az állás). Lehet, hogy ki kell egy az egybe fizetni a felvett hitelt. Ezt érdemes egy másik hitelből megoldani, mithogy elvigye a bank a mocit, és még akkor is pénzt akar pluszba kipréselni (mondván az amortizálódott moci nem fedezi a visszafizetendő hitelt).

2. nem volt rendőri intézkedés/egymás között elintéztétek: Ha casco van, akkor annak valszeg a hitelező bank a kedvezményezettje, ekkor is úgy tudom, hogy értesül róla a bank. Valszeg a biztosításod kedvezményezettje is a bank, azaz nyilván midenképpen értesül róla. Én azt tenném, hogy valahonnan megtudnám (inkognitóban), hogy mi van ilyen esetben, és annak függvényében mennék tovább. Vagy cascóra csináltatnám meg (ha lehet), vagy a károkozó által vállalt összegből magán úton (hogy lehetőség szerint a bank ne tudja meg, mert akkor már lehet belőle nagy szívás).

Remélem tudtam segíteni, és nem írtam hülyeségeket. Az okmir-s eljárásnál biztosan nem.
csá
Jobbulást neked is meg a mocinak is.
Hú vazzeeee
Mindig azt mondom, alkatrészt lehet cserélni, vasat ki lehet kalapálni, csak az ember ne sérüljön, mert ha emberszerelőhőz kell menni az már nem jó.
Bevallom, én is nagyon örülök neki, hogy nem lett baja különösebben. De akkor is mérges vagyok rá! Megijesztett!
Jövőre okt. 1-10-ig senki nem ülhet motorra! MEGTILTOM!
Szerintem örüljünk annak, hogy Tibinek nem lett semmi komoly baja és vidám. A lehetőségekhez képest. Tavaly okt.05.-én Eriknek volt a balesete, legyen ez egy fekete nap. Holnap már 6.-a van az aradi vértanúk napja...Széles útat és gumifákat...
ez pontosan így van. vetted két misiér, ha minden jól megy a motor épp csak fedezné jó állapotban is a hitelt, a biztosító a törött motort úgy számolja, hogy eleve alulértékeli még ha kicsit is, de a hitelnél az eleve kínos, plusz avultatás ezmegaz, és még ennyit sem kapsz meg, mert a totálkáros motorra mondanak egy irreális roncsértéket, így csak a motor ára mínusz roncsértéket fizeti csak ki a biztosító a banknak, akinek ugye az összes hátramaradt hitelösszeg kell, plusz még idő elötti lezárásért is kérnek valami szemtelen összeget, így a végén mocskosul bebukod. És még csak nem is te voltál a hibás. Most ettől félek kicsit.
Szerintem Tibi nem haragszik meg rám, ha elmondom, hogy mi történt.
Egy hármas dologban volt benne, ő volt az utolsó. Neki nagy baja nincs, fájdogál a keze, a lába meg a bordái, de orvoshoz nem megy! Szóval ennyi volt a baleset, a Bécsi úton törént, ma délelőtt, a motort trélerrel hozta haza, mertcsak forog, de nem indul.
Szóval ennyi! Tessék magatokra vigyázni nagyon!
ÓÓÓÓÓÓÓÓ, Bazzzzzz!
Remélem, hogy te jól vagy Tibi!
Mi volt? Teherautó alá mentél, vagy "stoppie-zni "kellett" valami szerencsés miatt? Úgy látom, ez nem csúszás, hanem kemény repülés volt... apppi..ába.

Ha egyben vagy, akkor a paciért ne fájjon a fejed... majd megoldódik. Te légy rendben! Még egyszer, nagyon reménykedek benne!