Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jönnél? Figyeld a fórumot délelőtt, majd írok, hogy megyek-e vagy nem.
Egyébként szép híd, érdemes megnézni!
Szia!
Lehet, hogy nekem is lenne holnap dolgom a Megyeri-hídon?
Szia nagyi!
Ezt a dilemmát csak te oldhatod meg! Neked kell dönteni!

Én a Heidenaut használtam anno a GS-en, semmi problémám nem volt vele. Általában elég nyugodt motoros vagyok, de néha azért borítgattam vele. És még azt is bírta/tudta.
A zsebedbe sem látunk bele.....

Én annyira nem félek a Heidenautól, hogy a DL-re is azt vettem hátra, 12 ért! Egy típustárs megvette, aztán mégis lebeszélték róla. Így én jól jártam.
Ha nem reggeltől estig nyélgázon szerpentinezel, akkor nem fogsz csalódni a Heidenauban sem!
Szerintetek ezt érdemesebb venni PIRELLI 110/70-17 H + 130/70-17 H Sport Demon pár 39.900-ért, vagy inkább HEIDENAU 110/70-17 TL H K63 + HEIDENAU 130/70-17 TL H K64 10.320+13.920-ért?

Nekem eddig is a PIRELLI sport demon van fent, de már eléggé kopottak, de idáig minden OK velük. Jó lenne a szezon kezdetéig lecserélni, és, hogy megér egy próbát a HEIDENAU? Vagy inkább maradjak a biztosnál?
Hello Hápi! Te figyuz! Akkó' Ha engem nem híttak vissza miután bent voltam és dumáltam a Végh Ricsivel, (Aki megkérdezte a hajam láttán drogozok-e.... ) és még keresik a futárokat, akkó buktam a dógot? Egyébként eddig mik a tapasztalataid ott?
Üdv
T.
Itt vagy még?
Jól beszélsz!
Miért már annyian megfagytak? Pedig csak most jön kacsára dér
Ha valakit érdekel, lehet gyünni hozzánk futárnak.
Kedves DORCSI
Az imént megtett 150 km kizárolag a téged nagyon sajnállak
cimü " rublikába" fogom beirni ha neked ez megfelel
/TE akartad ne sajnáltazsd magad , te fiatal vagy az élet KEGYETLEN /
Teddy
A Praktikeres "Blue"-féle dobozokról kérek több infót a friss tapasztalatokkal gazdagítva:
fénykép, platni ill. rögzíthetőség, zárhatóság, beázás esélye oldaldobozként, méretek na meg ami az eszedbe jut még a negatívumot is hiszen a Főni biztos nem veszi sértésnek.
A Mofakernél első: 10, hátsó 13 ezer. Kerekítve.
110/70-17
130/70-17

márka = HEIDENAU

első kb 8-10.000ft
Hátsó olyan 12-15.000ft

Az első nálam elment 27257km-ert...utána sajna szálaszakadásos lett, mert a 6-ost néhol nem épp jól marták fel, és ugye a guma nem szereti ha 100-al nekivágodik egy kimart darabnak:-)
amugy olyan 30-32.000-ret elment volna

a hátsók olyan 8-11.000km-ereket mentek el nálam...........

http://akmtmedia.extra.hu/tago...
Hali kellene egy kis segítség. Az érdekelne h gs500Fre (2005ös) milyen gumit ajánlotok és milyen árban kapható? Megköszönném;)
Jajjjjajjjjjajjjjjjajjjjjj!

Így jó?
Majd ráhuppansz, hogy dolgozni még rosszabb!

Szejetembanda
Suliban szenved Dooorcsi! Tessék erősen sajnálni...
Köszi
Megjöttek a Praktikeres "Blue"-féle dobozaim.
esSO-nak abban igaza van, hogy a 42 litereshez még mindig alapban jár a platni. Nekem is ilyen van hátul. És olyan a platni, hogy szerintem bármire fel tudod szerelni. Valóban univerzálisnak tűnik, vagy 40 féle felfogatási lehetőséggel. A 42 literessel szerintem eddig minden vásárlója elégedett.
mondjuk én oldalra vettem, a tartóvasak kellenek majd...platni meg rendszer és így motorfüggő is bizonyos szintig...
megsúgom halkan, hogy az ülés alatt van egy kampó ami ezt a célt szolgálja.......
Csupán egy dolog kell..... D gyűrűsnek kell lennie a bukesznak.........
Dobozhitel nics? Mert felnihitele még Emesének is van
Ja , csak a bukókért nem érdemes a dobozt cipelni, de ha ott akarod hagyni a motort, akkor ugye a bukó nem kell, a cucc meg igen, magaddal viszed hiszen azért raktad bele a dobozba mert kell ahová mentél
Én szoktam vinni egy biciglilakatot (olyan kábeleset) és azzal a motorhoz "láncolom" a bukot, ugy meg maradhat a cucc a dobozban.