Ezt a dilemmát csak te oldhatod meg! Neked kell dönteni!
Én a Heidenaut használtam anno a GS-en, semmi problémám nem volt vele. Általában elég nyugodt motoros vagyok, de néha azért borítgattam vele. És még azt is bírta/tudta.
A zsebedbe sem látunk bele.....
Én annyira nem félek a Heidenautól, hogy a DL-re is azt vettem hátra, 12 ért! Egy típustárs megvette, aztán mégis lebeszélték róla. Így én jól jártam.
Szerintetek ezt érdemesebb venni PIRELLI 110/70-17 H + 130/70-17 H Sport Demon pár 39.900-ért, vagy inkább HEIDENAU 110/70-17 TL H K63 + HEIDENAU 130/70-17 TL H K64 10.320+13.920-ért?
Nekem eddig is a PIRELLI sport demon van fent, de már eléggé kopottak, de idáig minden OK velük. Jó lenne a szezon kezdetéig lecserélni, és, hogy megér egy próbát a HEIDENAU? Vagy inkább maradjak a biztosnál?
Hello Hápi! Te figyuz! Akkó' Ha engem nem híttak vissza miután bent voltam és dumáltam a Végh Ricsivel, (Aki megkérdezte a hajam láttán drogozok-e.... ) és még keresik a futárokat, akkó buktam a dógot? Egyébként eddig mik a tapasztalataid ott?
Üdv
T.
Kedves DORCSI
Az imént megtett 150 km kizárolag a téged nagyon sajnállak
cimü " rublikába" fogom beirni ha neked ez megfelel
/TE akartad ne sajnáltazsd magad , te fiatal vagy az élet KEGYETLEN /
Teddy
A Praktikeres "Blue"-féle dobozokról kérek több infót a friss tapasztalatokkal gazdagítva:
fénykép, platni ill. rögzíthetőség, zárhatóság, beázás esélye oldaldobozként, méretek na meg ami az eszedbe jut még a negatívumot is hiszen a Főni biztos nem veszi sértésnek.
Az első nálam elment 27257km-ert...utána sajna szálaszakadásos lett, mert a 6-ost néhol nem épp jól marták fel, és ugye a guma nem szereti ha 100-al nekivágodik egy kimart darabnak:-)
amugy olyan 30-32.000-ret elment volna
a hátsók olyan 8-11.000km-ereket mentek el nálam...........
esSO-nak abban igaza van, hogy a 42 litereshez még mindig alapban jár a platni. Nekem is ilyen van hátul. És olyan a platni, hogy szerintem bármire fel tudod szerelni. Valóban univerzálisnak tűnik, vagy 40 féle felfogatási lehetőséggel. A 42 literessel szerintem eddig minden vásárlója elégedett.
megsúgom halkan, hogy az ülés alatt van egy kampó ami ezt a célt szolgálja.......
Csupán egy dolog kell..... D gyűrűsnek kell lennie a bukesznak.........
Ja , csak a bukókért nem érdemes a dobozt cipelni, de ha ott akarod hagyni a motort, akkor ugye a bukó nem kell, a cucc meg igen, magaddal viszed hiszen azért raktad bele a dobozba mert kell ahová mentél
Én szoktam vinni egy biciglilakatot (olyan kábeleset) és azzal a motorhoz "láncolom" a bukot, ugy meg maradhat a cucc a dobozban.
Egyébként szép híd, érdemes megnézni!