Mi a büdös lószerszám van itt?
Darázs! a segged szétrúgom! Hozod itt rám az infarktust! Azt akarod, hogy ne érjem meg a nyugdíjas kort?
Infókat: mi van veled?
azt kellene megtudni, hogy akkor mi van?
Mert mi van ha Én vagyok a fasz és ugye csak egy benézet kanyar kell.
ha kicsi a gond, akkor természetesen csend.....és szépen saját pénzen megcsinálom......(pl S verzióból naked....hiszen csak egy lámpa kell, meg indexek)
De mi van akkor ha nagy a baj, rendőrség, helyszinelés........mert akkor ugye kiderülhet hogy bizony nem az "én" motorom hanem a banké.......(főleg ha Én vagyok a károkozó)......akkor gebasz van, hiszen a bank közölheti velem hogy mivel nincs fedezet(motor) így fizessem ki a gépet egy összegben?
Szerintem nincs semmi macera,ha kaptál betétlapot.Beviszed a szervízbe és a többi az ő dolguk.kihívják a bísztósítót,megrendelik a cucot,és megcsinálják. Neked nem kerűl egy filléredbe sem. Akkor van gond ha gazdasági totálkár, ott lehet egy kicsitt szívni feltéve ha még sok hitel van rajta
Sajnos már nem voltamitthon, mikor eztírtad, intéztem a dolgaimat,és most értem haza!
Azért ma is mentem 120 km-t.
Egyébként nem sokkal kerülhettük el egymást, mert 12.15-kor mentem át a hídon!
Ha már tegnap felírtátok volna a MC Donaldsot, akkor be is mentem volna, úgyis kell egy Kólás pohár!
Bexit is elcsapták, és neki nem volt semmi gondja......
a szerviz totál megcsinálta, a biztósító perkált......ennyi.........(a gs tankja "CSAK" 240.000ft)
Ha hiteles a moci, akkor kicsit macerásabb.....
De nekem is simán ment a közös megegyezés.......hiszen nekem is 4 hónapos volt a mocim, mikor a kutya "elgázolt"....bár az tény, hogy nem ennyire amortizáltam le.
Amugy tényleg semmi gond........a 2 oldaldoboz MINDEN idei túrán fent volt, hiszen ha sátras buli volt, akkor csak a felső doboz helyére került LOUISos zsák (abban volt a cumó)
A lényeg, hogy azért ÉSSZEL kell pakolni.........vagyis nem az oldaldobozokba tenni a fő súlyt....
elmondom, ha nem te vagy a hibás, és még részlet is van a motorom ugyanúgy nyeled a gecit.. avultatás, miegymás, és ha évletlenül GTK, akkor aztán... pfűű..
Az RK-t én szoktam ajánlani, mert a szakítószilárdsági mutatói jobbak, mint a DID-é. Nem sokkal, csak picit.
Hápi, Erik, Zsé70! +bárki
Most beszéltem a sráccal, mehetek nyugodtan, ott lakik, tehát kiszolgál.
11 óra felé indulnék, legyen a tali 1/2 1 kor a budai Mekinél. Pontosabban Hápival ott lesz, de a többiekkel lehet a pesti oldalon is.
Nem-nem!
Hápi nem az RK-ra esküszik, hanem a CZETKA láncra. Erősitett X gyűrűs krosszlánc van fent, 14.000-et mentem vele és még nem volt utána húzva. A nagyvasnál vettem! :)
HÁP
Dobozok! Nekem azMD 42-es van hátul is meg oldalt is. Hiperszuper. Főleg ennyiért. A platni tényleg univerzális, Még a füled mögé is fel tudod rakni, ha elég perverz vagy. De nekem az a tapasztalatom vele, hogy oldalra iszonyatosan kilóg, mert baromi magas a doboz. Bár az is igaz, hogy ez még sosem okozott, problémát az elmúlt 2500 km-en amit 3 dobozzal tettem meg, csak egy kicsit jobban kell figyelni.
GS 500 láncszett, olaj, gumi ügyében Teddynél van a megoldás! Nézd meg itt az adatlapját!
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy 1997-es gs500-asomhoz Budapesten hol tudok láncszettet
venni, illetve milyet keressek? Még nem találtam meg a neten a gyári adatokat, de hátha ti fejből
vágjátok...
kösz_roller1
A dobozokkal kapcsolatban majd jövőre lesz tapasztalatom. Hiszen akkor lesz majd élesben használva. Egyébként nem kell tőle nagyot várni, de nem is ez volt, amiért megvettem. Az 5800 Ft, az annyi. Amikor be van csukva a doboz, akkor nagyon jól, mereven áll mindene. Nem lötyög, nem zörög, és úgy néz ki, mintha márkás cucc lenne. Kellően mélyek a hornyok, úgyhogy szerintem beázási gondok nem lesznek majd. A platnija egy egyszerű sajtolt lemez, gyorsan festve (ez látszik rajta), viszont ha fel van rakva a doboz, akkor azt nagyon szépen fogja... semmije nem mocorog. Ha nincs rajta doboz, akkor viszont mindene mocorog. Van rajta négy gumitappancs, ami minden irányba mászkál, ha a doboz nem nyomja oda a platnihoz. A platnin jó sok féle felfogatási pont van, én gyártok majd konzolt, tehát ehhez mérten fogom megcsinálni. Így a felszerelhetőség problémája engem nem foglalkoztat.
A doboz zárszerkezete felettébb egyszerű, a fedél biztosítását kicsit gyengének találom. Tehát valami "kinyílásvédelmet" kitalálok hozzá (pl.: összegumizom a fület :) ).
Mindennek ellenéren nem tejfölös doboz, és van benne csomagrögzítő gumiszalag. Néhány csavar a csomagban és 2 profillemez a rögzítéshez... ezeket nem feltétlen fogom felhasználni az egyedi konzol miatt.
Bluet kérdezd majd ki, mert ő végig nyomta Lengyelországot a dobozokkal, és Szlovéniában is ezekkel volt. Előbbi helyen nem nyíltak ki a szar utak ellenére, utóbbin pedig gyanús, hogy szárazon maradt a cucca a "víz" ellenére is.
Összefoglalva. Olcsó, de már éppen jó. Nagyjából 30-35 literes lehet. Szerintem beválik majd. Kinézetre egyáltalán nem gagyi, néhol én igényesebben raktam volna fel a szerelvényeket (zár, csapok...)
aki esetleg holnap kimegy a symába, a hangfoglalásra, vagy a cipővásárra, az beugorhat hozzám is. Az a32es standon vagyok, a bejárattól jobbra levő helyen a szemben levő stand. pusz mindenkinek!
Az igaz, hogy csak én oldhatom meg a dilemmámat, csak a véleményeitekre voltam kíváncsi, illetve a tapasztalataitokra ( hu milyen szó ). Lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg az előbb a kérdést, sorry...
De azért köszönjük Emese!
Darázs! a segged szétrúgom! Hozod itt rám az infarktust! Azt akarod, hogy ne érjem meg a nyugdíjas kort?
Infókat: mi van veled?